Funia90
Fanka BB :)
@Paula moim zdaniem ten pecherzyk moze jeszcze peknac lada moment,jakby to byl 20dc to rozumiem panieke ale poki co czekaj,dupka wez za jakies dwa dni,bierze sie go po owu ,zeby jej nie zablokowac.
Ale wlasnie po co go dostalas juz po owu?
Ja bralam ale mialam niski prosgesteron i plamienia.
Ja bralam 16-25 dc.
Narazie nie martw sie na zapas[emoji5]
Z tego co wiem,to jak pecherzyki nie pekaja to podaje sie zastRzyk z pregnylu[emoji4]
@roxie123 chyba mowisz o luteinie na oczy[emoji4]ta z progesteronem jest na recepte.
Ja bralam pod jezyk,a jest tez dowcipna[emoji4]
@agatush wiem wlasnie,ja jednak zostane przy zwyklej kawce jednej dziennie[emoji4]
Inka nie bardzo mi smakuje,szczegolnie jak widze moj ekspres w kuchni[emoji7]jestem na prawde kawoszem i gdyby nie ciaza to spokojnie wypilabym 3 albo 4[emoji4]
Dor_ka mialas zabieg w znieczuleniu miejscowym?tak jak witch pisze?
Bo walsnie ja nie mialam zadnego leku na rozwarcie.
I zabieg w znieczuleniu calkowitym.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale wlasnie po co go dostalas juz po owu?
Ja bralam ale mialam niski prosgesteron i plamienia.
Ja bralam 16-25 dc.
Narazie nie martw sie na zapas[emoji5]
Z tego co wiem,to jak pecherzyki nie pekaja to podaje sie zastRzyk z pregnylu[emoji4]
@roxie123 chyba mowisz o luteinie na oczy[emoji4]ta z progesteronem jest na recepte.
Ja bralam pod jezyk,a jest tez dowcipna[emoji4]
@agatush wiem wlasnie,ja jednak zostane przy zwyklej kawce jednej dziennie[emoji4]
Inka nie bardzo mi smakuje,szczegolnie jak widze moj ekspres w kuchni[emoji7]jestem na prawde kawoszem i gdyby nie ciaza to spokojnie wypilabym 3 albo 4[emoji4]
Dor_ka mialas zabieg w znieczuleniu miejscowym?tak jak witch pisze?
Bo walsnie ja nie mialam zadnego leku na rozwarcie.
I zabieg w znieczuleniu calkowitym.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom