reklama
OneMoreTime
Fanka BB :)
Może nie jest jakaś mega wypasiona, ale w normie: beta HCG 268,9 4-5 tydz. :-)
Pierwszy mały kroczek w kierunku szczęścia
i znalazłam w swoich zapasach 9 tabl. duphastonu. Dziewczyny jak go bierzecie, bo nadal do gina się nie dodzwoniłam i nie wiem... podobnie z clexane... co radzicie? 

Aktualizuję listę:
jett94 - II
OneMoreTime - termin niechcianej @ II 23 marca 2015 r
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.
Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.
Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.
Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.
ONA1227 – termin niechcianej @ 04 kwietnia 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.
anty2 - termin niechcianej @
Pierwszy mały kroczek w kierunku szczęścia

Aktualizuję listę:
jett94 - II
OneMoreTime - termin niechcianej @ II 23 marca 2015 r
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.
Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.
Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.
Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.
ONA1227 – termin niechcianej @ 04 kwietnia 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.
anty2 - termin niechcianej @
Ostatnia edycja:
OneMoreTime - moje najszczersze gratulacje! 
ależ się cieszę!
Co do dupka, na początku brałam 2x1 tabletkę, a w szpitalu po krwawieniu zwiększyli mi do 3x1 tabletek + nospę tak samo, i tak do jakiegoś 14 tygodnia, nie pamiętam dokładnie... Co do clexane nie pomogę, nie brałam...
One... naprawdę gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło...

Co do dupka, na początku brałam 2x1 tabletkę, a w szpitalu po krwawieniu zwiększyli mi do 3x1 tabletek + nospę tak samo, i tak do jakiegoś 14 tygodnia, nie pamiętam dokładnie... Co do clexane nie pomogę, nie brałam...
One... naprawdę gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło...

OneMore aż cisną mi się na usta słowa "wiedziałam"!
gratuluję i kciuków nie puszczam!
Niech się Fasolka w spokoju zadomowi w Twoim brzuszku na najbliższe miesiące!
ja brałam luteine także z dupkiem nie pomogę ale widzę że już Masha Ci poradziła
clexane też nie brałam, jedynie co to acard jakby co.
Masha Jaś rośnie jak na drożdżach! Dosłownie! ;-) radzimy sobie, myślę, całkiem fajnie. Maluch mi dużo pomaga, bo jest naprawdę grzecznym Brzdącem, więc jak gdyby opiekę nad nim mam ułatwioną ;-) jest cudowny, ale to już mówiłam więc nie będę się powtarzać
Kocham Go najmocniej!

gratuluję i kciuków nie puszczam!
Niech się Fasolka w spokoju zadomowi w Twoim brzuszku na najbliższe miesiące!
ja brałam luteine także z dupkiem nie pomogę ale widzę że już Masha Ci poradziła

clexane też nie brałam, jedynie co to acard jakby co.
Masha Jaś rośnie jak na drożdżach! Dosłownie! ;-) radzimy sobie, myślę, całkiem fajnie. Maluch mi dużo pomaga, bo jest naprawdę grzecznym Brzdącem, więc jak gdyby opiekę nad nim mam ułatwioną ;-) jest cudowny, ale to już mówiłam więc nie będę się powtarzać

Ostatnia edycja:
Olasec
OneMoreTime ale super :-) GRATULUJĘ!
Bierz dupka 2x1 a clexane napewno nie zaszkodzi jak coś. Chociaż lepiej clexane brać na zlecenie lekarza. Bierz tylko dupka narazie. Ale fajnie :-)
Bierz dupka 2x1 a clexane napewno nie zaszkodzi jak coś. Chociaż lepiej clexane brać na zlecenie lekarza. Bierz tylko dupka narazie. Ale fajnie :-)
ONE
Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana wielkie gratulacje
:-)
to mi na maksa humor poprawiłaś
p.s. Coś Ci kiedyś powiem....;-)

Co do dupka ja po IUI biore go 2x1, ale jak byłam w ciąży brałam 3X1
i nospę rana. A clexane na co jest? to są zastrzyki? Niestety nie pomogę bo nie wiem o co chodzi z tym lekiem
Dbaj Kochana o Wasz dwupak:-)
Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana wielkie gratulacje

p.s. Coś Ci kiedyś powiem....;-)

Co do dupka ja po IUI biore go 2x1, ale jak byłam w ciąży brałam 3X1
Dbaj Kochana o Wasz dwupak:-)
OneMoreTime
Okazało się, że gin jest na nartach w Austrii
mam takiego pecha, że za każdym razem jak coś się dzieje mój lekarz jest na urlopie (którego bym nie miała) - poważnie 
Dziewczyny, ja biorę już acard w standardzie i mój gin mówił, że mogę sobie brać. Rozmawiałam z nim na ostatniej wizycie, że clexane też będę brała od pozytywnego testu, więc to było ustalone i dzisiaj spróbuję wieczorem sobie ten zastrzyk zrobić. chciałam się upewnić tylko co do dawkowania.
A ten duphaston to tak pro forma. Nie pamiętam czy o tym też z ginem rozmawiałam. Na pewno nie zaszkodzi. W ulotce piszą, że 2 x dziennie przy wcześniejszych poronieniach. A sprawdziłam w starych wypisach ze szpitala, że jak się coś działo to brałam 3 x dziennie.
Co chwilę chodzę i w majtki sobie zaglądam, czy nic nie ma na wkładce
Od jutra muszę więcej odpoczywać, bo wczoraj i dzisiaj po lekarzach i aptekach latałam i nie miałam dłuższej chwili, żeby poleniuchować...
ehhh, cieszę się :-)
lumia, co? no weź...
Przepraszam, że tylko o sobie, ale chyba rozumiecie. Jutro wracam do reala

Dziewczyny, ja biorę już acard w standardzie i mój gin mówił, że mogę sobie brać. Rozmawiałam z nim na ostatniej wizycie, że clexane też będę brała od pozytywnego testu, więc to było ustalone i dzisiaj spróbuję wieczorem sobie ten zastrzyk zrobić. chciałam się upewnić tylko co do dawkowania.
A ten duphaston to tak pro forma. Nie pamiętam czy o tym też z ginem rozmawiałam. Na pewno nie zaszkodzi. W ulotce piszą, że 2 x dziennie przy wcześniejszych poronieniach. A sprawdziłam w starych wypisach ze szpitala, że jak się coś działo to brałam 3 x dziennie.
Co chwilę chodzę i w majtki sobie zaglądam, czy nic nie ma na wkładce

ehhh, cieszę się :-)
lumia, co? no weź...

Przepraszam, że tylko o sobie, ale chyba rozumiecie. Jutro wracam do reala

reklama
OneMoreTime wiedziałam :-) wyczytałam to w mojej szklanej kuli :-) nie zaglądałam na forum jakiś czas, w końcu mówię nie no trzeba zerknąć. Jak się strona ladowala to myślę: na pewno OneMoreTime ma dwie krechy. No i proszę
jak chcesz to mogę odkopac zapasy luteiny i Ci wysłać. To jest to samo co duphaston, w sensie że progesteron. O jak się cieszę
trzymam mocno kciuki