reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ag, na takie rzeczy nie ma normy niestety, ale to jednocześnie nie jest powód do zmartwień. Może to taki jeszcze jednorazowy "wyskok", wyleciało coś, co jeszcze gdzieś tam zalegało i już się będzie normować :tak:tak, czy inaczej na wizycie na pewno lekarz wszystko dokładnie obejrzy i Cię uspokoi &&&&&&&

Ja jeszcze mimo wszystko bardzo zachowawczo podchodzę do tych testów, ale jutro jak będę miała wynik bety, taki jaki bym chciała, pozwolę sobie na odrobinę radości :tak: póki co, pozytywny wynik na teście to początek barrrrrrrdzo długiej drogi :sorry2:
A gina nie było, wszystko zamknięte na 4 spusty :no: no i nie mam dupka :-( byłam w pobliskiej aptece zapytać czy sprzedadzą mi bez recepty, ale mają akurat kontrolę i nie dało rady ...:baffled:

reklama
Dziękuję One :) dziś już jest ok. Zero bólu i krwawien.. Może się po prostu przeciazylam. Chciałabym żeby już było po tym wszystkim żeby też zacząć staranka.. Chociaż ta pierwsza ciąża to była zupełna niespodzianka ale teraz wolę się jakoś przygotować.. Lekarz będzie miał mnie dość a jak mnie za bardzo wkurzy to czeka mnie zmiana :) pozdrowienia :*

Misia ogromne gratulacje!!! Mały uparciuszek w końcu dołączył do mamy i taty:-D Zdrówka i radości bez liku!!!

One no kochana trzymam mocno kciuki za małego bladzioszka
:-D&&&&&&&&&

Magda88 jak tam mały lokator się miewa???

Ona wracaj, wracaj
:tak:

Anty co u Ciebie?

Doris, Lumia, Neta ściskam i trzymam kciuki za teściki&&&

Aktualizuję listę
:-) Oh... piękny prezent urodzinowy by był:-)

Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki!!!

jett94 - II

Naala - termin niechcianej @ 8 kwietnia 2015 r.
Neta81 - termin niechcianej @ 14 marca 2015 r.
OneMoreTime - termin niechcianej @ 19 marca 2015 r
Lumia - termin niechcianej @ ok 28 marca 2015 r.
Doris - termin niechcianej @ 2 marca 2015 r.
Anula1807 - termin niechcianej @ sierpień 2015r.

ONA1227 – termin niechcianej @
anty2 - termin niechcianej @
Black cat -termin niechcianej @ 2 kwietnia 2015r.

Naala, jesli mozesz to dopisz mnie na 3 kwietnia

jett94 - II

ONA1227 – termin niechcianej @ 04.04.2015

Hej:)
Zanim się wgryzę w temat to chyba troszkę minie:)

Lumia staranka zaczynamy, chyba jakoś wcześniej owu u mnie tym razem, bo śluziku tyle że tonę:-D

Gloria
zrobione:)

jett94 - II

ONA1227 – termin niechcianej @

Gloria6 - termin niechcianej @ 3 kwietnia 2015r.

OneMoreTime - dawaj wspaniałe wiadomości na koniec dnia, już już :-)

Ciekawe jak tam Misia i Nikoś :-) nie mogę doczekać się jej opowieści i pierwszych doświadczeń :-)

&&&& za wiosenne staranka dla wszystkich!

reklama
Do góry