reklama
Olasec
Fanka BB :)
@Funia90 @Calineczka24 ale Wam współczuję. Niech te Wasze córeczki się zlitują nad Wami
@roxie123 cudowne wieści. To teraz działajcie i w marcu będą 2kreseczki
@roxie123 cudowne wieści. To teraz działajcie i w marcu będą 2kreseczki
@anja93 pamietam jak razem zaczynalysmy starania, Ty zaraz zobaczysz na usg raczki, nóżki, tak bardzo zazdroszczę ale cieszę sie tym, ze udalo Ci sie tak szybko oby dzidziuś zdrowo i ładnie rósł :* a nie masz fotki usg?
@Marika92 a Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?
@Elodia żyjesz???? odezwij sie, bo cos zniknęłas.
@Aggs a Ty kiedy testujesz?
@membaris @ivvonka trzymam kciuki za wizyty :*
@membaris chętnie przejme Twoje mdłości
@AgaB33 Ty juz chyba tez niebawem masz wizytę?
@Marika92 a Ty jak sie czujesz? Kiedy wizyta?
@Elodia żyjesz???? odezwij sie, bo cos zniknęłas.
@Aggs a Ty kiedy testujesz?
@membaris @ivvonka trzymam kciuki za wizyty :*
@membaris chętnie przejme Twoje mdłości
@AgaB33 Ty juz chyba tez niebawem masz wizytę?
roxie123
Dzięki dziewczyny
@gosia100 nie wiem jak to będzie , wiesz ja juz nie raz byłam w ciąży i jeszcze nikogo nie wyprzedziłam rozpędzam się ale pomału , byle do mety &&& za Twój test
@anja93 ja się ogromnie cieszę , że u Ciebie się wszystko pieknie rozwija zazdroszcze i życzę spokojnej ciąży :*
@Olasec na kiedy Ty masz termin ? cieszę się , że u Ciebie jest dobrze wszystko ;*
@gosia100 nie wiem jak to będzie , wiesz ja juz nie raz byłam w ciąży i jeszcze nikogo nie wyprzedziłam rozpędzam się ale pomału , byle do mety &&& za Twój test
@anja93 ja się ogromnie cieszę , że u Ciebie się wszystko pieknie rozwija zazdroszcze i życzę spokojnej ciąży :*
@Olasec na kiedy Ty masz termin ? cieszę się , że u Ciebie jest dobrze wszystko ;*
@Funia90 wspolczuje, trzymam tez kciuki. Mam nadzieje, ze przyspieszy w koncu i nie bedziesz musiala ske dlugo meczyc.
@Calineczka24 pisz jak skurcze u Ciebie. Tobie tez zycze jak najszybszego porodu.
@gosia100 ja jutro mam ginekologa, moze wcale nie bede musiala testowac, bo czuje, ze nie poszlo. Mam 100% typowy pms, jedyne to nie boli mnie brzuch w tym cylku wcale, ale to zasluga kremu z progesteronem.
@Calineczka24 pisz jak skurcze u Ciebie. Tobie tez zycze jak najszybszego porodu.
@gosia100 ja jutro mam ginekologa, moze wcale nie bede musiala testowac, bo czuje, ze nie poszlo. Mam 100% typowy pms, jedyne to nie boli mnie brzuch w tym cylku wcale, ale to zasluga kremu z progesteronem.
raz_dwa_trzy
raz_dwa_trzy
reklama
raz_dwa_trzy
Odebrałam dzisiaj wyniki pierwsze
Niby wszystko w normie. TSH wg mnie za wysokie, dwa miesiące temu miałam 1,4 i muszę zbić. W środę na kontrolę po owulacji idę i dopytać,bo tych Ft3 i Ft4 to kompletnie nie potrafię odczytywać,bo to jakieś procenty czy proporcje się wyciąga...
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Niby wszystko w normie. TSH wg mnie za wysokie, dwa miesiące temu miałam 1,4 i muszę zbić. W środę na kontrolę po owulacji idę i dopytać,bo tych Ft3 i Ft4 to kompletnie nie potrafię odczytywać,bo to jakieś procenty czy proporcje się wyciąga...
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom