reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Calineczka w dniu spodziewanej @ przy Staśku miałam test negatywny :) A teraz ma on 6 lat. :)

Magdalena
ja mogę z Tobą wyskoczyć na kawkę :)

Wczoraj
jeszcze pisałam z moją gin i napisała się, ze przy takim wyniku homocysteiny mogę się starać, suplementacja wystarczy i badania mam nie powtarzać.
Kurcze i całkowicie zgłupiałam.
Tak samo nie kazała mi robić tokso i cytomegalii teraz - dopiero w ciąży.
Tak sobie myślę, że chyba wie co mowi :) Tez nie chcę wyjść na mądrzejszą od lekarza.
Ehhh....

Dziewczyny
pamiętacie może Emy? Co u niej?

reklama
Calineczka w dniu spodziewanej @ przy Staśku miałam test negatywny :) A teraz ma on 6 lat. :)

Magdalena
ja mogę z Tobą wyskoczyć na kawkę :)

Wczoraj
jeszcze pisałam z moją gin i napisała się, ze przy takim wyniku homocysteiny mogę się starać, suplementacja wystarczy i badania mam nie powtarzać.
Kurcze i całkowicie zgłupiałam.
Tak samo nie kazała mi robić tokso i cytomegalii teraz - dopiero w ciąży.
Tak sobie myślę, że chyba wie co mowi :) Tez nie chcę wyjść na mądrzejszą od lekarza.
Ehhh....

Dziewczyny
pamiętacie może Emy? Co u niej?

Potrafisz podnieść człowieka na duchu ;)

Także kochana do dzieła, nie ma na co czekać ;)
Skoro lekarz daje zielone światło co dla Nas kobitek jest jak los na loterii to cieszymy się razem z Tobą :)

Calineczko Ala to moja wyczekana kruszynka, boję się że przez to będzie rozpuszczona jak "dziadowski bicz" :p Jak mi dokucza samotność i mam wszystkiego dosyć wystarczy, że uśmiechnie się i pokaże te swoje bezzębne dziąsełka i już mam naładowane baterie do działania :)
Co do testowania to też myślałam, że się nie udało. Zrobiłam trzy testy ciążowe ale wszystkie były negatywne, jednak @ nadal nie było. Dopiero 4 test wyszedł pozytywny, tydzień po terminie spodziewanej @.

Angelka chętnie wyskoczę na kawę jak tylko P zostanie z Alą :) Skoro masz zielone światło to działaj :D

Calineczko Ala to moja wyczekana kruszynka, boję się że przez to będzie rozpuszczona jak "dziadowski bicz" :p Jak mi dokucza samotność i mam wszystkiego dosyć wystarczy, że uśmiechnie się i pokaże te swoje bezzębne dziąsełka i już mam naładowane baterie do działania :)
Co do testowania to też myślałam, że się nie udało. Zrobiłam trzy testy ciążowe ale wszystkie były negatywne, jednak @ nadal nie było. Dopiero 4 test wyszedł pozytywny, tydzień po terminie spodziewanej @.

Angelka chętnie wyskoczę na kawę jak tylko P zostanie z Alą :) Skoro masz zielone światło to działaj :D

Następna gwiazda, która podnosi mnie na duchu :)
Kochane moje co ja bym bez Was zrobiła? ;)
Dziewczyny możemy się umówić na kawę na naszym forum bo wiadomo nie wszystkie jesteśmy z jednego miasta :D
Tak, uśmiech dziecka wynagradza wszystko, daje powera jak nic na tym świecie. Ja osobiście dziecka nie mam, ale w koło pełno siostrzeńców i 2 siostrzenice a 3 w drodze :)
Najpiękniejsze rączki świata oplatają moją szyję jak tylko jest na to okazja i wtedy nie potrzeba mi nic więcej do tego, aby dzień był udany ;)

Calineczka ja po poronieniu przed kazdym okresem mialam brazowe plamienia i okazalo sie ,ze mam niski progestron
A moze to tez byc plamienie implantacyjne [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry