AANNIIAA9205 w aptece nie mogli dać zamiennika? Są też globulki bez recepty ale najlepiej aby farmaceuta doradził :-) ja często musze jakieś brać, albo taki Multi Gyn Acti Gel chyba na bakterie tylko nie wiem czy już byś mogła. Tamtum rosa tez jest spoko, ale bardziej do podmywania. Ja mam nadal uraz do widoku ciężarnych kobiet. Mimo że mam za sobą dwie donoszone ciążę, ale po prostu jest przykro patrzeć... Żeby nikomu nie robić przykrości staram się ominąć ciężarne i niemowlaki, choć już jest mi łatwiej niż było dwa lata temu. Potrafię się ucieszyć z czyjegoś szczęścia, choć zaraz po tym przychodzi smuteczek, że czemu nie ja....
MAGDALENA26 ja mówiłam o ciąży w pracy od razu z uwagi na warunki pracy wolałam aby rozumieli ze potrzebuje taryfę ulgowa, a od końca 1 trymestru sami zaproponowali abym była na l4 i juz od tamtej pory nie wróciłam do pracy. Rozumiem ciebie, a teraz miałam przypadek ze nauczycielka syna ledwo powiedziała ze jest w ciąży i poszła na l4 i chwile potem poronila. To jest jednak dwa razy trudniejsze gdy wie o tym więcej osób. Zresztą sama o trzeciej ciąży nie mówiłam rodzinie do 10tc dowiedzieli się w dniu kiedy byłam w szpitalu bo były urodziny najstarszego syna i wszyscy do niego przyszli :-( to już musieliśmy się przyznać bo to wyglądało by dziwnie