anty2
Fanka BB :)
lumia niestety ja jeszcze czekam na wizytę w poradni genetycznej, a ma musi zbadać chłopaków, ale za ciebie mocno trzymam &&&&&&&& żebyś w maju miała dla nas super wiadomości
ewel śliczne usg
angelstw ja nawet jak nieraz szłam z moim już kilkuletnim siostrzeńcem na szczepienie to bardzo przeżywałam a co dopiero ty z takim maleństwem... A zdjęcia jak zwykle cudne
anula a czemu m burzy plan? I o co chodzi z tym pakietem medycznym? Ja mam 29 maja wizytę i chyba ich wymorduję jak się okaże, że mi też tego kariotypu nie zrobią
one nie masz pojęcia jak cudnie się czyta ciebie taką radosną
rozmaryn witaj w naszym gronie. (*) dla Aniołka. A słońce zaświeci na pewno, wystarczy poczytać historie dziewczyn. Już tak wiele doczekało się swoich cudów...
ag a nie mogłaś poprosic o zwolnienie?
gloria głupich nie sieją... współczuję i rozumiem cię doskonale. Ja gdy wkrótce po stracie dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży i do tego ma podobny termin jaki miałabym ja to poczułam się jakbym w twarz dostała... Mimo że koleżankę bardzo lubię i broń Boze niczego złego jjej nie życzę...
witch każdy inaczej przeżywa swoją stratę. Nie ma tu podziału co jest normalne, a co nie.
85justyna witaj. (*) dla aniołka. Mogę tylko powiedzieć, ze ten ból z czasem odrobinę będzie mniejszy. Dużo sił życzę.
kinia &&&&&&&&&
asia przykro mi, że i ty musialaś do nas dołączyć... Zadajesz trudne pytania, na które tylko ty sama możesz sobie odpowiedzieć... Moze daj sobie chwilę czasu
gsa &&&&&&&&&&&&&& za zdrową szczęsliwą ciążę
misia ale cudo pokazałaś
kifsi &&&&&&&&&&&&& za szybkie bezbolesne rozwiazanie
smaki życia &&&&&&&&&&&7 za kolejny cykl
Dzięki dziewczyny za wsparcie
Pęcherzyk pięknie pękł, więc wychodzi na to, że owulacja przebiega bez zakłóceń i... tu ginowi skończyły się pomysły na przyczynę moich niepowodzeń (poza wiekiem
). M ma jeszcze zrobić badania chłopaków. Padły słowa, których chyba obawiałam się najbardziej, a mianowicie, że on radzi aby zapomnieć o tym co było i spróbować... Łatwo powiedzieć...
ewel śliczne usg
angelstw ja nawet jak nieraz szłam z moim już kilkuletnim siostrzeńcem na szczepienie to bardzo przeżywałam a co dopiero ty z takim maleństwem... A zdjęcia jak zwykle cudne
anula a czemu m burzy plan? I o co chodzi z tym pakietem medycznym? Ja mam 29 maja wizytę i chyba ich wymorduję jak się okaże, że mi też tego kariotypu nie zrobią
one nie masz pojęcia jak cudnie się czyta ciebie taką radosną
rozmaryn witaj w naszym gronie. (*) dla Aniołka. A słońce zaświeci na pewno, wystarczy poczytać historie dziewczyn. Już tak wiele doczekało się swoich cudów...
ag a nie mogłaś poprosic o zwolnienie?
gloria głupich nie sieją... współczuję i rozumiem cię doskonale. Ja gdy wkrótce po stracie dowiedziałam się, że moja koleżanka jest w ciąży i do tego ma podobny termin jaki miałabym ja to poczułam się jakbym w twarz dostała... Mimo że koleżankę bardzo lubię i broń Boze niczego złego jjej nie życzę...
witch każdy inaczej przeżywa swoją stratę. Nie ma tu podziału co jest normalne, a co nie.
85justyna witaj. (*) dla aniołka. Mogę tylko powiedzieć, ze ten ból z czasem odrobinę będzie mniejszy. Dużo sił życzę.
kinia &&&&&&&&&
asia przykro mi, że i ty musialaś do nas dołączyć... Zadajesz trudne pytania, na które tylko ty sama możesz sobie odpowiedzieć... Moze daj sobie chwilę czasu
gsa &&&&&&&&&&&&&& za zdrową szczęsliwą ciążę
misia ale cudo pokazałaś
kifsi &&&&&&&&&&&&& za szybkie bezbolesne rozwiazanie
smaki życia &&&&&&&&&&&7 za kolejny cykl
Dzięki dziewczyny za wsparcie