Olasec
Fanka BB :)
Anglestw ale czas ucieka. Jasio jest taki fajny :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gloria i Ag
[*] dla Waszych Aniołków.
Gloria doskonale Cię rozumiem. Ja jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży po 4 latach starań, leczenia i nieudanej inseminacji udało się zajść naturanlnie, to byłam przeszczęśliwa. Głaskałam brzuszek, rozmawiałam z moim maleństwem i chciałam żeby te 9 miesięcy szybko zleciało, abyśmy mogli być razem.
Ból jaki doświadczyłam na usg gdzie serduszko nie biło, towarzyszy do dziś dnia...
Najgorsza jest obawa, że może nie będzie mi dane. Do tego wszystkiego wszystkim w koło się udaje a ja tkwię w martwym punkcie. Ach... znów mam doła. @ przyszła, z mężem kłotnia Szkoda gadać.
Gratuluję przyjścia wyczekanego maleństwa :-)
Dziewczyny wspierajmy się. Trzymajmy kciuki za to, żebyśmy owieściły światu na tym forum o narodzinach naszych wyczekanych pociech. Trzymam za nas &&&&&&&&&&&&&&!!!!!
Co u Was dziewczyny? jakoś się spokojnie zrobiło?
jett, jak samopoczucie?
Ktoś testuje?
Ja w przyszłym tygodniu. Ciekawe....