reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mififi04 a co w ogole gin mowil?
Jeszcze jakies badania przed Toba czy macie zielone swiatleko?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 czekam narazie na wyniki histopatologiczne mają być w przyszłym tygodniu. Razem z wynikami i wpisem ze szpitala do gin. Jeśli torbiela nie będzie to pewnie starania będziemy mogli zacząć. Wolę mieć pewność że wszystko jest ok

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Marika92 przykro mi bardzo :( światełko dla Aniołka [*] daj sobie czas na żałobę, trzymaj się i jak będziesz potrzebować to pisz do nas :)
@Bananowiec byłaś badać tą betę dzisiaj? I lekarza masz jutro czy w następny czwartek dopiero?
@mfifi04 pewnie, lepiej poczekać i mieć pewność że jest wszystko okej :) ale teraz już musi :) trzymam kciuki. Jak się uda to może obie już niedługo dostaniemy zielone światełko ;)

@mfifi04 to tak będzie aż się oczyści , ja tak miałam długi czas nitki brązowe w śluzie ... wiesz jednak pogrzebali to musi coś być ;/ ja po histeroskopii okres miałam opóźniony czekałam jak na zbawienie a i tak po nim nie miałam ov tylko jajeczko nie pękło i się torbiel zrobiła ;/ myślę , że jak histopato będzie ok to i zielone swiatełko będzie :)
@Funia90 a jak tam Tobie czas ucieka ? :) jutro wizyta tak , o której ?
A gdzie się podziewa @Zaaaneta jak tam u Ciebie ???

Któraś testowała bądź testuje ? kurcze coś jakby mniej nas ostatnio na forum ;p

@witch84 dziekuje[emoji8][emoji8][emoji8]
7lat po slubie,pewnie nam tez szybko zleci[emoji4]
My razem i tak 11 lat ,wiec dlugo,teraz do pelni szczescia brakuje nam malenstwa[emoji5]
A dla Was spoznione zyczenia[emoji5]

@roxie123 spie praktycznie codziennie do 11 ,nic nie robie i jakos leci,czuje sie sflaczala i bez energii...oprocz tego nic mi nie smakuje,poza kfc lub tego typu rzeczami,nawet moje ukochane koktajle smakuja jak wymiociny[emoji19]
Dzis idziemy na kolacje rocznicowa i mam nadzieje ,ze bedzie mi smakowac bo jak nie to jade na twistera do kfc[emoji27]
Wizyte mam ok 15 jutro ,stresuje sie bardzo ,ale mam nadzieje,ze bedzie w porzadku[emoji5]
Tez zauwazylam ,ze malo sie dzieje na forum,nikt sie nie odzywa,nic nie opowiada ehhh
U Ciebie za niedlugo jakos owu chyba[emoji16]

@Funia90 Hehe to takie uroki ciąży :D ale dobrze ,że tak masz za to bobo jest happy :D oj do nazbierania energii jeszcze troche bo nim się obejrzysz porodówka później wstawanie w nocy hehe będziesz chciała się polenić :D nie bój wizyty ostatnio było ok teraz też będzie :* słuchaj tu ciotki z forum :**
Przyjemnego wieczoru z mężulkiem :) nawet w kfc :D ważne żebyś była najedzona :D
A u mnie ...hm no tak ov ;p tak by jakoś wypadało na dniach hehe ale co tam nie wiem kiedy będzie ;D niech się mój martwi żeby trafił hahaha dziś 9dc :)

reklama
@roxie123 i najlepsze jest to jak podchodze do lodowki i zaczynam plakac ,ze nic mi nie smakuje,wiec zwykle koncZy sie na czyms slodkim lub niezdrowym,mam wyrzuty sumienia.
Nie martw sie na pewno nie ominiecie owulki[emoji4]niech tylko jajo jest gotowe i jak zolnierzyki je zaatakuja to bedzie dzidzi[emoji4]

Do góry