reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Może nie jest jakaś mega wypasiona, ale w normie: beta HCG 268,9 4-5 tydz. :-)
Pierwszy mały kroczek w kierunku szczęścia:tak: i znalazłam w swoich zapasach 9 tabl. duphastonu. Dziewczyny jak go bierzecie, bo nadal do gina się nie dodzwoniłam i nie wiem... podobnie z clexane... co radzicie? :confused::baffled:

Aktualizuję listę:

jett94 - II
OneMoreTime - termin niechcianej @ II 23 marca 2015 r
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.

Naala - termin niechcianej @ 10 marca 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.

Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.

Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.
Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.
ONA1227 – termin niechcianej @ 04 kwietnia 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.

anty2 - termin niechcianej @

Ostatnia edycja:
OneMoreTime - moje najszczersze gratulacje! :tak::-D ależ się cieszę!
Co do dupka, na początku brałam 2x1 tabletkę, a w szpitalu po krwawieniu zwiększyli mi do 3x1 tabletek + nospę tak samo, i tak do jakiegoś 14 tygodnia, nie pamiętam dokładnie... Co do clexane nie pomogę, nie brałam...

One... naprawdę gratuluję i trzymam kciuki żeby wszystko się ułożyło... :tak:

Ale super! Bardzo się ciesze One! Ja jak robiłam w tym samym czasie co ty to miałam 31,5 wiec nie dziwne ze poronilam... gratuluję serdecznie, dbaj o siebie i informuj nas na bieżąco!

OneMore aż cisną mi się na usta słowa "wiedziałam"! :-D
gratuluję i kciuków nie puszczam!
Niech się Fasolka w spokoju zadomowi w Twoim brzuszku na najbliższe miesiące!

ja brałam luteine także z dupkiem nie pomogę ale widzę że już Masha Ci poradziła :tak:
clexane też nie brałam, jedynie co to acard jakby co.

Masha Jaś rośnie jak na drożdżach! Dosłownie! ;-) radzimy sobie, myślę, całkiem fajnie. Maluch mi dużo pomaga, bo jest naprawdę grzecznym Brzdącem, więc jak gdyby opiekę nad nim mam ułatwioną ;-) jest cudowny, ale to już mówiłam więc nie będę się powtarzać :-D Kocham Go najmocniej!

Ostatnia edycja:
ONE
Jak ja się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!Kochana wielkie gratulacje:):-):rofl2: to mi na maksa humor poprawiłaś:)
p.s. Coś Ci kiedyś powiem....;-):tak::rofl2:

Co do dupka ja po IUI biore go 2x1, ale jak byłam w ciąży brałam 3X1:) i nospę rana. A clexane na co jest? to są zastrzyki? Niestety nie pomogę bo nie wiem o co chodzi z tym lekiem:)
Dbaj Kochana o Wasz dwupak:-)

Okazało się, że gin jest na nartach w Austrii :baffled: mam takiego pecha, że za każdym razem jak coś się dzieje mój lekarz jest na urlopie (którego bym nie miała) - poważnie :baffled:

Dziewczyny, ja biorę już acard w standardzie i mój gin mówił, że mogę sobie brać. Rozmawiałam z nim na ostatniej wizycie, że clexane też będę brała od pozytywnego testu, więc to było ustalone i dzisiaj spróbuję wieczorem sobie ten zastrzyk zrobić. chciałam się upewnić tylko co do dawkowania.
A ten duphaston to tak pro forma. Nie pamiętam czy o tym też z ginem rozmawiałam. Na pewno nie zaszkodzi. W ulotce piszą, że 2 x dziennie przy wcześniejszych poronieniach. A sprawdziłam w starych wypisach ze szpitala, że jak się coś działo to brałam 3 x dziennie.

Co chwilę chodzę i w majtki sobie zaglądam, czy nic nie ma na wkładce :baffled::-p Od jutra muszę więcej odpoczywać, bo wczoraj i dzisiaj po lekarzach i aptekach latałam i nie miałam dłuższej chwili, żeby poleniuchować...

ehhh, cieszę się :-)

lumia, co? no weź... :confused2:

Przepraszam, że tylko o sobie, ale chyba rozumiecie. Jutro wracam do reala :tak:

reklama
OneMoreTime wiedziałam :-) wyczytałam to w mojej szklanej kuli :-) nie zaglądałam na forum jakiś czas, w końcu mówię nie no trzeba zerknąć. Jak się strona ladowala to myślę: na pewno OneMoreTime ma dwie krechy. No i proszę :-D jak chcesz to mogę odkopac zapasy luteiny i Ci wysłać. To jest to samo co duphaston, w sensie że progesteron. O jak się cieszę :-D trzymam mocno kciuki :-D :-D

Do góry