mamcia2014
Fanka BB :)
Jak coś ładnego stworze to się pochwalę: )na razie się uczę i nabieram wprawy. Mam rysunki w książce i obok opisy jak je narysować takie podpowiedzi kupiłam ten zestaw w Carrefour tak patrzyłam co mają i trafiłam na to. Na razie narysowałam kubek dzbanek ,termos i konewke, a i skrzynkę pocztową. Najpierw jest nauka rysowania prostych figur jak koło albo elipsa i potem na podstawie figur powstaje rysunek: ).
Dziś próbowałam rozgwiazde narysować, ale średnio wyszło muszę potrenowac. Potem będą coraz trudniejsze rzeczy, można też rysować coś co mamy w,domu owoce, przedmioty jak już się nauczę ładnie rysować to może też coś stworze: )
Dziś będę kladla ogórki różne sałatki oraz w curry chili i w ketchupie. Jedziemy na wieś do teściów po ogórki.
Dziś próbowałam rozgwiazde narysować, ale średnio wyszło muszę potrenowac. Potem będą coraz trudniejsze rzeczy, można też rysować coś co mamy w,domu owoce, przedmioty jak już się nauczę ładnie rysować to może też coś stworze: )
Dziś będę kladla ogórki różne sałatki oraz w curry chili i w ketchupie. Jedziemy na wieś do teściów po ogórki.