Hona, ale nikt Ci nie każe robić dodatkowych badań, ja tylko opisałam jak było w moim przypadku.Mamcia wychodzi na to,ze mam nadczynnosc.Chyba dziewczyn z niedoczynnoscia jest znacznie wiecej.Kurcze,no niby wiem,ze przy tabsach anty mozna przytyc,ale biore drugi miesiac i dopiero teraz zauwazylam.Wazylam sie 3 tygodnie temu,bylo 52,i jakby tego bylo malo,dzis rano weszlam na wage,kolejny kg na plus,czyli to juz 4 plus w ciagu 3 tygodni.Przez chwile myslalam ,ze moze to waga zeswirowala.Ale jednak nie.Alza ci do moich kupekto ja standardowo raz na trzy dni
,wiec tu bez zmian.
Baslan no raczej nie bede nic extra robic,chociaz myslalam,zeby powtorzyc tsh.
reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Angelstw pociesze Cie.....u nas też takie jazdy :/ Dziś zauważyłam ze Nikosiowi wyszła dolna piątka
Też jestem już umeczona tymi zębami.
Fakt Mały noce przesypia spokojnie....ale w dzień....Masakra.
Wszystko i wszyscy mu przeszkadzają....nie daj Boże jak ktoś obcy na niego chociażby spojzy.....jest straszny ryk. Do tego znowu ma brak apetytu.
U Ciebie Kochana już 18 tc ?
Szok po prostu.....jak czas zasuwa.
Też jestem już umeczona tymi zębami.
Fakt Mały noce przesypia spokojnie....ale w dzień....Masakra.
Wszystko i wszyscy mu przeszkadzają....nie daj Boże jak ktoś obcy na niego chociażby spojzy.....jest straszny ryk. Do tego znowu ma brak apetytu.
U Ciebie Kochana już 18 tc ?
mamcia2014
Witam nową aniolkowa mamę (*).
Kochana jeśli będziesz czuła się na siłach psychicznie i sama się oczyscisz to możesz zacząć starania bez czekania tych 3 miesięcy mi lekarz mówił, że 3 miesiące mam czekać po zabiegu, ale ja tak to przeżyłam, że psychicznie nie byłam gotowa dopiero po długim czasie zaszlam w kolejną ciążę Wiktorka urodziłam po prawie 7 latach od poronienia .Ciąża praktycznie była bez problemu, raz byłam w szpitalu, ale to był fałszywy alarm.
Kochana jeśli będziesz czuła się na siłach psychicznie i sama się oczyscisz to możesz zacząć starania bez czekania tych 3 miesięcy mi lekarz mówił, że 3 miesiące mam czekać po zabiegu, ale ja tak to przeżyłam, że psychicznie nie byłam gotowa dopiero po długim czasie zaszlam w kolejną ciążę Wiktorka urodziłam po prawie 7 latach od poronienia .Ciąża praktycznie była bez problemu, raz byłam w szpitalu, ale to był fałszywy alarm.
hajmal
Ja wczoraj byłam u drugiego lekarza i ten tez powiedział żeby poczekać do października czyli 3 pełne @ nie licząc krwawienia po poronieniu. To samo mówiła położna. Lekarz powiedział zęby sie nie spieszyć. Choć mówił, że wszytko się wygoiło i śladu nie ma.
anik.
Mama Krzysia :)
Dopiero 9tc ale mam nadzieję, że będzie dobrzeAnik a miałaś potem jakieś problemy z ciążą czy donosilas do konca
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
cześć dziewczyny,
szczerze mowiac nie wiem co mam robić
wczoraj w nocy podczas aplikacji globulek zauważyłam różowa wydzielinę, później jeszcze w nocy była, rano już bardzo delikatna.
i nie wiem czy powinnam jechać do lekarza/szpitala czy jak już powiedzmy ze przeszło to poczekać? czy to jest normalne w ciąży?
szczerze mowiac nie wiem co mam robić
i nie wiem czy powinnam jechać do lekarza/szpitala czy jak już powiedzmy ze przeszło to poczekać? czy to jest normalne w ciąży?
mamcia2014
martine ja bym pojechała lepiej dmuchać na zimne.
reklama