reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja też na odchudzanie się nastawiam po weekendzie. Teraz wesele... przydałoby się min 18kg a 25kg to.juz spełnienie moich marzeń w tym wzgledzie. Poki co udało się 8 kg z wielkim bólem eh... ale to tez ze względu na plany o dzidzie może uda się nie stracić motywacji

reklama
@roxie123, wrzuć na forum nagranie mp3.;)

@kari21 no właśnie niektórzy mają tak, że właściwie to organizm sam się reguluje, a niektórzy muszą go wyregulować własnoręcznie i te trybiki wcale nie chcą się tak ruszać.

@mamcia2014 warzywa pieczone lub podsmażane uwielbiam wręcz i właściwie to codziennie jakieś pichcę z ryżem pełnoziarnistym, kaszami itp. No a te lekkie sosy to wcale nie są gorsze od tych konkretniejszych. W niedzielę właśnie coś takiego zrobiłam. Mąż zażyczył sobie kotlety, ziemniaki i surówkę. Siedzimy później przy obiedzie i tak mówi: o, twoje wyszło ładniejsze. Takie kolorowe.:) No, są warzywa, są bonusy. Dzięki za sałatkę.
Od poniedziałku będę te sałatki testować.Ale fajnie.

@hona, eh no, czyli łapiemy boćka i mu tłumaczymy organoleptycznie.

@roxie123, no proszę...jakie tu perełki na forum spotkać można. A czemu nie poszłaś w tym kierunku dalej?
oj...ale jak jestem zbyt ciekawska to mi daj po nochalu oczywiście.

Ostatnia edycja:
@ivvonka zawsze marzyła mi się akademia muzyczna...ale wyjechałam do UK później zajęłam się fotografią i po prostu przez te lata też przerwa zrobiła swoje , mimo , że pewnych rzeczy się nie zapomina :)

No proszę mamy tu nieodkryty talent muzyczny; )

Ja lubię słuchać różnych rodzajów muzyki słucham na słuchawkach bo nie wiedzieć czemu moim domownikom nie pasuje Jak coś gra raz sobie wlaczylam na balkonie to mama powiedziała że wyje i wyje ten telefon a ja mam największy sentyment do zespołu łzy tego z Anna Wyszkoni no uwielbiam.

reklama
@roxie123 , aha, to już czaję bazę, szkoda trochę, ale najważniejsze, że w środku dalej Ci gra i ta muzyka gdzieś w duszy ocalała i mieszka i tak prywatnie to na spacery wychodzi.

@mamcia2014 też to lubię. Chociaż ja gatunkowo niezdecydowana jestem i skaczę tak trochę tu, trochę tam i szukam co lepszych kawalków.

Do góry