Dzis wyjezdzacie ?jutro ma byc u nas podobno cieplej w sobote nawet 19°C wiec moze odpoczynek sie uda byscie mogli tez troche cos pozwiedzac.... Moze na dlugi wekend w centrum beda juz karuzele to olus na jakies kaczusce z tata by pojezdzik tak cxy tak zycze wam udanego wypoczynki i pieknej pogody ...Mamcia mam nadzieję, że nic się nie odzywasz, bo jesteś zajęta gościem
Renata u mnie to samo, chodzę jak zombi :/ Muszę wszystko pakować a nic jeszcze nie zrobiłam. Olek na dodatek spał całe 40 min i nawet z obiadem miałam ciężko... Na szczęście mama przyjechała i zajmie się Olkiem, to może uda mi się coś popchnąć...
gloria6 chyba rzeczywiście jakies cisnienie nie korzystne ....albo te szybkie zmiany pogody u nas wczoraj lalo caly dzien bylo zimno a dzis od rana slonce ...
Karolka przykro mi że czujesz sie pozostawiona sama sobie z tym wszystkim ale moze mąż potrzebuje czasu moze dla niego to tez ciezka sytuacja i tak naaprawde udaje ze go to nie obchodzi a wewnetrznie moze przezywaac to tak samo jak i ty mój mąz tez udawał takiego chojraka az sam przyznał że bardzo bolesnie to przezyl i ze nie mogl ze mna o tym normalnie porozmawiac badz cierpliwa albo poprostu z nim o tym spokojnie jeszcze raz porozmawiaj a może on poprostu nie porusza tego tematu bo zdaje sobie sprawę z tego ze cierpisz z tego powodu wiadomo ze dla kobiety zawsze jest to wiekszy cios bo to My nosimy pod serduszkiem to nasze nowe zycie .... a jesli cos cie trapi i naprawde nie masz z kim pogadac masz jeszcze nas zawsze mozesz napisac prywatna wiadomosc jestem pewna ze kazda z nas zawsze cie wyslucha wesprze i pocieszy
mamcia2014 ja tez glęboko wierze w to ze teraz spedzasz swoj czas na dlugich rozmowach z tata
Ostatnia edycja: