reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Lez jak najwięcej i oszczędzaj się to się wchłonie. Miałam w pierwsze ciąży krwiaka tylko u mnie to się dosłownie lała krew - a donosiłam. Tylko uważaj na siebie a będzie dobrzedziękuje
właśnie wróciłam, okazało się, że to krwiak o wymiarach 28x22mm, ale serduszko dzielnie bije, dostałam duphaston oraz nospe i mam czekać czy krwiak się wchłonie czy czarny scenariusz
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Anik bardzo dziękuje, bardzo podniosłaś mnie na duchu, tak zrobię!Lez jak najwięcej i oszczędzaj się to się wchłonie. Miałam w pierwsze ciąży krwiaka tylko u mnie to się dosłownie lała krew - a donosiłam. Tylko uważaj na siebie a będzie dobrze
anik.
Nie ma za co wszystko będzie dobrze :*Anik bardzo dziękuje, bardzo podniosłaś mnie na duchu, tak zrobię!
Ja leżałam w sumie 3 tygodnie (z czego tydzień w szpitalu) i wchłonął się bez śladu.
superNie ma za co wszystko będzie dobrze :*
Ja leżałam w sumie 3 tygodnie (z czego tydzień w szpitalu) i wchłonął się bez śladu.
Anik a brałaś dodatkowo jakieś leki?
anik.
W szpitalu dostawałam zastrzyki z nospy i na podtrzymanie coś (nie pamiętam co to było) a potem w domu już tylko kwas foliowy.Nie ma za co wszystko będzie dobrze :*
Adriana.S.
Zaciekawiona BB
dziewczyny juz sama nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac, najpierw balam sie ze w srode beta hcg byla mała (5,2) a dzis po dwoch dniach hcg 48, to duzo wiecej niż przyrost o 122% . Lekarza mam w poniedzialek a ja to chyba zwariuje do tego poniedzialku....
dziewczyny juz sama nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac, najpierw balam sie ze w srode beta hcg byla mała (5,2) a dzis po dwoch dniach hcg 48, to duzo wiecej niż przyrost o 122% . Lekarza mam w poniedzialek a ja to chyba zwariuje do tego poniedzialku....
Adriana byłabym dobrej myśli trzymam kciuki !
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Martine myśl pozytywnie, odpoczywaj ile się da a wszystko będzie dobrze
Renia ja czułam od 18 tyg.
Ja dzisiaj byłam za zakupach, kupiłam pierwsze bodziaki i pajacyki dla małej. Dziewczyny co mam kupić do kąpieli, smarowania pupy, lepiej po kąpieli oliwka czy balsam?
Renia ja czułam od 18 tyg.
Ja dzisiaj byłam za zakupach, kupiłam pierwsze bodziaki i pajacyki dla małej. Dziewczyny co mam kupić do kąpieli, smarowania pupy, lepiej po kąpieli oliwka czy balsam?
reklama
gloria6
Fanka BB :)
Adriana oczywiscie ze tylko sie cieszyc , nie ma powodu do zmartwien!
Renia ja czulam pojedyncze ruchy kolo 17 tyg tylko nie wiedzialam ze to to ale od 19 juz nie mialam watpliwosci. Moja lekarka mowila ze jak na pierwsze dziecko to i tak wczesnie. Ale to nie ma reguly.
Renia ja czulam pojedyncze ruchy kolo 17 tyg tylko nie wiedzialam ze to to ale od 19 juz nie mialam watpliwosci. Moja lekarka mowila ze jak na pierwsze dziecko to i tak wczesnie. Ale to nie ma reguly.