reklama
MisiaMonisia
Fanka BB :)
ONA ja miałam coś podobnego dzień przed planowaną @. Myślałam że znowu się nie udało. Ale następnego dnia cisza......kolejnego również.....Zrobiłam test i co? Dwie piękne kreseczki
Wiesz ....u Ciebie może być podobnie...ale też nie musi......Nie ma co się nastawiać.........Tylko tak jak napisała Naala......zrób jutro test
Naala trzymaj się Kochana......wiem że Ci ciężko......ale dasz radę.......My kobiety jesteśmy silne i wszystko zniesiemy.....
Ja też sama sie oczyściłam.....
Przytulam mocno :*
Wiesz ....u Ciebie może być podobnie...ale też nie musi......Nie ma co się nastawiać.........Tylko tak jak napisała Naala......zrób jutro test
Naala trzymaj się Kochana......wiem że Ci ciężko......ale dasz radę.......My kobiety jesteśmy silne i wszystko zniesiemy.....
Ja też sama sie oczyściłam.....
Przytulam mocno :*
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Moja beta dziś 1626....i to tyle...:-( :-( :-(
DORIS BARDZO MI PRZYKRO...NAPRAWDĘ
Misia ja jakoś czuje,że okresu dostane bo juz mam więcej tego brązowegoA taką miałam nadziejęCzemu się nie udało?A test to ja mam ochotę zrobić już dzisiaj,,a może zrobie?Co mi szkodzi w sumie.
Misia ja jakoś czuje,że okresu dostane bo juz mam więcej tego brązowegoA taką miałam nadziejęCzemu się nie udało?A test to ja mam ochotę zrobić już dzisiaj,,a może zrobie?Co mi szkodzi w sumie.
Ostatnia edycja:
MisiaMonisia
Fanka BB :)
Doris kurcze :-( Bardzo ale to bardzo mi przykro.
ONA ja na brązowo plamiłam w 6tc, w 8tc i w 10 tc......Ale naprawdę nie chcę Cię nakręcać......żebyś nie miała później do mnie pretensji. Jak chcesz to zrób ten test......ale wiesz.....w razie jak wyjdzie negatywny to nie załamuj się. Kiedyś w końcu musi się przecież udać.
Wiem jak boli każde ujrzenie na teście jednej kreseczki. Taki widok towarzyszył mi przez 5 lat. .......tyle wylanych łez.....tyle zadanych pytań "dlaczego znowu nie wyszło?", "co jest nie tak?".......
Pytanie z innej beczki:
Czy któraś z Was bierze Femibion Natal 2 ?
Zastanawia mnie jedna rzecz........ponieważ zawiera On tylko 200 mg kwasu foliowego, a nie 400. Czy to wystarczy?
ONA ja na brązowo plamiłam w 6tc, w 8tc i w 10 tc......Ale naprawdę nie chcę Cię nakręcać......żebyś nie miała później do mnie pretensji. Jak chcesz to zrób ten test......ale wiesz.....w razie jak wyjdzie negatywny to nie załamuj się. Kiedyś w końcu musi się przecież udać.
Wiem jak boli każde ujrzenie na teście jednej kreseczki. Taki widok towarzyszył mi przez 5 lat. .......tyle wylanych łez.....tyle zadanych pytań "dlaczego znowu nie wyszło?", "co jest nie tak?".......
Pytanie z innej beczki:
Czy któraś z Was bierze Femibion Natal 2 ?
Zastanawia mnie jedna rzecz........ponieważ zawiera On tylko 200 mg kwasu foliowego, a nie 400. Czy to wystarczy?
Doris przytulam (*) bardzo mi przykro...
że też tak musiało się złożyć że i u Naali i u Ciebie źle poszło :--(
Misia ja biorę Femibion Natal 2 plus i tam pisze że kwasu foliowego 200 ale do tego jest jeszcze kwas foliowy w postaci meta coś tam... i razem zaspokaja to 300% dziennego zapotrzebowania na kwas foliowy więc spokojnie, poczytaj ulotkę
że też tak musiało się złożyć że i u Naali i u Ciebie źle poszło :--(
Misia ja biorę Femibion Natal 2 plus i tam pisze że kwasu foliowego 200 ale do tego jest jeszcze kwas foliowy w postaci meta coś tam... i razem zaspokaja to 300% dziennego zapotrzebowania na kwas foliowy więc spokojnie, poczytaj ulotkę
Doris to takie przykre takie niesprawiedliwe... nie poddawaj się!!
