reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, w Niepołomicach przyjmuje dr Górczewski Wojciech. Polecam Wam.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wow, ile ma dobrych opinii. Chętnie skorzystam bo nie mam daleko
Baslan to prawda,Twoja historia daje nadzieje.Moze jest i krotka,ale tez tragiczna,jak kazda inna tutaj.Wow,to juz 13 tydzien,super.Niedlugo polowkowe,i tak juz poleci.A na kiedy masz termin?Alez zazdroszcze,oczywiscie pozytywnie.Mam nadzieje,ze i ja niedlugo bede odliczac tygodnie do szczesliwego rozwiazania.Co prawda nie mam reszty wynikow,ale licze na to ,ze jest ok.Jestes po genetycznym?Pewnie tak,ale moja glowa nie ogarnia,nawet jak pisalas,to nie pamietam.
I pytanie do wszystkich,nie wiecie co dzieje sie z Alza?Kurcze,bardzo dlugo Jej nie ma.Macie Ja na fb?Pokazuje sie?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak, mam umowę o pracę. Pracuję tam już 9 lat i obecnie zajmuję takie stanowisko od którego zależy bardzo dużo, mniej więcej 2/3 obsługi wspólnot. Wymyślili na początku, że podzielą moje obowiązki na kilka osób, ale moim zdaniem to nie zda egzaminu, no a dziś ta propozycja ... Oczywiście dali by mi umowę zlecenie, tylko na kogoś innego, żebym mogła pobierać zasiłek macierzyński. Dla mnie opcja zdalnej pracy totalnie odpada, szczególnie po porodzie...

A moja historia patrząc na pozostałe jest krótka i nie aż tak bardzo dramatyczna i skomplikowana. W maju 2015 doszliśmy z wtedy jeszcze narzeczonym, że pora postarać się o potomstwo. Udało się bardzo szybko, bo już pod koniec czerwca byłam w ciąży. Pod koniec sierpnia okazało się, że ciąża się nie rozwija i mam puste jajo płodowe. Szpital, zabieg, płacz. Odczekalismy trzy miesiące i w styczniu 2016 zaczęliśmy ponowne starania, jednak po poronieniu moje cykle były jeszcze bardziej nieregularne niż przed, jak się później okazało były też bezowulacyjne. Zaczęłam chodzić po lekarzach, żeby coś pomogli w temacie, trafiliśmy nawet do kliniki leczenia niepłodności, zrobiliśmy mnóstwo badań i wyszła niedoczynność tar tarczycy, znalazłam fajną Panią endokrynolog, która się mną zajęła, później 2 stymulacje clo, torbiele, znaczne pogorszenie wyników tarczycy, czekanie aż torbiele znikną i tarczyca wróci do normy i w styczniu 2017 znowu stymulacja clo i szok - udało się :) Dziś 13t3d :)
Baslan już 13???? Pamiętam jak dopiero pisałaś że się udało!!! :-) jednak potwierdza się to ze ciążę innych lecą szybciej [emoji1]

Gabrika mogę się tylko domyślać.....

Ma świetne opinie!!! Dziękuję!

On chyba na Medicover przyjmuje w Bochnii. W Brzesku przyjmuje dr Marinkovic (Bogusław? ) nie pamiętam imienia. W każdym razie Górczewski prowadził końcówkę mojej pierwszej ciąży. Teraz mi do niego nie po drodze...

Do jakiego ginekologa chodzisz?

Przed jak i prowadzenie pierwszej ciąży powierzyłam dr Arturowi Świstakowi z MSWiA a teraz poszłam do Kwiecinskiej-Czaplińskiej. Wydaje się ok póki co. Ja na razie żadnych badań nie będę robić. Za 3 miesiące jak wszystko będzie ok to przystąpie do starań

@hona tak miałam usg genetyczne w zeszłym tygodniu i narazie wsio ok. No leci ten czas, ale bardzo się cieszę, bo im dalej, tym mam nadzieję bezpieczniej. Mam nadzieję, że niedługo dołączysz :)
Alza po śmierci babci się nie odzywa, na fb też jej nie widuję. Mam nadzieję, że u niej ok.
@agatush a Ty już który tydzień?:)
@gabrika cieszę się, że daję Wam nadzieję :)
Będzie dobrze dziewczyny, każda się doczeka swojego maluszka :)
@hajmal i co kupujesz uspokajacz (detektor)?
@dżoł co u Ciebie?

On chyba na Medicover przyjmuje w Bochnii. W Brzesku przyjmuje dr Marinkovic (Bogusław? ) nie pamiętam imienia. W każdym razie Górczewski prowadził końcówkę mojej pierwszej ciąży. Teraz mi do niego nie po drodze...

Bochnia to danie kawał drogi :/ ale chyba w Niepołomicach tez jeszcze przyjmuje. Sprawdzę to.

Gdzie teraz mieszkasz?

reklama
Do góry