reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jesteś pod opieką specjalistów. Na pewno zrobią wszystko, by nie zaszkodzić ani Tobie, ani dziecku. Niektórym dziewczynom zdecydowanie wcześniej szyjka się skraca, a często rodzą po terminie. Leż, odpoczywaj. Moja córka przy porodzie była wg USG ponad 3 tygodnie młodsza niż wynikało to z OM!

reklama
Agatush dzieki za pamiec :)
Dziewczyny niestety beta dzis 2,46 ostatnio była 2,80 w poniedzialek czyli spadlo
Teraz jestem ciekawa czy mozliwe ,ze spada tak powoli od poronienia(prawie 8tyg minelo)
Po trzech tygodniach robilam test z cZuloscia 10 i nie bylo nawet cienia cienia,czy doswiadczylam biochemicznej...teraz zauwazylam ze mam brazowe plamienie ,wiec moze @nadchodzi,choc planowo wg 28 dniowych cyklow miala byc w pon

Jutro mina dwa tyg o pozytywnego testu owu wiec faza lutealna by mi sie zgadzala ,czyli pewnie rano dostane w pelni@

Nie obylo sie bez kilku lez,no ale jesli to biochemiczna to czytalam duzo przypadkow gdzie nastepna byla w porzadku ,no i jajbym miala srugi raz poronic to bym nie dala rady ,a tak przynajmniej mozna sie starac od razu☺️

Kwiatuszku będzie dobrze.
Mój Nikos pchal się na świat w 31 tc ,lekarzom udało się zatrzymać akcję porodowa.
Jesteś pod dobrą opieką....
Postaraj się uspokoić mimo wszystko.
Dawaj nam na bieżąco znać.

Agatush dzieki za pamiec :)
Dziewczyny niestety beta dzis 2,46 ostatnio była 2,80 w poniedzialek czyli spadlo
Teraz jestem ciekawa czy mozliwe ,ze spada tak powoli od poronienia(prawie 8tyg minelo)
Po trzech tygodniach robilam test z cZuloscia 10 i nie bylo nawet cienia cienia,czy doswiadczylam biochemicznej...teraz zauwazylam ze mam brazowe plamienie ,wiec moze @nadchodzi,choc planowo wg 28 dniowych cyklow miala byc w pon

Jutro mina dwa tyg o pozytywnego testu owu wiec faza lutealna by mi sie zgadzala ,czyli pewnie rano dostane w pelni@

Nie obylo sie bez kilku lez,no ale jesli to biochemiczna to czytalam duzo przypadkow gdzie nastepna byla w porzadku ,no i jajbym miala srugi raz poronic to bym nie dala rady ,a tak przynajmniej mozna sie starac od razu[emoji5]️
Funia i tak trzymaj - pozytywne nastawienie :-* to podstawa :-* chociaż doskonale Cię rozumiem czemu kilka łez poplynelo :-* Damy radę!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Kwiatuszku mój WikUs tez się pchal od 20tc a w 21 juz miałam szew, w 32 pesSar a w 36 się zobaczyliśmy. Będzie dobrze. Twardy brzuch i skracająca się szyjka to jeszcze nie poród. :) wycisza i wszystko wróci do normy z tym ze teraz będziesz musiała bardziej uważać. Wiem ze to stresuje ale będzie dobrze

Funia będzie dobrze :*

Kwiatuszku jak tam?

Jak tam ćwiczące laski?
Dajcie znać jak wam idzie ja trzymam wagę 62 puki co .
W tym roku zaprosiliśmy teściów na Wigilię czeka mnie przygotowywanie potraw z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam pewne obawy czy wszystko mi dobrze wyjdzie i będzie smakować. Od 9 lat spedzalismy głównie u teściów więc najwyzsza pora na rewanż. Jakoś to wszystko ogarne, już drobne zakupy jak przyprawy robimy żeby potem wszystkiego na raz nie kupować.

Funia ja też płakałam jak mi się nie udało, u nas udało się za drugim razem. Uda się i jeszcze będziesz się nam chwalić dwoma kreseczkami; )

Kwiatuszku jak tam?

Jak tam ćwiczące laski?
Dajcie znać jak wam idzie ja trzymam wagę 62 puki co .
W tym roku zaprosiliśmy teściów na Wigilię czeka mnie przygotowywanie potraw z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam pewne obawy czy wszystko mi dobrze wyjdzie i będzie smakować. Od 9 lat spedzalismy głównie u teściów więc najwyzsza pora na rewanż. Jakoś to wszystko ogarne, już drobne zakupy jak przyprawy robimy żeby potem wszystkiego na raz nie kupować.

Funia ja też płakałam jak mi się nie udało, u nas udało się za drugim razem. Uda się i jeszcze będziesz się nam chwalić dwoma kreseczkami; )
Mamcia ja też robię w tym roku Wigilię u siebie :-) pierwszy raz :-D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry