reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona tak miałam usg genetyczne w zeszłym tygodniu i narazie wsio ok. No leci ten czas, ale bardzo się cieszę, bo im dalej, tym mam nadzieję bezpieczniej. Mam nadzieję, że niedługo dołączysz :)
Alza po śmierci babci się nie odzywa, na fb też jej nie widuję. Mam nadzieję, że u niej ok.
@agatush a Ty już który tydzień?:)
@gabrika cieszę się, że daję Wam nadzieję :)
Będzie dobrze dziewczyny, każda się doczeka swojego maluszka :)
@hajmal i co kupujesz uspokajacz (detektor)?
@dżoł co u Ciebie?
A płeć znasz? :-D u mnie 18t1d ;-)

reklama
@agatush u Ciebie to bardziej zleciało :) Nie znam jeszcze płci, ale ide 27.04, to się pewnie dowiem :) Ty już na pewno wiesz, pochwal się :)
@hona termin mam na 9.10 ;) Moja siostra miała taki sam termin z moim chrześniakiem, ale ostatecznie urodził się 30.09 :)

@agatush u Ciebie to bardziej zleciało :) Nie znam jeszcze płci, ale ide 27.04, to się pewnie dowiem :) Ty już na pewno wiesz, pochwal się :)
@hona termin mam na 9.10 ;) Moja siostra miała taki sam termin z moim chrześniakiem, ale ostatecznie urodził się 30.09 :)
Baslan to jesteś na takim etapie ciąży na którym ja bym była. Mi termin wypadał na 13.10.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@witch a Ty jak sie czujesz?lepiej troszke?bierzesz dalej te tabsy?
Szczerze mówiąc nie widzę większej różnicy. Wczoraj wzięłam ostatnią. Zobaczymy jak będzie po odstawieniu. Chociaż może lepiej się wysypiam i mniej mnie bolą mięśnie (może na bóle to na tle nerwowym?).

A ginekolodzy chyba już tak mają... Jak ja swojego poprosiłam o listę badań (chodzę prywatnie, więc i tak za nie płacę), to powiedział, że da mi ją jeśli kolejny raz się nie uda. Zatem mu powiedziałam, że w takim razie wydam dużo pieniędzy na badania, które może nie są konieczne. To się zlitował i listę mi wydrukował :) Ale były to badania podstawowe: hormony, cytomegalia, toxo, różyczka itp. Na szczęście więcej ich nie musiałam robić, bo kolejnym razem się udało. Jednak myślę, że u mnie jest coś na rzeczy - bo jednak oba porody rozpoczęły się wcześniej: pierwszy 37t1d, a drugi 35t1d. Więc albo mam za małą macicę, albo coś z łożyskiem nie tak było (córka urodziła się z hipotrofią).

@hajmal myslam ,ze jestes ze slaska bo polecilas mi test dna[emoji4]
Fajnie ,ze juz czujesz ruchy[emoji4]
Sama jestem ciekawa jakiej plci urodza sie nasze forumowe babelki[emoji16]

@margotka nie mysl lepiej na jakim etapie bys byla bo po pewnym czasie zwariujesz,ja za niedlugo mialam miec porod z pierwszej ciazy,za to zamiast mnie beda rodzic moje dwie psiapsiuly i co serce mi sie kraja , ale jestem z nimi[emoji4]
A druga date porodu mialam na 27.09 ,no to moja siostra ma termin na 28.09 takze widzisz ,to sa bliskie mi osoby i musze sobie jakos z tym radzic choc latwo nie jest[emoji20]

@witch ja mialam kiedys nerwobole,juz myslalam ,ze mam wrzody ale jak porozmawialam z lekarzem i zrobil wywiad to stwierdzil ,ze to raczej na tle nerwowym,zadbalam o uspokojenie i na gastroskopie nawet nie musialam isc[emoji4]
A bole miesni na tle nerwowym sa bardzo mozliwe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry