reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Paula to super to czekamy na dwie kreseczki:)
W tym cyklu wole się je nastawiać no raczej niż z tego nie będzie niestety.. chociaż ta lekarka dawała mi nadzieje ze miała pacjentki które w takich sytuacjach zachodziły w ciążę. Może w kolejnym cyklu się uda coś podziałac. Mialyscie taka sytuacje ze długo wam pęcherzyk nie pęka? Ile wtedy miał mm?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

W tym cyklu wole się je nastawiać no raczej niż z tego nie będzie niestety.. chociaż ta lekarka dawała mi nadzieje ze miała pacjentki które w takich sytuacjach zachodziły w ciążę. Może w kolejnym cyklu się uda coś podziałac. Mialyscie taka sytuacje ze długo wam pęcherzyk nie pęka? Ile wtedy miał mm?

U Mnie się zdarzyło, że pękł przy 29mm. Chociaż lekarz wtedy już stwierdził, że nie pęknie, obawiał się także żeby torbiel się z niego nie zrobiła. Ale po tygodniu na kontroli okazało się, że jest wszytsko dobrze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 wypad to swietny pomysl[emoji5]mam nadzieje,ze zaowocuje[emoji4]
Ja ostatnio mialam jakies dziwne dusznosci,pierwszy raz w majowke.
Chcialam zrobic sobie drzemke i jak probowalam zasnac to tak jakby tracilam oddech.
Balam sie ,ze jak zasne to sie nie obudze.
Ciagle bylo mi duszno.
Potem minelo i znow po powrocie z tej Grecji tak mialam z 3-4 dni i mienelo ,juz myslalam ,ze umre,na prawde[emoji15]

@hajmal kciuki zacisniete[emoji4]ja nie mam zadnych problemow z cisnieniem wiec chyba moge[emoji4]

@Olciaj przy 4t5d mialo prawo nie byc widac jesli np owu byla poznien a ta beta by na to wskazywala ,takze luzzzzz ,spokoju Ci zycze[emoji5]

@witch84 to ode mnie masz kopniaka[emoji12]

@paula.w ja mam dodatkowo mthfr w tej odmianie a.
Zastrzyki dostalam,ale jak juz tu wspominalam nie wiem czy lekarz sam wiedzial co mi dac,bo dopiero po mojej sugestii wyskoczyl z clexanem,a jeszcze mi powiedzial,ze mam brac folik i dopiero mu tlumaczylam w czym rZecz z witaminami ,takze jak sie sama nie wylecze to chyba nikt mi nie pomoze[emoji22]
A twoj pecherzyk ile ma?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 wypad to swietny pomysl[emoji5]mam nadzieje,ze zaowocuje[emoji4]
Ja ostatnio mialam jakies dziwne dusznosci,pierwszy raz w majowke.
Chcialam zrobic sobie drzemke i jak probowalam zasnac to tak jakby tracilam oddech.
Balam sie ,ze jak zasne to sie nie obudze.
Ciagle bylo mi duszno.
Potem minelo i znow po powrocie z tej Grecji tak mialam z 3-4 dni i mienelo ,juz myslalam ,ze umre,na prawde[emoji15]

@hajmal kciuki zacisniete[emoji4]ja nie mam zadnych problemow z cisnieniem wiec chyba moge[emoji4]

@Olciaj przy 4t5d mialo prawo nie byc widac jesli np owu byla poznien a ta beta by na to wskazywala ,takze luzzzzz ,spokoju Ci zycze[emoji5]

@witch84 to ode mnie masz kopniaka[emoji12]

@paula.w ja mam dodatkowo mthfr w tej odmianie a.
Zastrzyki dostalam,ale jak juz tu wspominalam nie wiem czy lekarz sam wiedzial co mi dac,bo dopiero po mojej sugestii wyskoczyl z clexanem,a jeszcze mi powiedzial,ze mam brac folik i dopiero mu tlumaczylam w czym rZecz z witaminami ,takze jak sie sama nie wylecze to chyba nikt mi nie pomoze[emoji22]
A twoj pecherzyk ile ma?

Ja właśnie nic się nie odzywałam i lekarka sama zaczęła mówić o tych zastrzykach także coś tam widać kojarzy :) pęcherzyk ma 24mm a endo 10mm tyle ze właściwie taki sam wynik miałam w środę jak byłam na wizycie. Myślicie że jest jeszcze szansa czy raczej nie?

@paula.w czyli on jakby nie urosl?
Moze zle zmierzyli ostatnio?
24mm ma szanse na pekniecie.
Hmmm ,czas pokaze[emoji4]trzeba ciwrpliwie czekac.
Ja sie odezwalam bo on chyba nie bardzo wiedzial co powiedziec.
Ale w sumie to nieistotne,wazne ,ze wypisal mi recepte[emoji4]

@paula.w czyli on jakby nie urosl?
Moze zle zmierzyli ostatnio?
24mm ma szanse na pekniecie.
Hmmm ,czas pokaze[emoji4]trzeba ciwrpliwie czekac.
Ja sie odezwalam bo on chyba nie bardzo wiedzial co powiedziec.
Ale w sumie to nieistotne,wazne ,ze wypisal mi recepte[emoji4]

Właśnie jakby nie urósł w ogóle. Niby poprzednio było 25mm a teraz 24mm. No nic zobaczymy w poniedziałek chyba najwyżej.

reklama
Ja dziewczyny od wczoraj mialam kilka kropli plamienia brazowego i nie bola mnie piersi,wiec narazie nie pytajcie co u mnie bo to drazliwy temat.
Przepraszam.
Ja o sobie zaczne opowiadac w drugim teymestrze.
Buziaki

Do góry