reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 Podobno takie objawy są objawem niskiego progesteronu. Bierzesz luteinę? Jak już wcześniej pisałam - ja plamiłam we wszystkich trzech ciążach, z których tylko jedna źle się skończyła. Objawów typowo ciążowych też nie miałam (oprócz wzmożonej senności). Także głowa do góry! Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy i musi być dobrze! A jak się za mocno stresujesz to leć prywatnie na USG gdziekolwiek, by nerwy ukoić!
@Baslan Dziewczynki są super ;) Cieszę się, że wszystko w porządku!
@zosiak I u mnie antykoncepcja źle działa na moją wagę. Próbowałam kilku różnych tabletek, ale źle to się kończyło. Teraz mam wkładkę i w sumie nie tyję, ale często zatrzymuje mi się woda w organizmie, aż ludzie pytają czy w ciąży jestem... Także nie tylko ty tak masz...

Dzięki za kopy! Dzisiejszy dzień zgodnie z planem. Właśnie zjadłam kolację i przy łóżku stoi już tylko butelka wody (a nie wina :p)

reklama
@Baslan gratulacje 100% corci[emoji5][emoji5][emoji5]
Juz jestescie o wiele blizej niz dalej[emoji5]

@witch84 podbno winko czerwone wytrawne przy diecie dobrze wplywa na trawienie takze ja zawsze pilam i polecam[emoji5]

Biore dupka,wiec progesteron uzupelniam,a tak,to prawda mam z nim problemy.
Co do usg...ja mam dzis dopiero 4t4d wiec nie bardzo jest czym sie uspokajac ,wizyte mam we wtorek wiec moze bedzie usg.
W ostatnich ciazach jak pofyrtana latalam prywatnie na usg a i tak mnie to nie uspokajalo,takze teraz zamierzam byc cierpliwa.
Pojde we wtorek a nastepna wizyta tak jak mi wyznacza[emoji4]
Tak jak juz pisalam moje ciaze konczyly siw na etapie 10 tyg wiec tak na prawde jedyne usg ktore mnie uspokoji to po tym czasie no i genetyczne usg[emoji4]
Nigdzie nie uciekam[emoji4]zawsze jestem i bede tutaj ,chyba ,ze wpadne w totalna depreche[emoji12]
Ale wtedy na pewno znajdziecie mnie w paychiatryku lub na odwyku[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funia wierze ze u Ciebie bedzie dobrze a 10 tydz szbko zleci wypoczywaj duzo ijak tylko bedziesz miala ochote na drzemki to rob teraz jest najwazniejszy okres ciazy.
Witch czy Ty chcesz schdnac? polecam grejfruty. wode ciepla z cytryna zaraz po przebudzeniu;) niestety jesszcze miesiac musze sie pomeczyc z tabletkami mam nadzieje ze spodni wiekszycg nie bede musiala kupowac

Ja dziewczyny od wczoraj mialam kilka kropli plamienia brazowego i nie bola mnie piersi,wiec narazie nie pytajcie co u mnie bo to drazliwy temat.
Przepraszam.
Ja o sobie zaczne opowiadac w drugim teymestrze.
Buziaki

Funia skarbie napisz mi jakie leki w jakich dawkach bierzesz. Ja w tej ciąży też plamilam a nawet jak to lekarz mówił "lało sie" wiec myśl sobie o mnie :*
Jedno. 1 lutego miałam zabieg bo serduszko przestało bić.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Paula a który masz dc i czy czułas owu?
@witch84 ja na foto nie widzę co ty masz aż 15kg do zrzucenia ale oczywiscie kopa ode mnie masz. Ja po ciąży schudłam -20 do wagi pierwotnej. Obecnie tylko słodkie ograniczam bez diety ale ta o niskim indeksie IG bardzo polecam i nawet mogę ci wysłać :)
@iveo ma rację z tym patyczkiem. Mi też w ciąży lekarka mowiła żeby palcem bo potem mogę coś podrażnic pojawi się krew i po co ten stres
@Baslan super wiadomości i piękna żabka :)

@nafoczka biore dupka 2x1 ,badalam progesteron w 26 dc i wynik 15,5
Acard ,clexane 0.4 i witaminy
Wiem ,ze mnostwo kobiet w ciazy plami ale wiecie jaki to stres a poza tym z tego co widze to u mnie nie moze byc zwyczajnie tylko zawsze "cos"

@Funia90 musi być dobrze :* ale rozumiem Twoje obawy... ja jeszcze w ciąży nie jestem a już się boję co będzie na zapas...no ale cóż my możemy ;/ jedynie dbać o siebie i tyle

Funia skarbie napisz mi jakie leki w jakich dawkach bierzesz. Ja w tej ciąży też plamilam a nawet jak to lekarz mówił "lało sie" wiec myśl sobie o mnie :*

Paula a który masz dc i czy czułas owu?
@witch84 ja na foto nie widzę co ty masz aż 15kg do zrzucenia ale oczywiscie kopa ode mnie masz. Ja po ciąży schudłam -20 do wagi pierwotnej. Obecnie tylko słodkie ograniczam bez diety ale ta o niskim indeksie IG bardzo polecam i nawet mogę ci wysłać :)
@iveo ma rację z tym patyczkiem. Mi też w ciąży lekarka mowiła żeby palcem bo potem mogę coś podrażnic pojawi się krew i po co ten stres
@Baslan super wiadomości i piękna żabka :)
Dziś mam 18dc. Kilka dni temu w środę coś mnie mocno klulo tam i myślałam że to to ale jednak nie. Wczoraj jak byłam o 13 u lekarza to jeszcze pęcherzyk nie pękł.

reklama
@nafoczka biore dupka 2x1 ,badalam progesteron w 26 dc i wynik 15,5
Acard ,clexane 0.4 i witaminy
Wiem ,ze mnostwo kobiet w ciazy plami ale wiecie jaki to stres a poza tym z tego co widze to u mnie nie moze byc zwyczajnie tylko zawsze "cos"

Sterydu widze ze nie masz? Ale dupka to sobie zwiększ conajmniej 3x1 Ja do tego brałam jeszcze lutke 2x1 00
Dziś mam 18dc. Kilka dni temu w środę coś mnie mocno klulo tam i myślałam że to to ale jednak nie. Wczoraj jak byłam o 13 u lekarza to jeszcze pęcherzyk nie pękł.

Paula proponowałabym robienie wykresów. Na watku z leczeniem jest na moim opisie link. Wtedy będziesz dokładnie wiedzieć kiedy i czy była owu :)

Do góry