reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kwas foliowy 38,2 przy normie do 18.4.... Wow, a brałam przez 3 tygodnie. Rozumiem że przy tej mutacji on się nie wchłania czy jak to jest? Czemu wyszedł taki wysoki??

reklama
@roki_1991 daj znac jakie wyniki . Ja nie doczekalam sie wyznaczenia terminu przez lekarza tylko wiem kiedy utracilam ciaze ake nie ma co rozpamietywac a zyc terazniejszoscia..Musisz zbadac ta homocysteine zeby wiedziec.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@roxi123 codziennie, zaczelam od grudnia, w kwietniu byl pozytywny test, na lato, od czerwca zmniejszylam na 1000, a wtedy lekarz powiedzial, ze w naszej szerokosci geograficznej spokojnie moge brac 2000, wiec jak skonczylam, to wrocilam do 2000. Tylko u mnie musi byc kapsulka z olejem, nie moze byc tabletka, bo watroba.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam D vitum forte też z olejem nie tabletka [emoji4] ostatnio miałam ponad 35 D

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak no niestety najczesciej tak jest ,ze jak jedno ma urlop to drugie nie moze:/
Ja przez lata jak pracowalam w zawodsie to non stop 6 dni w tygodniu i problemy z urlopem,teraz zyje[emoji4]

@Frezja_1 no tez jestem ciekawa co Ci wyjdzie[emoji848]
@mamcia2014 dobrze,ze zajelas sie zabkami bo 7 lat to rzeczywiscie sporo[emoji4]
@Zaaaneta ksylitol to nawet w lidlu kupisz czy spozywczaku

@AgaB33 czekamy na wyniki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 mi do tego dochodzi jeszcze szkola w nast tyg chyba padne bo rano praktyki popoludniu praca a jeszcze maz przyjezdza 22 no nie wiem jak ja to wszystko pogodze ale czuje sie juz zmeczona.

@zosiak dasz radę ;) wierzę w Ciebie. W końcu będziesz miała powód do radości i czerpania siły :)
@roxie123 wizyta za tydzień w czwartek. Do tego czasu to ja chyba osiwieje... Martwią mnie trochę te bóle brzucha, bo ta takie kłócie na środku w dole. Mam wrażenie że takie same bóle miałam w tamtej ciąży i to jak już miałam w sobie martwe dzieciątko :(

@roxie123 na razie bez zmian, w sumienia prawie nie czuje ze jestem w ciąży, mam nadzieję że kropeczką wszystko dobrze, w pon wizyta :)

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Do góry