@Funia90 Podobno takie objawy są objawem niskiego progesteronu. Bierzesz luteinę? Jak już wcześniej pisałam - ja plamiłam we wszystkich trzech ciążach, z których tylko jedna źle się skończyła. Objawów typowo ciążowych też nie miałam (oprócz wzmożonej senności). Także głowa do góry! Zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy i musi być dobrze! A jak się za mocno stresujesz to leć prywatnie na USG gdziekolwiek, by nerwy ukoić!
@Baslan Dziewczynki są super Cieszę się, że wszystko w porządku!
@zosiak I u mnie antykoncepcja źle działa na moją wagę. Próbowałam kilku różnych tabletek, ale źle to się kończyło. Teraz mam wkładkę i w sumie nie tyję, ale często zatrzymuje mi się woda w organizmie, aż ludzie pytają czy w ciąży jestem... Także nie tylko ty tak masz...
Dzięki za kopy! Dzisiejszy dzień zgodnie z planem. Właśnie zjadłam kolację i przy łóżku stoi już tylko butelka wody (a nie wina )
@Baslan Dziewczynki są super Cieszę się, że wszystko w porządku!
@zosiak I u mnie antykoncepcja źle działa na moją wagę. Próbowałam kilku różnych tabletek, ale źle to się kończyło. Teraz mam wkładkę i w sumie nie tyję, ale często zatrzymuje mi się woda w organizmie, aż ludzie pytają czy w ciąży jestem... Także nie tylko ty tak masz...
Dzięki za kopy! Dzisiejszy dzień zgodnie z planem. Właśnie zjadłam kolację i przy łóżku stoi już tylko butelka wody (a nie wina )