reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Olasec ostatnio mylam w maju a mieszkam przy ruchliwej ulicy,nie noglam na nie patrzec,juz Wam kiedys pisalam ,ze M mi nie pomaga w domu:/
Nie ma czasu:/
Ale dwa ,ze kiedys jak mial czas to tez nie pomagal.
Ja musze niestety liczyc sama na siebie,zakupy,sprzatanie itd.

Ale na szczescie nic mi nie jest i mam male okna,jeszcze dwa zostawilam na inny dzien[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 to malzonek bedzie musial troszke Ci pomoz w rych obowiazkach bo w ciazy nie powinno sie myc okien tak słyszałam albo poprosic kogos z rodziny. Funiu zmienilas zdjecie i myslalam ze to roxie tak sie przemecza a tu nasza Funia co Ci mowilam masz lezac i wypoczywac jeszcze bedzie czas na prace:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O chwila. Mam wynik bety. Też wygląda jak jedna kreska. Nie jestem w ciąży. Nie mój czas. Dobra, będzie grane piwo na grillu.

@Funia90 Ty tam za bardzo nie szalej. No, no, no. Relaks, pani , relaks przede wszystkim.

@Calineczka24 o jaaa, ale fajnościowyyyy. Ja też chce, zaraź mnie, zaraź mnie :tak:
Jakby się tak dało to bardzo chętnie :-)

@Funia90 bo Cię zleje :p dostaniesz po dupie ode mnie i wierz mi, że parę dziewczyn też pójdzie w moje ślady, także dupa będzie sina. :D

Ostatnia edycja:
Wpadlam podczytac, ale w sprawie mycia okien musze sie wypowiedziec. @Funia90 i inne brzuchatki, w ciazy nie mozna myc okien, to ogromne ryzyko. Oczywiście jest mnóstwo przypadków, ze dziewczyny myly i nic sie nie stalo, ale jest tyle samo, albo i wiecej tragicznych historii typu dobrze sie czulam i tylko umylam okna i ...:(. @funia jak Ci bardzo przeszkadza, to przetrzyj szyby, po jednej dziennie.
Buziaki dziewczyny. Jutro goście jada bede bardziej czasowa.

reklama
Dziewczyny moja mama też zdjęcie dziś zobaczyła i w szoku, że mam już taki brzuszek ;)

Wróciliśmy właśnie z działki :)
Posiedzimy jeszcze chwilkę i pójdę się położyć.
Spokojnej nocki, buziaki :*

Do góry