reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć Lumina, ja akurat testosteron mam w normie, bodajże 32. Na ostatniej wizycie w Krakowie doktorek powiedział, ze chyba był cykl bez owulacji i te pęcherzyki też mu sugerowały coś nie tak. Dopiero zrobiłam badania i z nimi pojade ale że nie mam wszystkich co robiłam wiec czekam a wizyta za ok 3 tyg. U mnie z zajściem nie było problemów hop siup- tak była dzidzia ale co z tego...
Gloria ja już szukam wszędzie- PCO może utrudniać ale też może powodować jajeczka słabej jakości co pośrednio może mieć wpływ na poronienie. Zresztą ruch i dieta- bo tak to się głównie leczy- nikomu jeszcze nie zaszkodziły ;)

reklama
Gratuluję ewel, super wiadomość :)))
Nafoczka u mnie to raczej plemnik zawinił bo nasienie bardzo słabe a ja jajeczka miałam ok bo na clo i monitorowane. Ale ja już nie wnikam bo mnie to wszystko za bardzo doluje.

Na zwolnieniu jestem.Kochana. Wizytę mam w sb ale u doktorki mojej założy mi kartę ciąży itp a następne usg to mam 9 maja już genetyczne choć wcześniej myślę że Może podejrze dzidzie;} a Ty jak się masz?

Gloria6 z tego co mi lekarz mówił i to co wiem , to PCO nie powinno być powodem poronienia i przerwania ciazy dlatego że PCO przeszkadza w zajściu i w owulacji lub w miesiaczkowaniu ale jak juz zajdziesz to na pewno to juz nie jest sprawa PCO . Tak jak dziewczyny pisały duzo ruchu i sportu mi rowniez pomogło , bo większość dziewczyn z nadwaga maja PCO lub z niedoczynnością tarczycy tak jak jest to w moim przypadku :)

ewel, ale między sobotą a 9 maja będziesz miała jeszcze jakąś wizytę, bo to 5 tygodni?

U mnie plamienia się wyciszają mam wrażenie, bo dzisiaj przez cały dzień miałam tylko 3 brązowe kropki wielkości pestki od jabłka :-) no i pierwsze mdłości dziś mnie nawiedziły:happy: (na szczęście bez pawika). Dzwonili do mnie z rejestracji i przełożyli jutrzejszą wizytę z 21:00 na 16:00, więc nie będę po nocy jeździć :happy: ale też troszkę się zaczynam stresować przed wizytą...

Ten clexane 0,6 boli bardziej niż 0,4 (igła jest chyba grubsza) :baffled: ale daję radę!

reklama
Do góry