reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Lena gratuluję z całego serducha, mały jest przesłodki :-) niech się zdrowo chowa.
Gloria śliczny brzuszek :-) mam nadzieję, że mi też niedługo będzie dane zostać mamą :-)
Doris a jak Twój brzusio? Pochwal się:-)
Hona bardzo mi przykro, że znowu Cię to spotkało.
Witam i pozdrawiam pozostałe dziewczyny:-) czytam Was na bieżąco, ale u mnie nic nowego. W środę wizyta w klinice, więc trzymajcie kciuki. Wyniki mam w normie, więc mam nadziej,, że ustalimy z lekarzem jakiś konkretny plan działania!

reklama
Hej
Baslan, rośnie bardzo szybko, jest duży a jutro pstryknę nową fotkę to wstawię.
OneMoreTime...piękna ta Twoja Kajusia. I już ma 5 miesięcy
Gloria, rośniesz. Fajnie, że już poczułaś ruchy dzidzi.
Alza, wstaw ten suwaczek, o stale nie wiem, który tydzień u Ciebie

Buziaki dla Reszty Dziewcząt!

Mamcia, są sytuacje w których trzeba przytulić i takie, gdy trzeba skarcić. Ta ewidentnie należała do tych pierwszych :tak:Tym bardziej w tym wieku.

alza, modelką raczej Kaja nie będzie, bo musiałam z 50 sztuk zrobić zanim udało mi się takie zdjęcie zrobić :-D

gloria, fajny brzusio :tak:połóż się na plecach (nogi proste) i zjedz coś słodkiego...jeśli coś poczujesz, to na pewno twoja kruszynka okazuje zadowolenie z otrzymanej słodkości ;-) ;)

Baslan, za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Odstawiam gluten - dzisiaj cały dzień (oprócz większej ilości plam na twarzy) Kaja była bardzo marudna, bardzo mało jadła, sporo ulewała i słyszałam jak się w brzuszku przelewa/burczy... Na kilka dni dam jej spokój (zobaczę czy z buźki zacznie znikać wysypka) i zacznę tak jak radzą wszędzie od warzyw i owoców i może za jakieś 3 tyg. wrócę do glutenu. W ogóle, to powinnam chyba zacząć od kaszek bezglutenowych, żeby spróbowała zbóż w ogóle a dopiero potem tych z glutenem....:confused::confused::baffled: a co z tymi chrupkami kukurydzianymi? może dać jej najpierw takie chrupki, nawet przed kaszkami bezglutenowymi?

Tym bardziej, że za tydzień lecimy do Norwegii, więc wolałabym uniknąć tam wszelkich problemów zdrowotnych.... 3 tygodnie razem...:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Ostatnia edycja:
OneMoreTime ja zaczynałam od kaszek bezglutenowych. Jak później chciałam wprowadzić gluten to dosypywalam do kaszki bezglutenowej początkowo tylko pol lyzeczki kaszki glutenowej. I tak stopniowo zwiekszalam ilość glutenu.
Chrupki kukurydziane są z grysiku kukurydzianego więc nie zawierają glutenu.....możesz podać....choć Nikos początkowo nie chciał ich jeść bo mu się chyba przyklejaly do podniebienia :p ;)

Doris wedle życzenia :) Dzisiaj wyjątkowo piszę z komputera, więc suwaczek na pewno będzie :)

OneMoreTime ja wprowadzałam najpierw moje mleko wymieszane z kaszką ryżową. Nie spiesz się tak z glutenem. Masz tyle rodzajów kaszek bezglutenowych, że na pewno dasz dziecku urozmaicenie smakowe :) Na pierwszy ogień polecam dynię. Do jej uprawy nie stosuje się oprysków, bo dynia tego bardzo nie lubi. Przez swoje upodobania zawsze jest hodowana ekologicznie, czy hodowca chce, czy nie. Do tego ma piękny kolor, po karmieniu cała kuchnia będzie pięknie wymalowana ;)

Mamcia tak,toksoplazmoze robilam,dawno temu ja przechodzilam,rozyczke rowniez.Przegladam internet w poszukiwaniu wiadomosci.Dzis znowu dol gigant mnie dopadl,maly w domu,ma okropny kaszel.

Trzymajcie sie kochane

reklama
Do góry