reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Black Cat czas za szybko leci :sorry: Czasami chciałoby sie go zatrzymać!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie staraczki ;-)

My nie dość ze walczymy z kolkami to jeszcze doszedł Nam tradzik niemowlecy :baffled: Nikos ma całą buzke i klatke piersiowa w czerwonych krosteczkach.
Wiecznie coś :eek:

reklama
Kinia, to pewnie błąd pomiarów - już niedługo będziesz tulić swoją zdrową córeczkę, zobaczysz :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Neta, my właśnie wróciliśmy z Poznania - pojechaliśmy do znajomych z J i młodym. Pogoda dopisała, więc relaksowaliśmy się na tarasie przy grillu :-) a na majówkę (jeśli nic się nie wydarzy) po czwartkowej wizycie zamierzam jechać do rodziców na wieś, by wypoczywać na świeżym powietrzu :happy: a na jaki zmieniasz swój klimat?

Doris, OHO :-) 3 pęcherzyki - będzie się działo ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja mam wizytę w czwartek o 16:00. Zaczynam się stresować, ale pocieszają mnie nudności - nie jakieś mega, ale są :tak:

Black, dziwna, to ta gin, skoro nie potrafiła stwierdzić w jakiej fazie są pęcherzyki :baffled: ale tak czy inaczej &&&&&&&&&&&&&&&&:happy:
Moje plamienia ustąpiły całkowicie. Lutka, która mi wypływa zabarwia się na żółto :confused: ale plamień jako takich już nie mam :-) Przeziębienie również ustępuje :happy:

Muszę się ograniczyć z jedzeniem, bo futruję wszystko co pod ręką i spodnie ciasne się robią :sorry: niestety obalono teorię, że ciężarne powinny jeść za dwoje :-p:-:)baffled: Jutro mam urodziny, więc szykuje się jakaś randka - pewnie kolacja :-p

Pozdrawiam Was serdecznie :happy:

Czesc Dziewczynki
Ja tylko na chwile, bo mam wolne i wyjechalismy za granice.

Kinia
Kochana nie stresuj sie Kochana! Wszystko bedzie dobrze! Nie ma innej opcji:-* Ja czekam na dobre wiesci, juz lada chwila;-)

Doris, Neta
Ja czekam na ll krechy:p 2maja;-) no albo na @...:/ Doris no to jak zaskocza wszystkie 3 to niezle pszeczkole bedziecie miec;-)

One
Wypoczywajcie z Fasolka;-)
Ja trzymam kciuki za czwartkowa wizyte

Ja sie odezwe dopiero w niedziele lub pon. Buziaki:-*

Lumia, życzę pozytywnego weekendu majowego ;-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Misia, jak tam kolki i trądzik? Jakaś poprawa?

Co tak cicho dziewczyny?

Wklejam listę staraczek - aktualizujcie kobietki, cobyśmy wiedziały komu w jakiej kolejności kibicować ;-)

Lumia - termin niechcianej @ 2 maja 2015 r.
ONA1227 – termin niechcianej @ 03 maja 2015 r.
Black cat -termin niechcianej @ 4 maja 2015r.
Martaha123 – termin niechcianej @ 11 maja 2015 r.
Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.

anty2 - termin niechcianej @

Ostatnia edycja:
OneMoreTime dziekuje że pytasz.
Z kolkami nadal walczymy.....jeszcze nie dostałam tych niemieckich kropelek..myslę że jutro przyjda bo w czwartek kuzynka wysłała priorytetem.
Jest dzień że Nikoś ma kilka ataków a jest dzień że praktycznie wcale Go nie puszcza :-( TAk mi Go szkoda.

A tradzik zwalczyliśmy Oliwką Linomag!!! :happy: Wcześniej smarowałam Sudocremem ale słabo pomagało.

Jutro odbieram wyniki Małego z badań tarczycowych..mam nadzieje ze są dobre..choć nie ukrywam..boję sie ze mógł odziedziczyc po mnie niedoczynność.
No i sama ze sobą jadę na takie badania i na kontrole ginekologiczna.

Własnie OneMoreTime jak sie czujesz? :happy:

Dziękuję dziewczyny - dobrze się czuję :happy: trochę stresuję się wizytą czwartkową, ale tak jak pisałam wcześniej nudności, które mam, mnie też uspokajają :-p

a Ty Doris? jak samopoczucie, nastawienie? jaki plan? zauważyłam w Twoim opisie, że dostałaś encorton...

Misia, tylko się mogę domyślać,co czujesz nie mogąc pomóc Nikosiowi z tymi kolkami :-( dobrze, że chociaż trądzik zwalczony:happy: trzymam kciuki za Nikosia i Twoje wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a Ty jak się czujesz - tak fizycznie i w roli mamy?

Ostatnia edycja:
No w koncu cos ruszylo.
Mam dostep do wifi, wiec zagladam tu od czasu do czasu i juz myslalam, ze mi sie kom zaciela:p

KINIA
Kochana odezwij sie, co tam, jak tam? A moze juz nie jestes w dwupaku?;-)

One
Ja caly czas kciuki zaciskam za czwartek ;-) a mam do Ciebie nietypowe pytanie czy badalas szyjke na poczatku ciazy. Chodzi mi o takie samobadanie;-)

Kinia widzę po suwaczku, że w sumie to już możesz rodzić. Jak tam nastawienie?
One też mi się wydaje, że jak są mdłości, to wszystko będzie w porządku. Musi być &&&&&&&&&&
Lumia wygrzewasz się gdzieś daleko?
Misia jak po porodzie było wszystko dobrze z tarczycą Nikosia, to pewnie teraz też jest ok.:-)

Ja zaczynam się denerwować. Drugi cykl starań i chyba nic z tego. Czuję nadchodzącą @. Powinna być w poniedziałek.Jajniki mnie ciągną, hormony szaleją- wszystko mnie wkurza. Miałam jeden test w domu i coś mnie dziś podkusiło i go zrobiłam. 24dc i negatywny. Zła jestem na siebie, bo miałam się nie nakręcać. W szpitalu po # wszyscy mówili, że szybko pójdzie. Byłam o tym przekonana, tym bardziej że wcześniej bardzo szybko zaszłam. W którym cyklu starań Wam się udało? Stosowałyście testy owulacyjne? Gin mi powiedziała, że wystarczy się kochać 2 razy w tygodniu przez cały cykl oprócz @ i statystycznie wielu parom się udaje. Pytałam ją jak byłam, czy jak zajdę to dostanę jakieś leki. Powiedziała, że skoro mam jedno poronienie za sobą, to nie ma potrzeby wdrażać leków. Trochę mnie to zmartwiło :(

reklama
Lumia, nie potrafię. Wkładałam sobie palec, żeby zobaczyć czy jestem "spulchniona",tylko, że przed @ też jesteśmy spulchnione, więc to może być mylące... :baffled:

Black, ja zachodzę różnie - teraz było w 2 cyklu, gdy byłam przekonana, że się też nie udało - więc nie kupuj na razie testów, bo troszkę za wcześnie na nie :tak: testów nie stosowałam, bo nie chciałam się dodatkowo nakręcać...

Do góry