reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewel87 ja poronilam 2 razy i w tej ciąży tez juz byłam w szpitalu i generalnie ciągle czymś się martwię. Jak coś zaboli to leżę bez ruchu, ciągle sprawdzam czy nie krwawie i pewnie przez całą ciążę tak będzie. My ciężarówki po przejściach tak już będziemy mieć chyba zawsze. Staram się wyluzować ale tak do końca to się chyba nie da.

reklama
Dziewczynki,
Niestety nie mam dostepu do komp i pisze z kom, wiec ciezko mi sie odniesc do poszczegolnych postow, ale....
Z CALEGO SERCA, KAZDEJ Z OSOBNA DZIEKUJE ZA SLOWA WSPARCIA I OTUCHY!!!!!:-*
Jestescie kochane!

One
Niestety @franca jeszcze nie przylazla....kurde:/. Ja to w ogole jestem "wyjatkowa". Dosyc, ze owu dopiero ok 22dc, to i faza lutealna ok 16 dni.... ehhhh . Myslam, ze jak ostawie duphaston (W srode ostatni raz zazylam, i tylko rano) to przylezie szybciej, niestety.....zycie chyba chce mnie nauczyc cierpliwosci.

Pozdrawiam serdecznie.

P.s. slodkie te Wasze Male Skarby Dziewczynki. Wirtualny :-* od Ciotki.

Kifsi, Kinia.
A na kiedy dokladnie macie termin? Ktora chce mi oddac brzuszek?;-):p

Ewel87 jestem na końcu 17 tygodnia ciąży :-) brzuszek juz mam zaokrąglony i czekam z niecierpliwością na ruchy maluszka :-) w środę 1 kwietnia mam wizytę u ginekologa a w zeszłym roku właśnie 1 kwietnia poronilam pierwszy raz i bardzo mnie stresuje ta wizyta, ale wierzę, że tym razem się uda :-)

OneMore suwaczek ma zostać tym razem co najmniej do 38tc!:tak:

ewel &&&& ściśnięte!! Oby tym razem Kropuś został z Tobą do końca! Musisz się uzbroić w ogromne pokłady cierpliwości ale Kochana :-) wszystko da się zrobić. Na pewno będziesz nie raz i nie dwa przerażona, zestresowana zaglądać w majtki czy przypadkiem nie ma tam krwi...każda z nas która już ma swój Skarb przy sobie to przechodziła...lęk i niepokój jest wpisany w ciąże dziewczyn które poroniły - nie ma się co oszukiwać...ale trzeba mieć nadzieję i wierzyć! Bo wiara i nadzieja potrafią działać Cuda!

kifsi no no :-D szykuj się szykuj :-D jak się czujesz na wylocie?

Doris - niestety nie pomogę z lutką...:baffled: wiele już było takich które nie liczyły na TEN cykl a tu zaskoczenie ;-) więc może i Ciebie zaskoczy, kto wie ;-)

u mnie zbliża się powoli 10 kwietnia...
w zeszłym roku święta były owiane żałobą i łzami...
kłótnią z Bogiem i wielkim żalem.
I nawet by mi do głowy wtedy nie przyszło, że w kolejne święta będę mieć w ramionach cały swój świat :sorry2:
beztroskie spojrzenie i uśmiech na twarzy.
Jak biorę Jasia do odbicia po karmieniu to zawsze patrzy sobie przez okno na niebo i uśmiecha się :tak:
myślę wtedy że uśmiecha się do Zuzi
[*]

Buziaki Ciocie od 6 tygodniowego Bajtla :-D
AdobePhotoshopExpress_afaa488584264fbda09faf501d81b3d3.jpg

Załączniki

• AdobePhotoshopExpress_afaa488584264fbda09faf501d81b3d3.jpg
    AdobePhotoshopExpress_afaa488584264fbda09faf501d81b3d3.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 56
Doris ja ci mogę wysłać jedno pełne a drugie rozpoczęte opakowanie luteiny. Jakbys mi na priv napisała adres do rana to maz wyśle bo jak nie to dopiero w pt będę mogła wysłać.

reklama
Doris jak by co to ja też mam :-)

Angelstw a jak u Was ze zmianą czasu? Przestawiasz Jasia? Bo właśnie mam dylemat co z Olkiem zrobić...
A Ty Martavel? Przestawiasz Olka?

A u nas sielanka :-) po 22 a dziecko dopiero do łóżka kładę ;-) wszystko przez tą zmianę czasu... Jeszcze żyjemy wg starego :-)
W ogóle powiem Wam, że dopiero jak urodziłam Olka to zrozumiałam w 200% co straciłam przez poronienie. Myślę, że teraz przeżyła bym stratę o wiele gorzej...

Do góry