reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dziewczyny od wczoraj mialam kilka kropli plamienia brazowego i nie bola mnie piersi,wiec narazie nie pytajcie co u mnie bo to drazliwy temat.
Przepraszam.
Ja o sobie zaczne opowiadac w drugim teymestrze.
Buziaki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ok zrozumiałe trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia to jeszcze nie musi oznaczać nic złego, trzymaj sie! Mnie od początku tej ciąży nie bolą piersi póki co. Będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia to trudne, ale nie musi to być złym objawem. Słuchaj bierzesz zastrzyki one rozrzedzają krew.
Pisze z własnego doświadczenia, z Jasiem plamiłam dopiero po sexie w 9 tc. Z Adasiem wcale podobnie z Michasią. Teraz z Zosią plamiłam od poczatku do 12 tc chwilami to strasznie brunatnie czerwono, już naprawdę nie miałam nadziei tym bardziej ze z dziewczynami z którymi pisałam i brały acard i clexan one tego nie miały, na wizyty chodziłam co tydzień bo mi psychika siadała. Tak ze sie na razie nie martw moze masz tak jak ja, i choc co chwile mi w tej ciaży wychodzi nowego to wreszcie mam nadzieje ze bedzie dobrze, dopiero kilku tygodn. Acha brałam luteine 3x1 (100) dufaston chyba 3x2 i witaminy, i miałam duzo lezeć

Funiu dziewczyny maja racje plamienie wcale o niczym nie swiadczy a moze to zagniezdzenie ktory bylby to tydz? a nawet jesli nie zagniezdzenie to sie nie martw wypoczywaj i duzo leż.

Ja dzisiaj zaczelam ostatnie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych ciesze sie bo jestem bardzo opuchnieta:/martwi mnie natomiast moja @ jest czarna i ze skrzepami ale podejrzewam ze to jeszcze sie czysci mialam usuniecie cp nast dnia po laparoskopii mialam miec abrazje ale beta szybko spadla i endometrium zaczelo sie zluszczac wiec nie czyscili mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, obiecałam, że się odezwę po wizycie, więc się odzywam [emoji5] Z dzidziolem wszystko ok, waży już 350 g i zostaje dziewczynka [emoji5] Szyjka trochę się skróciła, ale nadal jest dość dluga (37 mm), jest twarda i zamknięta.
Funia, musisz wierzyć w tą fasolkę. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Limit nieszczęść już wyczerpałaś, zresztą jak każda z Was.
Witch ode mnie też masz kopa motywacyjnego [emoji1]
Olasec kciuki za starania!!!
Żaneta moim zdaniem przyrost jest ok, gratuluję [emoji6]
Karotka pamiętam Cię z października. Fajnie, że się nie poddajesz i walczysz dalej.
Zosiak a Wy kiedy planujecie powrót do starań? Widzę, że nastawienie dużo dużo lepsze [emoji6]
I już zapomniałam co jeszcze której miałam napisać [emoji15]

Dzisiaj córcia się zasłoniła, więc wklejam tylko zdjęcie potwierdzające płeć [emoji4]
1495825885-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny absolutnie Was nie opuszczam,nawet na momemnt.
Po prostu nie chce rozmawiac o sobie[emoji4]
W ostatniej ciazy tez plamilam,stad zle wspomnienia,choc wiem,ze wiele dziewczyn plami i jest w porzadku mimo to[emoji4]
W pierwszej ciazy jak przestaly piersi bolec to wiecie co sie stalo,dlatego sie schizuje.
Wiadomo ,ze wierze,bo nadzieja umiera ostatnia,ale cieszyc zaczne sie pozniej[emoji4]
Dziekuje Wam[emoji8]

@zosiak ja po antykoncepcji tez wygladalam strasznie,w ogole mi nie sluzy,tyje w momencie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Baslan ulala kobitka jak nic :D zdróweczka Wam życzę :*
@Funia90 ...tylko odzywaj się czasami bo umrę z niepokoju :< :* musi być dobrze... może to faktycznie wina zastrzyków po prostu ...eh tulę :* spróbuj zachować spokój na ile dasz radę... jak mówią dziewczyny to nie musi być nic złego !

Baslan corcia super:) dziewczyny tylko ile mozna tyc chodze w workach bo kazdy widzi ze tyje mi tez zdecydowanie nie sluzy antykoncepcja. Baslan dopiero zaczne sie starac po szczepieniach limfocytami meza w nast roku moze wiosna;)

reklama
Baslan corcia super:) dziewczyny tylko ile mozna tyc chodze w workach bo kazdy widzi ze tyje mi tez zdecydowanie nie sluzy antykoncepcja. Baslan dopiero zaczne sie starac po szczepieniach limfocytami meza w nast roku moze wiosna;)

Mam nadzieję, że szybko Wam ten czas zleci i że w przyszłym roku będziesz już szczęśliwa mamusią lub brzuchatką ;)
@roxie123 nie da się ukryć :) ha ha ha

Do góry