reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak jakos dziwnie mi sie czyta te twoje wpisy o ewentualnej ciąży. Przepraszam, jesli Cie uraze, ale w miejscu, gdzie my wszystkie dalybysmy sie pokroić za ciaze, ty piszesz, ze to bylby pech. Nie rozumiem Cie kompletnie. Sory mam moze gorsze dni, bo znowu sie nie udało, ale nie ogarniam tych twoich wpisow obecnych.

reklama
@zosiak jakos dziwnie mi sie czyta te twoje wpisy o ewentualnej ciąży. Przepraszam, jesli Cie uraze, ale w miejscu, gdzie my wszystkie dalybysmy sie pokroić za ciaze, ty piszesz, ze to bylby pech. Nie rozumiem Cie kompletnie. Sory mam moze gorsze dni, bo znowu sie nie udało, ale nie ogarniam tych twoich wpisow obecnych.
popieram dałabym się pokroić za dwie kreseczki na teście i zdrowej ciąży.....

Hej ja mam mamę w domu to mam chwilke.
No ja dziś kupiłam spodnie bo tak rozmiar 34 przyciasny a znowu 38 mi wisi i teraz mam 36 i są jak ulał.

Waga 58 kg czyli norma niech tak już zostanie bo mam dość tych skoków wagi raz 60 raz 56 raz 58 i tak się waha może macie sprawdzone sposoby utrzymania wagi bo już nie wiem jak to unormowac?

Na razie ćwiczenia sobie robie od wczoraj 30 minutek i tak myślę czy codziennie czy co drugi dzień robic.

Co do dwóch kresek to ja czekalam 7 lat najpierw się bałam potem nie mogłam bo leki brałam az w końcu się udało wierzę w każdą z was ze i wam się uda i trzymam mocno kciuki czasem niestety trzeba poczekać ale warto .

Teraz kawę pije
Może któraś się przyłączy?

Hej ja mam mamę w domu to mam chwilke.
No ja dziś kupiłam spodnie bo tak rozmiar 34 przyciasny a znowu 38 mi wisi i teraz mam 36 i są jak ulał.

Waga 58 kg czyli norma niech tak już zostanie bo mam dość tych skoków wagi raz 60 raz 56 raz 58 i tak się waha może macie sprawdzone sposoby utrzymania wagi bo już nie wiem jak to unormowac?

Na razie ćwiczenia sobie robie od wczoraj 30 minutek i tak myślę czy codziennie czy co drugi dzień robic.

Co do dwóch kresek to ja czekalam 7 lat najpierw się bałam potem nie mogłam bo leki brałam az w końcu się udało wierzę w każdą z was ze i wam się uda i trzymam mocno kciuki czasem niestety trzeba poczekać ale warto .

Teraz kawę pije
Może któraś się przyłączy?

Ja w trakcie kawki :D

oj można można:p ale u mnie włącznik słodkości włącza się tylko przy @ :p poza tymi dniami to tylko konkrety :p każdy się śmieje że pochłaniam jedzenie jak odkurzacz a nic nie widać :p no co zrobić :p nawet w ciąży nie przytyłam ani grama :p

reklama
Ja też nieprzytomna ide robić kawę i sie przypinam do Was :)
W poniedziałek mam wizytę o 15
@Frezja_1 mam takie samopoczucie jak i Ty także piątka... nic mi sie nie chce , weny do niczego nie mam . Ale co lepsze ani nie mam doła ani nie jestem happy , taka nijaka chodze xD

Do góry