reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
OneMoreTime.....Będzie dobrze Kochana :tak:
Ja tez pamiętam jak zrobiłam dość wcześnie suwaczek.....ok 4 tc :happy2: Wiara czyni cuda!!!!

A ja dzis postanowiłam się zważyć.....Zgubiłam w tydzień 10 kg :-) Jeszcze 5 kg i osiągnę wagę sprzed ciąży :-)

Witam
One , to co podejrzewasz u siebie a byłaś u jakiegoś lekarza ? Mam nadzieje ,że teraz wszystko bedzie ok do końca i bedziesz mega szczęśliwa . A powiedz mi czy brałaś jakies tabletki przed ciążą ? Pozdrawiam

Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie z tego wątku lub innego Ale ja poronilam w 8tug w październiku o teraz jestem w 6 tyg i 3dn w ciąży.... Mam pierwsze usg w pt i tak się go boję nie wiem jak radzić sobie z tym strachem....

Ale naprawdę ciężko jest po przejściach takich... Tu coś za boli od razu panika to nie boli też... Boże jakie to trudne... Nic musze być silna bo zwariuje

hej :-)

melduje się w dalszym ciągu w dwupaku :-) puki co nić nie zapowiada zmiany tego stanu :tak:

misia- śliczny Nikos :tak: gratki spadku wagi :-)

martavel - cudny szkrabik :tak: i jakie minki robi :-) no a mamusia kwitnąca , ile ty masz lat kobieto bo wyglądasz na najwyżej 17 :-D

lumia - w końcu się uda zobaczysz , jeszcze kilka brzuszków w najbliższym czasie do przejęcia :tak: ja swój oddaje niebawem więc głowa do góry i walczymy :tak:

one- &&&&& za bliźniaki :-D

ewel - spokój i pozytywne myślenie :tak:musisz uwierzyć ,ze bedzie dobrze :tak:

kinia - przeprowadzka na tym etapie ciaży to nie lada wyzwanie , oby gładko poszło

miłej niedzieli

ewel gratulacje :-) wiemy że jest Ci ciężko......ale musisz wierzyć w to że tym razem sie uda........tym razem będzie wszystko dobrze :tak:
zaciskamy kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

kifsi Ty Kochana już na końcówce......szok !!!!! :-) To teraz czekamy na Twój cud :happy:

Później Kinia tak?

Miłego Dnia Dziewczynki :*

reklama
CZEŚĆ DZIEWCZYNKI!!!!

Mam pytanie, czy ma Któraś z Rozpakowanych Mamuś odprzedać Luteinę lub Duphaston??? Chciałabym brać w razie co od pozytywnego testu a wizytę mam dopiero 22 kwietnia. Dziś 21 dc, nie liczę na ten cykl ale wolę mieć zapas.

U mnie nic nowego, czytam na bieżąco ale nic szczególnego się nie dzieje więc mało piszę.
Piękne macie te skarby, oj mam nadzieję ze i mi się uda wreszcie. Oby szybko. Mogłabym nawet mieć bliźniaki choć cięzko by trochę było i ciasno.

Buziaki dla Wszystkich!!!

Ostatnia edycja:
Do góry