ONA ja podobnie jak Misia zaplamiłam ale tylko jeden raz w czasie kiedy miałam dostać @. Jak powiedziałam o tym doktorce to nawet szczególnie nie zareagowała, więc zwyczajnie może się tak wydarzyć...jeśli do jutra @ się nie rozkręci to może zrób test, przynajmniej plus minut będziesz wiedziała na czym stoisz.
Misia brałam Femibion Natal Classic ale w I trymestrze, teraz przerzuciłam się na Pregna Plus z kwasami Omega 3, których brakowało w Femibionie. Wielu lekarzy mówi że kwas foliowy najważniejszy jest w I trymestrze, więc myślę że 200mg to wystarczająco, tym bardziej że takie jest dziennie zapotrzebowanie na kwas.
A u mnie dziś dół od morza do Tatr...
wczorajsza wizyta zasiała we mnie jakiś dziwny lęk i niepokój. Niby wszystko dobrze, ale myślę ciągle o tej szyjce i zagęszczonej krwi...wypiłam dziś chyba hektolitry wody żeby jakoś ją rozrzedzić...
gdyby nie ruchy Malutka to osiwiałabym do następnej wizyty...
martwię się o te ciąże jak cholera!
Dokładnie za tydzień minie etap ciąży w którym straciłam Zuzię
ONA ja podobnie jak Misia zaplamiłam ale tylko jeden raz w czasie kiedy miałam dostać @. Jak powiedziałam o tym doktorce to nawet szczególnie nie zareagowała, więc zwyczajnie może się tak wydarzyć...jeśli do jutra @ się nie rozkręci to może zrób test, przynajmniej plus minut będziesz wiedziała na czym stoisz.
Misia brałam Femibion Natal Classic ale w I trymestrze, teraz przerzuciłam się na Pregna Plus z kwasami Omega 3, których brakowało w Femibionie. Wielu lekarzy mówi że kwas foliowy najważniejszy jest w I trymestrze, więc myślę że 200mg to wystarczająco, tym bardziej że takie jest dziennie zapotrzebowanie na kwas.
A u mnie dziś dół od morza do Tatr...
wczorajsza wizyta zasiała we mnie jakiś dziwny lęk i niepokój. Niby wszystko dobrze, ale myślę ciągle o tej szyjce i zagęszczonej krwi...wypiłam dziś chyba hektolitry wody żeby jakoś ją rozrzedzić...
gdyby nie ruchy Malutka to osiwiałabym do następnej wizyty...
martwię się o te ciąże jak cholera!
Dokładnie za tydzień minie etap ciąży w którym straciłam Zuzię
ANGELSTW współczuję Ci co przechodzisz...Każda z nas miała ciężko po stracie....ale TY...ALE MALUSZEK SIĘ RUSZA WIEC JEST DOBRZE I MA BYĆ DOBRZE !A MAMUSIA NIECH BEDZIE SPOKOJNIEJSZATWOJE ZDNERWOWANIE SPRAWIA,ŻE DZIECKO TEZ CZUJE SIĘ GORZEJ<spisałam z Twojego suwaczka>
reklama
Wiem ONA...czytam nowości pod suwaczkiem każdego nowego tygodnia.
Wiem że Maluch czuje moje emocje...
gdyby tylko to wszystko chciało być takie proste..
myśl że tym razem się uda siedzi głęboko we mnie!
Ale czasem przychodzi taki moment jak dziś i wracają wspomnienia..
najzwyczajniej w świecie się boję.
Wiem że Maluch czuje moje emocje...
gdyby tylko to wszystko chciało być takie proste..
myśl że tym razem się uda siedzi głęboko we mnie!
Ale czasem przychodzi taki moment jak dziś i wracają wspomnienia..
najzwyczajniej w świecie się boję.