reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dzień dobry: )dziś wstałam wcześnie bo idę na pobranie krwi, kontrolne badanie tsh bo 18 mam wizytę u endokrynologa.

Doczytałam, ale jeszcze jestem nieprzytomna.

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia życzę.

Cześć dziewczyny :)
Ja dzisiaj mam wizytę, mam nadzieję, że Ala urosła i brzuszek jest nadal mniejszy tylko tydzień do tyłu.
Wczoraj miałam nieprzyjemny wieczór, przyszła do mnie sąsiadka z 4 piętra czy nie cieknie u mnie woda bo ją ktoś zalewa. My mieszkamy na 7 piętrze i u mnie jest wszędzie sucho ale u sąsiada na 6 też wyszła mała plamka w łazience. Nam w niedzielę zapchała się wanna dlatego wczoraj od rana P starał się ją przepchać ale nadaremnie, zakręciliśmy wodę aby nie zalewać sąsiadów gdyby jednak okazało się, że to przez naszą zapchaną wannę. Na szczęście mieszkanie mamy ubezpieczone ale ja dzisiaj muszę się jakoś przed wizytą ogarnąć bez działającej łazienki. Całe mieszkanie mamy po generalnym remoncie i nie uśmiecha mi się zrywać nowych płytek w łazience aby dostać się do rur i sprawdzić gdzie cieknie :(

Magdalena ja też mam dzisiaj wizytę :) Końcowe usg przede mną :) Na którą godzinę idziesz?
A mieszkanie w bloku zawsze takie jest... Jak mieszkaliśmy z rodzicami w bloku, to kiedyś sąsiad z 4 piętra zalał sąsiadów na parterze, ale po drodze u nikogo za wiele nie było widać. Wszystko poszło na nas, bo mieszkaliśmy na pierwszym piętrze. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)

Cześć, w końcu Was znalazłam ;) Ja po 3ech latach zdecydowałam się znów podjąć starania. W duchu czuję, ze się udało, ale testowanie dopiero przede mną. Tak czy siak mam nadzieję, że moje dwa aniołki są ze mną w tych chwilach. Cały czas staram sie nie zwariować, podchopdzę do tematu spokojnie, ale obawiam się, że jak już lekarz potwierdzi ciążę to juz taka spokojna nie będę. Macie jakąś receptę na to, by po stracie - zachodząc ponownie w ciążę, być spokojną przyszłą mamą?:-)

Witaj nikusia :) no obawiam sie ze to niemozliwe i dopoki nie poczujesz ruchow malucha to bedziesz swirowac :) ale pogaduchy z nami odstresowuja rewelacyjnie i zabijaja czas wiec po prostu pisz na forum jak najczesciej :)

reklama
Gloria a w którym tc jesteś?
Ja też chodziłam do gina na NFZ i ktg miałam od 36 tc raz w tygodniu. Od 38 tc miałam mieć robione 2 razy w tygodniu ale diabetolog wyslala mnie do szpitala (tam chociaż robili mi codziennie ;) ) .

Do góry