reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Paula to super to czekamy na dwie kreseczki:)
W tym cyklu wole się je nastawiać no raczej niż z tego nie będzie niestety.. chociaż ta lekarka dawała mi nadzieje ze miała pacjentki które w takich sytuacjach zachodziły w ciążę. Może w kolejnym cyklu się uda coś podziałac. Mialyscie taka sytuacje ze długo wam pęcherzyk nie pęka? Ile wtedy miał mm?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

W tym cyklu wole się je nastawiać no raczej niż z tego nie będzie niestety.. chociaż ta lekarka dawała mi nadzieje ze miała pacjentki które w takich sytuacjach zachodziły w ciążę. Może w kolejnym cyklu się uda coś podziałac. Mialyscie taka sytuacje ze długo wam pęcherzyk nie pęka? Ile wtedy miał mm?

U Mnie się zdarzyło, że pękł przy 29mm. Chociaż lekarz wtedy już stwierdził, że nie pęknie, obawiał się także żeby torbiel się z niego nie zrobiła. Ale po tygodniu na kontroli okazało się, że jest wszytsko dobrze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 wypad to swietny pomysl[emoji5]mam nadzieje,ze zaowocuje[emoji4]
Ja ostatnio mialam jakies dziwne dusznosci,pierwszy raz w majowke.
Chcialam zrobic sobie drzemke i jak probowalam zasnac to tak jakby tracilam oddech.
Balam sie ,ze jak zasne to sie nie obudze.
Ciagle bylo mi duszno.
Potem minelo i znow po powrocie z tej Grecji tak mialam z 3-4 dni i mienelo ,juz myslalam ,ze umre,na prawde[emoji15]

@hajmal kciuki zacisniete[emoji4]ja nie mam zadnych problemow z cisnieniem wiec chyba moge[emoji4]

@Olciaj przy 4t5d mialo prawo nie byc widac jesli np owu byla poznien a ta beta by na to wskazywala ,takze luzzzzz ,spokoju Ci zycze[emoji5]

@witch84 to ode mnie masz kopniaka[emoji12]

@paula.w ja mam dodatkowo mthfr w tej odmianie a.
Zastrzyki dostalam,ale jak juz tu wspominalam nie wiem czy lekarz sam wiedzial co mi dac,bo dopiero po mojej sugestii wyskoczyl z clexanem,a jeszcze mi powiedzial,ze mam brac folik i dopiero mu tlumaczylam w czym rZecz z witaminami ,takze jak sie sama nie wylecze to chyba nikt mi nie pomoze[emoji22]
A twoj pecherzyk ile ma?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 wypad to swietny pomysl[emoji5]mam nadzieje,ze zaowocuje[emoji4]
Ja ostatnio mialam jakies dziwne dusznosci,pierwszy raz w majowke.
Chcialam zrobic sobie drzemke i jak probowalam zasnac to tak jakby tracilam oddech.
Balam sie ,ze jak zasne to sie nie obudze.
Ciagle bylo mi duszno.
Potem minelo i znow po powrocie z tej Grecji tak mialam z 3-4 dni i mienelo ,juz myslalam ,ze umre,na prawde[emoji15]

@hajmal kciuki zacisniete[emoji4]ja nie mam zadnych problemow z cisnieniem wiec chyba moge[emoji4]

@Olciaj przy 4t5d mialo prawo nie byc widac jesli np owu byla poznien a ta beta by na to wskazywala ,takze luzzzzz ,spokoju Ci zycze[emoji5]

@witch84 to ode mnie masz kopniaka[emoji12]

@paula.w ja mam dodatkowo mthfr w tej odmianie a.
Zastrzyki dostalam,ale jak juz tu wspominalam nie wiem czy lekarz sam wiedzial co mi dac,bo dopiero po mojej sugestii wyskoczyl z clexanem,a jeszcze mi powiedzial,ze mam brac folik i dopiero mu tlumaczylam w czym rZecz z witaminami ,takze jak sie sama nie wylecze to chyba nikt mi nie pomoze[emoji22]
A twoj pecherzyk ile ma?

Ja właśnie nic się nie odzywałam i lekarka sama zaczęła mówić o tych zastrzykach także coś tam widać kojarzy :) pęcherzyk ma 24mm a endo 10mm tyle ze właściwie taki sam wynik miałam w środę jak byłam na wizycie. Myślicie że jest jeszcze szansa czy raczej nie?

@paula.w czyli on jakby nie urosl?
Moze zle zmierzyli ostatnio?
24mm ma szanse na pekniecie.
Hmmm ,czas pokaze[emoji4]trzeba ciwrpliwie czekac.
Ja sie odezwalam bo on chyba nie bardzo wiedzial co powiedziec.
Ale w sumie to nieistotne,wazne ,ze wypisal mi recepte[emoji4]

@paula.w czyli on jakby nie urosl?
Moze zle zmierzyli ostatnio?
24mm ma szanse na pekniecie.
Hmmm ,czas pokaze[emoji4]trzeba ciwrpliwie czekac.
Ja sie odezwalam bo on chyba nie bardzo wiedzial co powiedziec.
Ale w sumie to nieistotne,wazne ,ze wypisal mi recepte[emoji4]

Właśnie jakby nie urósł w ogóle. Niby poprzednio było 25mm a teraz 24mm. No nic zobaczymy w poniedziałek chyba najwyżej.

reklama
Ja dziewczyny od wczoraj mialam kilka kropli plamienia brazowego i nie bola mnie piersi,wiec narazie nie pytajcie co u mnie bo to drazliwy temat.
Przepraszam.
Ja o sobie zaczne opowiadac w drugim teymestrze.
Buziaki

Do góry