reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Magdalena mnie już zapachy nie ruszają. Jestem wyczulona, wyczuję wszystko na kilometr ale nie mdli mnie z tego powodu. Bardziej mi niedobrze na myśl o jedzeniu... Mdłości i wymioty to mam tak z nienacka. Dzisiaj gin powiedział, że chyba mi tak do końca zostanie...

Angelstw jedziemy do gołębia :) Trzymam kciuki za bojowych pływaków :D

reklama
Hej dziewczynki udało mi się z rana odpalić laptopa ;)
Dziś przyjeżdża mój tata wczoraj nic nie mówił ,a dziś rano mnie zawiadomił ,że przyjedzie ;) Jestem cała happy bo w końcu się zjawi .Miłego dnia dziewczynki .

Hej dziewczyny,
byłam wczoraj u gina w klinice i się okazuje, że jest problem z tarczycą. Owulacja była, ale pęcherzyk nie pękł, lekarz mówi, że to właśnie przez tarczycę. TSH mam 3,38 (norma do 4,02) FT4 1,17 (norma do 1,7). Przepisał mi Euthyrox 25 i kazał brać Vigantolette. Miała któraś z Was podobny problem?

ElekNatanek światełko dla aniołka*

mamcia Przyjechał tata? No nie potrafię zrozumieć jego zachowania i jest mi za każdym razem bardzo przykro jak znowu piszesz, że nawalił... Podziwiam Cię za postawę!

Baslan Najważniejsze że masz już jakiś punkt zaczepienia. Mówią, że TSH max do 2 powinno być podczas starań. Więc może to faktycznie tu jest problem.

mamcia2014 bardzo sie cieszę że tato zrobił Wam taką niespodziankę życzę wiec udanego milego spotkania przy kawce ;)
u mnie dzis słonecznie ale samopoczucie kiepskie boli mnie glowa i wogole jestem taka jakas do niczego
pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego popoludnia :happy:

Baslan....tak jak napisała Witch....odpowiednie tsh do zajścia w ciaze to max do 2.
Będziesz brała hormony to tarczyca wróci do normy :)
Ja biorę Euthyrox 100....a w ciąży brałam Euthyrox 137. Biorę zawsze rano na czczo....po 20-30 minutach dopiero jem śniadanie.

Mamcia i jak? Tata się zjawił?
Wolałabym żeby nie dzwonił tylko po prostu przyjechał. Nie miałabym nerwów na takie ciągle robienie w balona :/

Mamcia mam nadzieję, że nic się nie odzywasz, bo jesteś zajęta gościem ;)

Renata u mnie to samo, chodzę jak zombi :/ Muszę wszystko pakować a nic jeszcze nie zrobiłam. Olek na dodatek spał całe 40 min i nawet z obiadem miałam ciężko... Na szczęście mama przyjechała i zajmie się Olkiem, to może uda mi się coś popchnąć...

To widze ze nie jestem jedyna z bolem glowy! Dzis tylko bylam na pobraniu krwi i malych zakupach i od tamtej pory leze zdechla. Widac cisnienie dzis nas wykancza albo ogolnie pogoda mimo ze u mnie nie pada.

reklama
Cześć dziewczyny, co u Was? :happy2:
Byłam wczoraj umówić się do ginekologa, wizyta dopiero na 27 maja... bez komentarza.
Do lekarza mam 9.
Dzisiaj mam mega doła... mój mąż mnie w ogóle nie wspiera.
Zachowuje się jakby nic się nie stało, nie interesuje się dlaczego poroniłam, nie nalega żebyśmy poszli do lekarza zrobić badania, a rzekomo chciałby żebyśmy niedługo znów spróbowali. Nie rozmawia zemną o tym, nic... próbowałam mu powiedzieć co mnie boli to też zero reakcji, tylko, że ja go krytykuje.
Nic mu nie mówiłam, że już umówiłam się do lekarza.
Sama nie wiem co myśleć... oprócz niego nie mam z kim o tym porozmawiać i źle mi. :sad::sad:

Do góry