reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ni ma. No panie, ni ma. Znow mi się jednokreskowy trafił. A mówiłam Pani w aptece, żeby dwukreskowy wybrała. Może jeszcze raz powtórzę w poniedziałek czy coś. A na razie zbieram się do rodziców i mojego przyszłego chrześniaka-słodziaka.:-D

@Funia90 no żebym to ja wiedziała. Jakoś w tym miesiącu odpuściłam obserwacje i poszliśmy ekhm...ekhm...na spontan. Cykl mam 28-30 dniowy, a dziś jest 35 dzień, więc może być lekkie spóźnienie. Fakt też, że mi te testy zwykle późno wychodziły. Ale to nic, wyjaśni się na dniach.

Mówiłam, że spać idę ? No to właśnie wstałam :D

@ivvonka idź teraz do tej pani co Ci go sprzedawałam i powiedz jej, że Ci zepsuty dała i że chcesz jeszcze jeden :D Tym razem taki bez awarii :D

@Funia90 ale się z Ciebie ranny ptaszek zrobił :p popołudniu pewnie odeśpisz :D

@mamcia2014 ale masz gryfnego synka :) pewnie jakby się sam spakował to byś się mogła zdziwić co by tam nabrał :D

Nie wyspałam się :(

@Calineczka24 ale by się zdziwiła kobiecina.

A pamiętam jak kiedyś błysnęłam intelektem kupując kwas foliowy:
-Opakowanie kwasu foliowego poproszę - mówię i otwieram portfel.
-30,90,120 - wyrecytowała farmaceutka na jednym wydechu.
-Eeee...Ile kosztuje?
-Proszę pani to ja się pytam ile. 30,90,120.
-Eeee...Aaaaaa...90! 90 poproszę.

@Frezja_1 , nie, nie 35 d.c. dziś, bo 25 czerwca cykl się zaczął. Pewnie spóźnia się jak w zegarku. ;) złośnica jedna.

Mąż się wziął za koszenie trawy. Podobno mamy jechać w odwiedzinki. Hmm... Na kosiarce?

Ostatnia edycja:
Taki mamy już brzuchatkowy domek :)
20170729_152630.jpg

Załączniki

• 20170729_152630.jpg
    20170729_152630.jpg
    496,5 KB · Wyświetleń: 241
reklama
@Calineczka24 a jakos wstalam i wzielam sie za robote,jeszcze musze podlogi umyc a na chwile klaplam na lozko i troche mi sie nie chce:/
Nawet 3 okna umylam[emoji1]
Nie mam czasu na spanie dzis:/

Brzusio piekny[emoji7]
Czemu tylko ja przybieram na wadze a nikt nieeeee[emoji58][emoji58][emoji58]

@ivvonka dobre z ta apteka hehe[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry