reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 nie sądzę żebyś miała big , moja koleżanka miała taki mini brzusio i córcie urodziła dużą :) taka uroda :) jesteś szczuplutka i się gubi :) eh brzusio do kochania i głaskania :) :* też chcę ja ... hehe chociaż juz mi przeszło parcie na szkło

@roxie123 zobaczymy,czasem jest tak ,ze nie ma ,nie ma a tu nagle bach[emoji4]jaki bedzie taki bedzie,blagam o zdrowa niunie i moze ewentualnie skore bez rozstepow[emoji3]
Za niedlugo bedziemy twoj brzucholek podziwiac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 piękny brzuszek :) ja to większy miałam w 12 tygodniu hehe tylko pozazdrościć takiej urody :) a planujesz już poród, chcesz naturalnie rodzić czy ze znieczuleniem a może CC?

@madzia0902 jak tylko ulozenie dziecka i inne rzeczy pozwola to naturalnie[emoji5]a czy ze znieczuleniem ...hmm nie wiem co mi polozna doradzi i jak akcja bedzie przebiegac,ale jestem nawina optymistka i licze na szybki i malobolesng porod[emoji3]

No i bardzo dobrze @Funia90 , my juz swoje nacierpialysmy, wiec porod nalezy nam sie lekki.
Dziewczyny brzuszki macie cudne, ja to sie wzruszam jak widze ciążowe brzuszki.
Ja zapijam smutki. Zrobilam sobie drinka i zamierzam obejrzeć cos fajnego i tak mi dobrze...

@Frezja_1 tego sie wlasnie trzymam,juz za wiele sie nacierpialam[emoji6]a Ty wypij zdrowko i cycus do przodu,uwolnij glowe...caluje[emoji8]i przesylam ciazowe fluidki

reklama
No i bardzo dobrze @Funia90 , my juz swoje nacierpialysmy, wiec porod nalezy nam sie lekki.
Dziewczyny brzuszki macie cudne, ja to sie wzruszam jak widze ciążowe brzuszki.
Ja zapijam smutki. Zrobilam sobie drinka i zamierzam obejrzeć cos fajnego i tak mi dobrze...
Frezja jestem z Tobą głowa do góry [emoji8]
Ja codziennie pije wino teraz [emoji39] ledwo ...ale pije [emoji23] licząc ze pomoże.
Też uciekam oglądać z M gre o tron [emoji4]

Dziewczyny ja na szybko bo właśnie wróciłam. Skrecalismy z M meble [emoji4]jajnik zaczyna się odzywać raz jeden raz drugi...
Zrobiłam kolejny test ow bo robie codziennie o tej samej porze iii ciemnieje ewidentnie jest prawie jak testowa [emoji4] także mam głęboką nadzieje że jednak ta owulacja będzie... I jakby test był jutro pozytywny lub pojutrze + ok.2 dni to tak jak mój lekarz capek mówił ow wypadnie jakoś ok 18dc . W poniedziałek będziemy widzieć...oby coś z tego było .
Co miesiąc zmieniają się moje priorytety teraz marzę żeby mi powiedział proszę działać bo jest wszystko tak jak trzeba . 3 majcie kciuki i za mnie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry