reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja dziewczyny od wczoraj mialam kilka kropli plamienia brazowego i nie bola mnie piersi,wiec narazie nie pytajcie co u mnie bo to drazliwy temat.
Przepraszam.
Ja o sobie zaczne opowiadac w drugim teymestrze.
Buziaki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ok zrozumiałe trzymaj się

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia to jeszcze nie musi oznaczać nic złego, trzymaj sie! Mnie od początku tej ciąży nie bolą piersi póki co. Będzie dobrze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@funia to trudne, ale nie musi to być złym objawem. Słuchaj bierzesz zastrzyki one rozrzedzają krew.
Pisze z własnego doświadczenia, z Jasiem plamiłam dopiero po sexie w 9 tc. Z Adasiem wcale podobnie z Michasią. Teraz z Zosią plamiłam od poczatku do 12 tc chwilami to strasznie brunatnie czerwono, już naprawdę nie miałam nadziei tym bardziej ze z dziewczynami z którymi pisałam i brały acard i clexan one tego nie miały, na wizyty chodziłam co tydzień bo mi psychika siadała. Tak ze sie na razie nie martw moze masz tak jak ja, i choc co chwile mi w tej ciaży wychodzi nowego to wreszcie mam nadzieje ze bedzie dobrze, dopiero kilku tygodn. Acha brałam luteine 3x1 (100) dufaston chyba 3x2 i witaminy, i miałam duzo lezeć

Funiu dziewczyny maja racje plamienie wcale o niczym nie swiadczy a moze to zagniezdzenie ktory bylby to tydz? a nawet jesli nie zagniezdzenie to sie nie martw wypoczywaj i duzo leż.

Ja dzisiaj zaczelam ostatnie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych ciesze sie bo jestem bardzo opuchnieta:/martwi mnie natomiast moja @ jest czarna i ze skrzepami ale podejrzewam ze to jeszcze sie czysci mialam usuniecie cp nast dnia po laparoskopii mialam miec abrazje ale beta szybko spadla i endometrium zaczelo sie zluszczac wiec nie czyscili mnie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, obiecałam, że się odezwę po wizycie, więc się odzywam [emoji5] Z dzidziolem wszystko ok, waży już 350 g i zostaje dziewczynka [emoji5] Szyjka trochę się skróciła, ale nadal jest dość dluga (37 mm), jest twarda i zamknięta.
Funia, musisz wierzyć w tą fasolkę. Trzymam za Ciebie mocno kciuki. Limit nieszczęść już wyczerpałaś, zresztą jak każda z Was.
Witch ode mnie też masz kopa motywacyjnego [emoji1]
Olasec kciuki za starania!!!
Żaneta moim zdaniem przyrost jest ok, gratuluję [emoji6]
Karotka pamiętam Cię z października. Fajnie, że się nie poddajesz i walczysz dalej.
Zosiak a Wy kiedy planujecie powrót do starań? Widzę, że nastawienie dużo dużo lepsze [emoji6]
I już zapomniałam co jeszcze której miałam napisać [emoji15]

Dzisiaj córcia się zasłoniła, więc wklejam tylko zdjęcie potwierdzające płeć [emoji4]
1495825885-aaaaaa.jpeg

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny absolutnie Was nie opuszczam,nawet na momemnt.
Po prostu nie chce rozmawiac o sobie[emoji4]
W ostatniej ciazy tez plamilam,stad zle wspomnienia,choc wiem,ze wiele dziewczyn plami i jest w porzadku mimo to[emoji4]
W pierwszej ciazy jak przestaly piersi bolec to wiecie co sie stalo,dlatego sie schizuje.
Wiadomo ,ze wierze,bo nadzieja umiera ostatnia,ale cieszyc zaczne sie pozniej[emoji4]
Dziekuje Wam[emoji8]

@zosiak ja po antykoncepcji tez wygladalam strasznie,w ogole mi nie sluzy,tyje w momencie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Baslan ulala kobitka jak nic :D zdróweczka Wam życzę :*
@Funia90 ...tylko odzywaj się czasami bo umrę z niepokoju :< :* musi być dobrze... może to faktycznie wina zastrzyków po prostu ...eh tulę :* spróbuj zachować spokój na ile dasz radę... jak mówią dziewczyny to nie musi być nic złego !

Baslan corcia super:) dziewczyny tylko ile mozna tyc chodze w workach bo kazdy widzi ze tyje mi tez zdecydowanie nie sluzy antykoncepcja. Baslan dopiero zaczne sie starac po szczepieniach limfocytami meza w nast roku moze wiosna;)

reklama
Baslan corcia super:) dziewczyny tylko ile mozna tyc chodze w workach bo kazdy widzi ze tyje mi tez zdecydowanie nie sluzy antykoncepcja. Baslan dopiero zaczne sie starac po szczepieniach limfocytami meza w nast roku moze wiosna;)

Mam nadzieję, że szybko Wam ten czas zleci i że w przyszłym roku będziesz już szczęśliwa mamusią lub brzuchatką ;)
@roxie123 nie da się ukryć :) ha ha ha

Do góry