reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mamcia wychodzi na to,ze mam nadczynnosc.Chyba dziewczyn z niedoczynnoscia jest znacznie wiecej.Kurcze,no niby wiem,ze przy tabsach anty mozna przytyc,ale biore drugi miesiac i dopiero teraz zauwazylam.Wazylam sie 3 tygodnie temu,bylo 52,i jakby tego bylo malo,dzis rano weszlam na wage,kolejny kg na plus,czyli to juz 4 plus w ciagu 3 tygodni.Przez chwile myslalam ,ze moze to waga zeswirowala.Ale jednak nie.Alza ci do moich kupek :D to ja standardowo raz na trzy dni :errr:,wiec tu bez zmian.
Baslan no raczej nie bede nic extra robic,chociaz myslalam,zeby powtorzyc tsh.
Hona, ale nikt Ci nie każe robić dodatkowych badań, ja tylko opisałam jak było w moim przypadku.

reklama
Angelstw pociesze Cie.....u nas też takie jazdy :/ Dziś zauważyłam ze Nikosiowi wyszła dolna piątka :o
Też jestem już umeczona tymi zębami.
Fakt Mały noce przesypia spokojnie....ale w dzień....Masakra.
Wszystko i wszyscy mu przeszkadzają....nie daj Boże jak ktoś obcy na niego chociażby spojzy.....jest straszny ryk. Do tego znowu ma brak apetytu.

U Ciebie Kochana już 18 tc ? :o Szok po prostu.....jak czas zasuwa.

Angelstw tak sobie myślę, że będziemy miały podobną różnicę wieku między dziećmi :) Ile będzie miał Jaś, jak urodzisz? U mnie wychodzi dwa lata bez miesiąca (jeżeli donoszę do terminu)

Witam nową aniolkowa mamę (*).
Kochana jeśli będziesz czuła się na siłach psychicznie i sama się oczyscisz to możesz zacząć starania bez czekania tych 3 miesięcy mi lekarz mówił, że 3 miesiące mam czekać po zabiegu, ale ja tak to przeżyłam, że psychicznie nie byłam gotowa dopiero po długim czasie zaszlam w kolejną ciążę Wiktorka urodziłam po prawie 7 latach od poronienia .Ciąża praktycznie była bez problemu, raz byłam w szpitalu, ale to był fałszywy alarm.

Ja wczoraj byłam u drugiego lekarza i ten tez powiedział żeby poczekać do października czyli 3 pełne @ nie licząc krwawienia po poronieniu. To samo mówiła położna. Lekarz powiedział zęby sie nie spieszyć. Choć mówił, że wszytko się wygoiło i śladu nie ma.

cześć dziewczyny,
szczerze mowiac nie wiem co mam robić :( wczoraj w nocy podczas aplikacji globulek zauważyłam różowa wydzielinę, później jeszcze w nocy była, rano już bardzo delikatna.
i nie wiem czy powinnam jechać do lekarza/szpitala czy jak już powiedzmy ze przeszło to poczekać? czy to jest normalne w ciąży?

reklama
dziękuje
właśnie wróciłam, okazało się, że to krwiak o wymiarach 28x22mm, ale serduszko dzielnie bije, dostałam duphaston oraz nospe i mam czekać czy krwiak się wchłonie czy czarny scenariusz :(

Do góry