reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jezu.... przeżyłam pierwszy dzień w pracy...i w szoku jestem, że nie rozniosło się dlaczego byłam na zwolnieniu. Ale jak tylko podeszła do mnie moja szefowa i wspomniała, że w któryś dzień mysimy uregulować pare spraw wszystko wróciło...rozpłakałam się jak dziecko. Nie było chwili żebym o tym nie myślała, a miałam nadzieję że zajmę się pracą i choć na chwilę zapomnę...
Musiałam rozmawiać z klientami ze łzami w oczach... ja się zajadę...

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane moje jak zawsze proszewo wasze kciuki które mają magiczną moc!! Dziś o 15 prenatalne. Boje sie jak cholera...ale gdziesw głębi serca wierze ze to będzie dobra wizyta i że odbierzemy z Mężem prezent z okazji naszej wczorajszej rocznicy. Dobrego dnia dla Was, wpadnę wieczorem przekazać wieści z wizyty :-)

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Doris super wieści, dawaj znać jak tylko będziesz mogła :)
Alza ja zastanawiam się nad medelą elektryczną, poleca mi przyjaciółka bo miała wypożyczoną po porodzie i była bardzo zadowolona. Ale lovi też sprawdzę :)
Angelstw trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&.

Angel &&&& wszystko bedzie git :D
Witam nowe mamusie. Światełko dla Waszych Aniolkowa (*)

Ja Zapisalam sie do miejscowego gin na pon. Kazda wizyta przyprawia mnie o dreszcze.... I w pon mam jeszcze endokrynologa. Gin byl zdziwiony ze pracuje, ze powinnam byc na chorobowym. Ale ja przynajmniej w pracy nie mam czasu myśleć czy cos boli pika, strzyka.. Jak bedzie sie upierał pójdę na zwolnienie. Chociaż sen mnie dopada w ciągu dnia. Ziewam non stop. I szczerze przydałalo by mi sie trochę wolnego.
Prosze Was dalej o kciuki i modlitwe!
Buziaki :*

Dziewczyny byłam na kotroli po zabiegu.
Dobrze się goi , nic po zabiegu nie zostało.
Ale kazał 6 miesięcy antykoncepcji.
Szczerze to raczej nie zamierzam tyle czekać...
Pójdę jeszcze prywatnie.
Rozkleilam sie, ryczalam. Lekarz mi proponował jeśli jesteśmy wierzacy, żebyśmy zapalili świeczkę i pożegnali się z dzieckiem. Ze to nam pomoże się z tym pogodzić :-(
Przytulil mnie , chłopaka poklepal po plecach. Miły lekarz.

Iza dowiedz sie moze czy na lokalnym cmentarzu nie ma czasem pomnika dzieci nienarodzonych. Ktoras z dziewczyn z forum mi to poradzila gdy ja stracilam pierwsze dziecko i uwazam to za genialny pomysl. Mialabys gdzie pojsc, zapalic znicz moza zaniesc jakies kwiatuszki, pomyslec i poplakac w spokoju.

Angelstw będzie dobrze :) kciuki zaciśnięte! &&&&

Misia jak tam kupy?

OneMoreTime a u Was jak wprowadzanie posiłków? Jak skóra?

Iza zależy, co komu pomaga... My zapalamy we Wszystkich Świętych lampkę i na urodziny Pieprzyka, ale na pewno nie przynosi mi to ulgi... Z tą antykoncepcją to bym jeszcze skonsultowała z innym lekarzem... Nie wiem, czy któraś z dziewczyn na forum miała takie zalecenia po poronieniu?

Magdalena mi też wszyscy polecali Medelę, ale cena nas odstraszyła. Lovi był o połowę tańszy. Medeli nie miałam okazji wypróbować, ale w tym moim nie widziałam wad, nic więcej nie potrzebowałam.

reklama
Alza dzięki że pytasz.....niestety brak poprawy. W południe Nikos zaczął mi goraczkowac 38 stopni. Byłam w Przychodni zapytać pielęgniarkę co robić.....zarejestrowała nas na jutro do pediatry. Jeśli zleci jakieś badania to z chęcią je zrobię.

Do góry