...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Roxie ja myślę że dostanę skierowania na badania na następnej wizycie jak juz będę mieć wyniki ze szpitala i ten nieszczęsny okres przyjdzie. Generalnie ja się zastanawiam czy mimo tej torbieli może przyjść okres ze ona się nie wchłonie i jaki to może mieć wpływ na późniejsze starania. Jak widzisz tak to się komplikuje ze chyba choć bym chciała to się w ciążę zajść nie uda szybko.@...Margotka9022... to ,że wcześniej starałaś się długi czas nie znaczy ,że teraz nie uda się szybko tym bardziej ,że organizm jest przygotowany na ciążę więc tak jak sama piszesz psychicznie na ile jest możliwość nie myśleć bo same się blokujemy tym . Mimo wszystko tak jak dziewczyny radzą zrobiłabym podstawowe badania chociaż . Swoją drogą jesli czujesz się obolała to @ przyjdzie na pewno , nie martw się W każdym razie każda decyzja jaką podejmiesz jest Twoja i każda będzie dobra :*
Dziewczyny chyba każda z nas odczuwa taką pustkę , tym bardziej ,że takie okoliczności jak święta , spotkania z rodziną nie są dla nas przyjemne . Ja też bym się chciała schować w kąt i najlepiej żeby nikt do mnie nie przychodził . Moja siostra robi w niedzielę 18stke dla rodziny więc cały dom ludzi...dla mnie to męczarnia . Tym bardziej ,że będzie kuzynka która jest w ciąży tydzień więcej jak ja bylam :< ciągle jak ją widzę to wyobrażam sobie siebie ,że też bym niedługo rodziła miała taki brzuszek i wg :< Pamiętam nawet z drugą ciążą mówiłam sobie , że jak pójdę z koszykiem do święcenia to już będzie widać mój balonik tak miałam się cieszyć :< Mój M nawet widzi ,że się bardzo zmieniłam...wcześniej byłam szaloną kobitką wiecznie uśmiechniętą , pomagałam komu się dało spotykałam z koleżankami ...a teraz ciągle znerwicowana , z udutą miną , zła nie wiadomo o co ...bez humoru . Po prostu nic mnie nie cieszy .
Kupiłam za to na grobek dla mojego maluszka stroiczek z barankiem ... gdzie tu znaleźć radość , kiedy wszystko dookoła jest takie przytłaczające
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom