reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Calineczka w dniu spodziewanej @ przy Staśku miałam test negatywny :) A teraz ma on 6 lat. :)

Magdalena
ja mogę z Tobą wyskoczyć na kawkę :)

Wczoraj
jeszcze pisałam z moją gin i napisała się, ze przy takim wyniku homocysteiny mogę się starać, suplementacja wystarczy i badania mam nie powtarzać.
Kurcze i całkowicie zgłupiałam.
Tak samo nie kazała mi robić tokso i cytomegalii teraz - dopiero w ciąży.
Tak sobie myślę, że chyba wie co mowi :) Tez nie chcę wyjść na mądrzejszą od lekarza.
Ehhh....

Dziewczyny
pamiętacie może Emy? Co u niej?

reklama
Calineczka w dniu spodziewanej @ przy Staśku miałam test negatywny :) A teraz ma on 6 lat. :)

Magdalena
ja mogę z Tobą wyskoczyć na kawkę :)

Wczoraj
jeszcze pisałam z moją gin i napisała się, ze przy takim wyniku homocysteiny mogę się starać, suplementacja wystarczy i badania mam nie powtarzać.
Kurcze i całkowicie zgłupiałam.
Tak samo nie kazała mi robić tokso i cytomegalii teraz - dopiero w ciąży.
Tak sobie myślę, że chyba wie co mowi :) Tez nie chcę wyjść na mądrzejszą od lekarza.
Ehhh....

Dziewczyny
pamiętacie może Emy? Co u niej?

Potrafisz podnieść człowieka na duchu ;)

Także kochana do dzieła, nie ma na co czekać ;)
Skoro lekarz daje zielone światło co dla Nas kobitek jest jak los na loterii to cieszymy się razem z Tobą :)

Calineczko Ala to moja wyczekana kruszynka, boję się że przez to będzie rozpuszczona jak "dziadowski bicz" :p Jak mi dokucza samotność i mam wszystkiego dosyć wystarczy, że uśmiechnie się i pokaże te swoje bezzębne dziąsełka i już mam naładowane baterie do działania :)
Co do testowania to też myślałam, że się nie udało. Zrobiłam trzy testy ciążowe ale wszystkie były negatywne, jednak @ nadal nie było. Dopiero 4 test wyszedł pozytywny, tydzień po terminie spodziewanej @.

Angelka chętnie wyskoczę na kawę jak tylko P zostanie z Alą :) Skoro masz zielone światło to działaj :D

Calineczko Ala to moja wyczekana kruszynka, boję się że przez to będzie rozpuszczona jak "dziadowski bicz" :p Jak mi dokucza samotność i mam wszystkiego dosyć wystarczy, że uśmiechnie się i pokaże te swoje bezzębne dziąsełka i już mam naładowane baterie do działania :)
Co do testowania to też myślałam, że się nie udało. Zrobiłam trzy testy ciążowe ale wszystkie były negatywne, jednak @ nadal nie było. Dopiero 4 test wyszedł pozytywny, tydzień po terminie spodziewanej @.

Angelka chętnie wyskoczę na kawę jak tylko P zostanie z Alą :) Skoro masz zielone światło to działaj :D

Następna gwiazda, która podnosi mnie na duchu :)
Kochane moje co ja bym bez Was zrobiła? ;)
Dziewczyny możemy się umówić na kawę na naszym forum bo wiadomo nie wszystkie jesteśmy z jednego miasta :D
Tak, uśmiech dziecka wynagradza wszystko, daje powera jak nic na tym świecie. Ja osobiście dziecka nie mam, ale w koło pełno siostrzeńców i 2 siostrzenice a 3 w drodze :)
Najpiękniejsze rączki świata oplatają moją szyję jak tylko jest na to okazja i wtedy nie potrzeba mi nic więcej do tego, aby dzień był udany ;)

Calineczka ja po poronieniu przed kazdym okresem mialam brazowe plamienia i okazalo sie ,ze mam niski progestron
A moze to tez byc plamienie implantacyjne [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry