reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziękuje
właśnie wróciłam, okazało się, że to krwiak o wymiarach 28x22mm, ale serduszko dzielnie bije, dostałam duphaston oraz nospe i mam czekać czy krwiak się wchłonie czy czarny scenariusz :(
Lez jak najwięcej i oszczędzaj się to się wchłonie. Miałam w pierwsze ciąży krwiaka tylko u mnie to się dosłownie lała krew - a donosiłam. Tylko uważaj na siebie a będzie dobrze

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Nie ma za co :) wszystko będzie dobrze :*
Ja leżałam w sumie 3 tygodnie (z czego tydzień w szpitalu) i wchłonął się bez śladu.
W szpitalu dostawałam zastrzyki z nospy i na podtrzymanie coś (nie pamiętam co to było) a potem w domu już tylko kwas foliowy.

dziewczyny juz sama nie wiem czy sie cieszyc czy panikowac, najpierw balam sie ze w srode beta hcg byla mała (5,2) a dzis po dwoch dniach hcg 48, to duzo wiecej niż przyrost o 122% . Lekarza mam w poniedzialek a ja to chyba zwariuje do tego poniedzialku....

Martine myśl pozytywnie, odpoczywaj ile się da a wszystko będzie dobrze :)
Renia ja czułam od 18 tyg.
Ja dzisiaj byłam za zakupach, kupiłam pierwsze bodziaki i pajacyki dla małej. Dziewczyny co mam kupić do kąpieli, smarowania pupy, lepiej po kąpieli oliwka czy balsam?

reklama
Adriana oczywiscie ze tylko sie cieszyc , nie ma powodu do zmartwien!

Renia ja czulam pojedyncze ruchy kolo 17 tyg tylko nie wiedzialam ze to to ale od 19 juz nie mialam watpliwosci. Moja lekarka mowila ze jak na pierwsze dziecko to i tak wczesnie. Ale to nie ma reguly.

Do góry