Jesteś pod opieką specjalistów. Na pewno zrobią wszystko, by nie zaszkodzić ani Tobie, ani dziecku. Niektórym dziewczynom zdecydowanie wcześniej szyjka się skraca, a często rodzą po terminie. Leż, odpoczywaj. Moja córka przy porodzie była wg USG ponad 3 tygodnie młodsza niż wynikało to z OM!
reklama
Funia90
Fanka BB :)
Agatush dzieki za pamiec
Dziewczyny niestety beta dzis 2,46 ostatnio była 2,80 w poniedzialek czyli spadlo
Teraz jestem ciekawa czy mozliwe ,ze spada tak powoli od poronienia(prawie 8tyg minelo)
Po trzech tygodniach robilam test z cZuloscia 10 i nie bylo nawet cienia cienia,czy doswiadczylam biochemicznej...teraz zauwazylam ze mam brazowe plamienie ,wiec moze @nadchodzi,choc planowo wg 28 dniowych cyklow miala byc w pon
Jutro mina dwa tyg o pozytywnego testu owu wiec faza lutealna by mi sie zgadzala ,czyli pewnie rano dostane w pelni@
Nie obylo sie bez kilku lez,no ale jesli to biochemiczna to czytalam duzo przypadkow gdzie nastepna byla w porzadku ,no i jajbym miala srugi raz poronic to bym nie dala rady ,a tak przynajmniej mozna sie starac od razu
Dziewczyny niestety beta dzis 2,46 ostatnio była 2,80 w poniedzialek czyli spadlo
Teraz jestem ciekawa czy mozliwe ,ze spada tak powoli od poronienia(prawie 8tyg minelo)
Po trzech tygodniach robilam test z cZuloscia 10 i nie bylo nawet cienia cienia,czy doswiadczylam biochemicznej...teraz zauwazylam ze mam brazowe plamienie ,wiec moze @nadchodzi,choc planowo wg 28 dniowych cyklow miala byc w pon
Jutro mina dwa tyg o pozytywnego testu owu wiec faza lutealna by mi sie zgadzala ,czyli pewnie rano dostane w pelni@
Nie obylo sie bez kilku lez,no ale jesli to biochemiczna to czytalam duzo przypadkow gdzie nastepna byla w porzadku ,no i jajbym miala srugi raz poronic to bym nie dala rady ,a tak przynajmniej mozna sie starac od razu
MisiaMonisia
Kwiatuszku będzie dobrze.
Mój Nikos pchal się na świat w 31 tc ,lekarzom udało się zatrzymać akcję porodowa.
Jesteś pod dobrą opieką....
Postaraj się uspokoić mimo wszystko.
Dawaj nam na bieżąco znać.
Mój Nikos pchal się na świat w 31 tc ,lekarzom udało się zatrzymać akcję porodowa.
Jesteś pod dobrą opieką....
Postaraj się uspokoić mimo wszystko.
Dawaj nam na bieżąco znać.
agatush
Moderatorka
Funia i tak trzymaj - pozytywne nastawienie :-* to podstawa :-* chociaż doskonale Cię rozumiem czemu kilka łez poplynelo :-* Damy radę!Agatush dzieki za pamiec
Nie obylo sie bez kilku lez,no ale jesli to biochemiczna to czytalam duzo przypadkow gdzie nastepna byla w porzadku ,no i jajbym miala srugi raz poronic to bym nie dala rady ,a tak przynajmniej mozna sie starac od razu[emoji5]️
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszku mój WikUs tez się pchal od 20tc a w 21 juz miałam szew, w 32 pesSar a w 36 się zobaczyliśmy. Będzie dobrze. Twardy brzuch i skracająca się szyjka to jeszcze nie poród. wycisza i wszystko wróci do normy z tym ze teraz będziesz musiała bardziej uważać. Wiem ze to stresuje ale będzie dobrze
Funia będzie dobrze :*
Funia będzie dobrze :*
mamcia2014
Kwiatuszku jak tam?
Jak tam ćwiczące laski?
Dajcie znać jak wam idzie ja trzymam wagę 62 puki co .
W tym roku zaprosiliśmy teściów na Wigilię czeka mnie przygotowywanie potraw z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam pewne obawy czy wszystko mi dobrze wyjdzie i będzie smakować. Od 9 lat spedzalismy głównie u teściów więc najwyzsza pora na rewanż. Jakoś to wszystko ogarne, już drobne zakupy jak przyprawy robimy żeby potem wszystkiego na raz nie kupować.
Funia ja też płakałam jak mi się nie udało, u nas udało się za drugim razem. Uda się i jeszcze będziesz się nam chwalić dwoma kreseczkami; )
Jak tam ćwiczące laski?
W tym roku zaprosiliśmy teściów na Wigilię czeka mnie przygotowywanie potraw z jednej strony się cieszę, a z drugiej mam pewne obawy czy wszystko mi dobrze wyjdzie i będzie smakować. Od 9 lat spedzalismy głównie u teściów więc najwyzsza pora na rewanż. Jakoś to wszystko ogarne, już drobne zakupy jak przyprawy robimy żeby potem wszystkiego na raz nie kupować.
Funia ja też płakałam jak mi się nie udało, u nas udało się za drugim razem. Uda się i jeszcze będziesz się nam chwalić dwoma kreseczkami; )
agatush
Moderatorka
Mamcia ja też robię w tym roku Wigilię u siebie :-) pierwszy razKwiatuszku jak tam?
Jak tam ćwiczące laski?
mamcia2014
Agatush no to jedziemy na tym samym wózku; )
No to trzymam kciuki żeby Ci się wszystko jak najlepiej udało
reklama
agatush
Moderatorka
I z wzajemnością [emoji3]Agatush no to jedziemy na tym samym wózku; )