reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@anja93 pamietam jak razem zaczynalysmy starania, Ty zaraz zobaczysz na usg raczki, nóżki, tak bardzo zazdroszczę :) ale cieszę sie tym, ze udalo Ci sie tak szybko :) oby dzidziuś zdrowo i ładnie rósł :* a nie masz fotki usg?

@Marika92 a Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?

@Elodia żyjesz???? :) odezwij sie, bo cos zniknęłas.

@Aggs a Ty kiedy testujesz? :)

@membaris @ivvonka trzymam kciuki za wizyty :*
@membaris chętnie przejme Twoje mdłości ;)

@AgaB33 Ty juz chyba tez niebawem masz wizytę?

Dzięki dziewczyny :)

@gosia100 nie wiem jak to będzie , wiesz ja juz nie raz byłam w ciąży i jeszcze nikogo nie wyprzedziłam :D rozpędzam się ale pomału , byle do mety :) &&& za Twój test :)
@anja93 ja się ogromnie cieszę , że u Ciebie się wszystko pieknie rozwija :) zazdroszcze i życzę spokojnej ciąży :*
@Olasec na kiedy Ty masz termin ?:) cieszę się , że u Ciebie jest dobrze wszystko ;*

@Funia90 wspolczuje, trzymam tez kciuki. Mam nadzieje, ze przyspieszy w koncu i nie bedziesz musiala ske dlugo meczyc.
@Calineczka24 pisz jak skurcze u Ciebie. Tobie tez zycze jak najszybszego porodu.
@gosia100 ja jutro mam ginekologa, moze wcale nie bede musiala testowac, bo czuje, ze nie poszlo. Mam 100% typowy pms, jedyne to nie boli mnie brzuch w tym cylku wcale, ale to zasluga kremu z progesteronem.

@gosia100 ja za tydzień we wtorek 6 lutego mam :) już się doczekać nie mogę :)

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Odebrałam dzisiaj wyniki pierwsze
1517252470-fde9821c6573912f-aaaaaa.jpeg

Niby wszystko w normie. TSH wg mnie za wysokie, dwa miesiące temu miałam 1,4 i muszę zbić. W środę na kontrolę po owulacji idę i dopytać,bo tych Ft3 i Ft4 to kompletnie nie potrafię odczytywać,bo to jakieś procenty czy proporcje się wyciąga...

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry