reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hajmal zloz skarge na pismie do dyrekcji szpitala i wystap o odszkodowanie. wiem ze nie chodzi ci o pieniadze tylko o poznanie przyczyny utraty maluszka ale przynajmniej bys miala na badania. nie ma co darowac konowalom, niech sie wreszcie naucza pracowac jak trzeba bo akurat w sluzbie zdrowia nie ma miejsca na durne pomylki.

reklama
Dziewczyny a ja mam pytanie z innej beczki ,od strony staraczki:)
CZy druga faza cyklu powinna byc sucha?jak sie nie staralam to w ogole nie zwracalam na to uwagi ,a teraz to juz nie wiem:(

Gloria to nie takie proste. Trzeba mieć dowód, że się dało temu i temu lekarzowi z takim to a takim poleceniem. Inaczej to słowo przeciwko słowu.

Funia ja miałam kiedyś sucho w drugiej połowie cyklu, ale to jak byłam młodsza.

Magdalena trzymam kciuki za wizytę u kardiologa &&&&&. Może dr źle "się dosluchala" ;) i wszystko jest dobrze.

My 3 stycznia jedziemy na usg jamy brzusznej....bo Nikos ma podwyższone wyniki - na próby watrobowe.

Dziś byłam na badaniach w Medycynie Pracy i jestem też w trakcie robienia badań sanitarno-epidemiologicznych ....także niebawem do pracy :)

Nafoczka a mierzylas obwody? U mnie najwięcej widać po obwodach waga przez miesiąc u mnie stała w miejscu ostatnio a obwody spadają :)teraz niesmiało waga spada raz mam 61 raz 60 tak się waha.

U nas wczoraj było przemeblowanie ja byłam z małym u babci a mąż działał w domu.

Alza czyli ja chyba przekwitam,bo nie mam sucho ,a zawsze wydaaalo mi sie ,ze wlasnie ta druga faza jest sucha :D

Nafoczka chcialabym zeby to byl taki objaw,ale hmm w zeszlym cyklu tez tak mialam,a przed poronieniem nic takiego sie nie dzialo wiec to pewnie hormony:(

gloria wiem że to może i było by to najlepsze rozwiązanie, ale ja nie mam na to siły żeby sie z nimi kłócić, najbliższy szpital mam 40 km dalej wiec ... tak trochę krucho jak by sie coś stało nagle.

gloria wiem że to może i było by to najlepsze rozwiązanie, ale ja nie mam na to siły żeby sie z nimi kłócić, najbliższy szpital mam 40 km dalej wiec ... tak trochę krucho jak by sie coś stało nagle.
Sparwa ciagnelaby sie pewnie miesiacami ,a Ty zamiast zapomniec ciagle musialabys o tym myslec,rzezcywiscie szkoda nerwow
Trzymaj sie kochana:)

reklama
Hajmal doczytałam jestem w szoku co za ludzie z tych lekarzy normalnie mnie trzęsie jak można popełnić taki błąd to podlosc po prostu.

Do góry