reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć :)
Gloria ja będę chyba brała przez całą ciążę bo nie przyswajam kwasu foliowego.
Dziewczyny jak Wam minęły Święta? Ja nawet trochę pojadłam, dopiero wczoraj wieczorem dopadły mnie straszne mdłości które męczyły całą noc.

reklama
Witam sie po Swietach :)

Gloria....ja tak jak Angelstw brałam kwas foliowy do 12 tc a później witaminy (Femibion Natal).

U nas Święta były baaardzo "marudne" :/ ...a wszystko przez ząbkowanie. Nikosiowi jeszcze nie wyszły do końca górne jedynki a już zaczęły wychodzić 2-jki . Oczywiście prócz marudzenia jak zwykle musiała być gorączka :/ No i z nikim innym nie chciał towarzyszyć, tylko z mamusia. Jestem umeczona.
A za 4 dni impreza roczkowa na 24 osoby.

Hej my wczoraj wróciliśmy do domu, święta udane: )
Dziś wstalismy z Wiktorkiem o 9 ,ja teraz piję kawkę, na obiad ziemniaki bigosik i schabowe trzeba zjeść to co zostało.
Miłego dnia wszystkim.

Witam wszystkie po świętach

Cos to forum zastopowalo ....:-) ja po świętach przejedzona i zmęczona heheh a od jutra do roboty trzeba wrócić do rzeczywistości .... :-)

Witam po świętach :)

Kochane Wy wszystko wiecie- czy mam się martwić opryszczką wargową?? Nie wiem nawet skąd ją mam bo nikt w moim pobliżu nie ma jej teraz. Nie jest to pierwszy przypadek opryszczki u mnie...

Witam po świętach :)

Kochane Wy wszystko wiecie- czy mam się martwić opryszczką wargową?? Nie wiem nawet skąd ją mam bo nikt w moim pobliżu nie ma jej teraz. Nie jest to pierwszy przypadek opryszczki u mnie...

Zdania sa podzielone ale ja jak miałam opryszczke w ciąży to nie slyszalam by to miało jakiś negatywny wpływ na dzidziusia ale może lepiej zapytać lekarza :-)

Martusia ja też miałam opryszczkę niedawno, drugi raz w życiu.

MisiaMonisia serdecznie współczuję imprezy. Nie tak dawno sama przez to przechodziłam. 27 osób, 3 dni szykowania, nic nie pamiętam z tego dnia, taka byłam urobiona. Ale goście byli zachwyceni ;)

reklama
Do góry