reklama
roxie123
Fanka BB :)
Funia90
madzia0902
Funia90
@madzia0902 jak tylko ulozenie dziecka i inne rzeczy pozwola to naturalnie[emoji5]a czy ze znieczuleniem ...hmm nie wiem co mi polozna doradzi i jak akcja bedzie przebiegac,ale jestem nawina optymistka i licze na szybki i malobolesng porod[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Frezja_1
reklama
roxie123
Frezja jestem z Tobą głowa do góry [emoji8]No i bardzo dobrze @Funia90 , my juz swoje nacierpialysmy, wiec porod nalezy nam sie lekki.
Dziewczyny brzuszki macie cudne, ja to sie wzruszam jak widze ciążowe brzuszki.
Ja zapijam smutki. Zrobilam sobie drinka i zamierzam obejrzeć cos fajnego i tak mi dobrze...
Ja codziennie pije wino teraz [emoji39] ledwo ...ale pije [emoji23] licząc ze pomoże.
Też uciekam oglądać z M gre o tron [emoji4]
Dziewczyny ja na szybko bo właśnie wróciłam. Skrecalismy z M meble [emoji4]jajnik zaczyna się odzywać raz jeden raz drugi...
Zrobiłam kolejny test ow bo robie codziennie o tej samej porze iii ciemnieje ewidentnie jest prawie jak testowa [emoji4] także mam głęboką nadzieje że jednak ta owulacja będzie... I jakby test był jutro pozytywny lub pojutrze + ok.2 dni to tak jak mój lekarz capek mówił ow wypadnie jakoś ok 18dc . W poniedziałek będziemy widzieć...oby coś z tego było .
Co miesiąc zmieniają się moje priorytety teraz marzę żeby mi powiedział proszę działać bo jest wszystko tak jak trzeba . 3 majcie kciuki i za mnie [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom