reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 nie sądzę żebyś miała big , moja koleżanka miała taki mini brzusio i córcie urodziła dużą :) taka uroda :) jesteś szczuplutka i się gubi :) eh brzusio do kochania i głaskania :) :* też chcę ja ... hehe chociaż juz mi przeszło parcie na szkło

@roxie123 zobaczymy,czasem jest tak ,ze nie ma ,nie ma a tu nagle bach[emoji4]jaki bedzie taki bedzie,blagam o zdrowa niunie i moze ewentualnie skore bez rozstepow[emoji3]
Za niedlugo bedziemy twoj brzucholek podziwiac[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 piękny brzuszek :) ja to większy miałam w 12 tygodniu hehe tylko pozazdrościć takiej urody :) a planujesz już poród, chcesz naturalnie rodzić czy ze znieczuleniem a może CC?

@madzia0902 jak tylko ulozenie dziecka i inne rzeczy pozwola to naturalnie[emoji5]a czy ze znieczuleniem ...hmm nie wiem co mi polozna doradzi i jak akcja bedzie przebiegac,ale jestem nawina optymistka i licze na szybki i malobolesng porod[emoji3]

No i bardzo dobrze @Funia90 , my juz swoje nacierpialysmy, wiec porod nalezy nam sie lekki.
Dziewczyny brzuszki macie cudne, ja to sie wzruszam jak widze ciążowe brzuszki.
Ja zapijam smutki. Zrobilam sobie drinka i zamierzam obejrzeć cos fajnego i tak mi dobrze...

@Frezja_1 tego sie wlasnie trzymam,juz za wiele sie nacierpialam[emoji6]a Ty wypij zdrowko i cycus do przodu,uwolnij glowe...caluje[emoji8]i przesylam ciazowe fluidki

reklama
No i bardzo dobrze @Funia90 , my juz swoje nacierpialysmy, wiec porod nalezy nam sie lekki.
Dziewczyny brzuszki macie cudne, ja to sie wzruszam jak widze ciążowe brzuszki.
Ja zapijam smutki. Zrobilam sobie drinka i zamierzam obejrzeć cos fajnego i tak mi dobrze...
Frezja jestem z Tobą głowa do góry [emoji8]
Ja codziennie pije wino teraz [emoji39] ledwo ...ale pije [emoji23] licząc ze pomoże.
Też uciekam oglądać z M gre o tron [emoji4]

Dziewczyny ja na szybko bo właśnie wróciłam. Skrecalismy z M meble [emoji4]jajnik zaczyna się odzywać raz jeden raz drugi...
Zrobiłam kolejny test ow bo robie codziennie o tej samej porze iii ciemnieje ewidentnie jest prawie jak testowa [emoji4] także mam głęboką nadzieje że jednak ta owulacja będzie... I jakby test był jutro pozytywny lub pojutrze + ok.2 dni to tak jak mój lekarz capek mówił ow wypadnie jakoś ok 18dc . W poniedziałek będziemy widzieć...oby coś z tego było .
Co miesiąc zmieniają się moje priorytety teraz marzę żeby mi powiedział proszę działać bo jest wszystko tak jak trzeba . 3 majcie kciuki i za mnie [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry