reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agatush nie przejmuj sie porzadkami,jak teraz porobisz to i tak do swiat sie zabrudzi;)

Ewi ,wiem co czujesz,chcesz jak najszybciej zamknac ten etap i zaczac od nowa.
Ile dokladnie minelo czasu od zabiegu?
Ja np krwawilam lekko ponad 2 tyg ,po 2,5 od zabiegu mialam kontrole i wszystko bylo juz w porzadku.
Co do badan to robilam je od razu po wizycie kontrolnej na drugi dzien,zeby jak najszyciej miec wyniki i w razie czego podjac leczenie gdyby cos wyszlo.
Masz juz zleceone jakies badania?

My już po szczepieniu. Teraz Ala śpi jak zabita, bo się upłakała biedna.
Alza a jak wy po szczepieniu?
One ile mała przybierała na nutramigenie? Bo Ala przybierała bardzo ładnie, od tygodnia jest na nutramigenie i przybrała tylko niecałe 200g :(

Hej dziewczyny u mnie dziś ładnie poszło sprzątanie mam czysto teraz przed świętami poprawie i będzie gitara no pozostało mi pranie jeszcze, ale to w przyszłym tygodniu.

Jak tam ćwiczące laski ja w tym tygodniu zaliczylam 4 treningi; )waga stoi w miejscu, ale jak taka pozostanie to się nie obrazę.
Dziś była kuzynka u mnie i stwierdzila, że tak jak teraz jest super.ja osobiście chciałabym do świąt zgubić jeden kg bo jak sobie podjem to akurat się wyrówna także osiągnęłam wagę taką jaką chciałam pozostaje ja utrzymać i popracować nad brzuchem bo jeszcze trochę odstaje.

Mnie bolało też około 2- 2,5 tygodnia po obu zabiegach z tym że u mnie ból był duży po tym drugim bo okazało się że rozwinęło się zapalenie po złym czyszczeniu... :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Agatush biedaczko deugi raz robili Ci zabieg czy kazali czekac?
Drugi raz robili zabieg - bo po pierwszym mnie wypuścili ale za dwa dni wróciłam i się wyklucilam żeby podjęli mnie znowu bo przyszłam z ponownym skierowaniem od mojego lekarza ... Przyjęli zrobili usg i okazało się że zostawił mi lekarz wielki kawał tkanki z endometrium, który spowodował zakażenie więc znowu mnie uspili i robili drugi zabieg.... :-/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry