reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hahah Alza jak by Ci sie trafił moj M jako pacjent to poszła bys z torbami :p on na ostatniej wizycie wyrwal podlokietnik z fotela :p :D (ocywoscie musiał za niego zapłacić)
Z córka bylam juz na 1 wizycie i mamy skierowania do ortodonty. Ale widzę ze na 4 zrobila sie jej taka tycia plamka wiec trzeba bedzie iść znowu.mogła bys mi polecić jakaś szczoteczke elektryczna dla 3,5 latki?

reklama
Alza,Kat ciesze sie,ze doszlyscie do porozumienia :) Oglaszam uroczyste zawieszenie broni,hurrraaaa :-p

A ja biegam od rana,sprzatam dom,a tych metrow troche jest.Wyslalam meza z mlodym na zakupy,bedziemy mieli gosci,dwoje dzieci,troje doroslych,w tym wujek,ktory wszystko lubi miec na tip top.Zatrzymaja sie u naskilka dni,wiec musze sie przyszykowac.W wolnej chwili bede podczytywac,zycze milego odpoczynku w weekend.8-)

O właśnie, od kiedy można elektryczną? Ja sobie bez mojej już życia nie wyobrażam, kocham ją miłością wielką i wreszcie udało mi się męża przekonać, żeby też używał (czytaj: kupiłam mu na urodziny i kazałam używać ;) )

Misia widzę, że od rana jesteś nabuzowana energią :D

Dziewczyny, elektryczną można od samego początku :) rozsądek podpowiada, że jak są czwórki, to mycie zębów staje się strasznie długie a szczoteczką elektryczną jest o wiele szybciej. Dziecko nie będzie się tak niecierpliwić i przygotuje się do wizyty u dentysty (podobne wibracje itd.). Co do modelu szczoteczki, to polecam jak zwykle prostotę. Wszystkie szczoteczki z bajerami, myjące bezdotykowo, bakteriobójcze, śpiewające piosenki itd. to tylko chwyt marketingowy, z myciem nie ma nic wspólnego.

Kwiatuszek Twój mąż nie jest znowu takim wyjątkiem... ;) Najbardziej lubię tych facetów fifa rafa 2 metry wzrostu, co to nie oni i mdleją przy badaniu :D

My też mamy elektryczną zwykłą ale za jakiś czas będę myślała o sonicznej.
Młody do mycia ma Elmex my Sensodyne ale nie wiem czy nie lepiej bez fluoru kupić, choćby Ziaja.
Dzisiaj ostatni dzień nad morzem. Pogoda fatalna. Teraz wracamy z Kołobrzegu. Oczywiście burza i deszcz.
Ledwo z auta wysiedlismy i od razu powrót.
Dzisiaj mamy 5 rocznicę ślubu. Z tej okazji zafundowalismy sobie kolacje w japońskiej restauracji (sushi tylko grillowane i warzywne ale i tak było pyszne) i nocleg w hotelu.
Nadal mnie piersi bolą i mam mdłości ale jeszcze tydzień do wizyty

Witam kochane i zarazem bardzo przepraszam za brak obecnosci .
U nas wszystko w porzadku jesli chodzi o mnie i malenstwo ktore okazuje.sie na.80% chlopczykiem :-)
Pozatym kilka.slow o moim milczeniu otoz spotkala mnie bardzo przykra sytuacja rodzinna ktora nie tylko narazila mnie na duzy stres ale rowniez na wyprowadzke z domu w ktorym mieszkalam(od kiedy zmarl moj tata tocze spory spadkowe z bratem ktory jest taka kanalia u nas w.rodzinie .... :-/ co przezylam to moje na szczescie teraz mam swiety spokoj i od dzis staram.sie odbudowac kontakty z.moimi kolezankami z forum ktore nie.raz sie.martwily z tego co poczytalam a pr zedemna jeszcze wiele postow do nadrobienia.az watpie by to bylo mozliwe wiec po prosze moze o jakies streszczenie ? Czy pojawily sie na.swiecie jakies bobaski
Czy u ktores zabilo juz znow malutkie.serduszko chodzi mi o staraczki i wogole jak zdrowko jaksie czuja przyszle juz mamusie :-) angelstw doczytalam.sie.tak przelotnie ze.chyba.bedzie.dziewuszka bardzo sie ciesze ze i u Was wszystko super :-)

No Renata! Nareszcie! Miło Cię znowu widzieć! :) Ostatnio tak nam sypnęło dwoma kreskami na forum, że porodówki będą pękać w szwach za 9 miesięcy :D

Anik pasty bez fluoru nadają się dla piesków, ale nie dla ludzi... Ja wiem, że doktor google odradza i straszy, że fluor to trucizna, ale jednak nie... Liczy się ilość pasty nakładanej na szczoteczkę. Lepiej dać odrobinkę pasty o wysokim stężeniu niż dużo pasty o małym stężeniu albo zupełnie bez fluoru.

reklama
Do góry