reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kropkikreski4 no to supcio , nasladujcie mnie teraz hehe :D bo we mnie niewidzialne moce wstąpiły :D
wyniki ok , tsh fakt mozesz ciut obnizyc :)
@Aggs dało się coś wykabinować z tą wizą ?
@mfifi04 to nic takiego ;p znam to od dawna na stymulacji tez juz byłam kiedys więc też nie nowosć :) takie leki to ja mogę brać byle pomogły :)
Niestety poki co, to nie. Prawnik zalecil inne rozwiazanie, ale na zasadzie "pod stolem". Powiadaja, ze bedzie ok i trzeba wykorzystac szara strefe :>

@gosia100 bardzo chętnie się podzielę mdłościami gwarantuję że nawet we dwie miałybyśmy dosyć ;)
@Marika92 jak tam Twój brzusio? Magnez Ci pomaga?
Tak, wtedy wzięłam raz nospe a teraz zażywam magnez i nie mam twardego brzucha :) nie pije też w ogóle kawy :) a synuś szaleje w środku ;) kopniaka dostaje nie raz aż widać :) [emoji14]

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@kropkikreski4 no to supcio , nasladujcie mnie teraz hehe :D bo we mnie niewidzialne moce wstąpiły :D
wyniki ok , tsh fakt mozesz ciut obnizyc :)
@Aggs dało się coś wykabinować z tą wizą ?
@mfifi04 to nic takiego ;p znam to od dawna na stymulacji tez juz byłam kiedys więc też nie nowosć :) takie leki to ja mogę brać byle pomogły :)
Myślisz,że ok? Właśnie o tym Ft3 i Ft4 naczytałam się dziwnych rzeczy i już nie wiem co o tym myśleć..

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jechałam dziś do ginekologa, żeby mi pobrał ten wymaz na gbs ale nigdzie nie mogłam kupić tych pałeczek do badania. Całe miasto objeździłam :szok:
Nie będę miała tego badania zrobionego:no:
Podadzą mi w szpitalu kroplówkę na to tak?
Kochana dostaniesz antybiotyk profilaktycznie. Nie stresuj się :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślisz,że ok? Właśnie o tym Ft3 i Ft4 naczytałam się dziwnych rzeczy i już nie wiem co o tym myśleć..

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre :) nie naczytuj sie za duzo, bo internety zawsze Ci powiedza, ze stoisz jedna noga w grobie.
Dobre masz wyniki, nie martw sie. A jak masz watpliwosci, to pokaz endokrykologowi. TSH troszke za wysokie, ale to jest do zbicia.

reklama
No dziewczyny powiem Wam ,ze sie namecze serio,w koncu u mnie pierwsza faza porodu trwa juz nieustannie kilka dni.[emoji15]

@ivvonka czekaniem bym tego nie nazwala[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry