reklama
karola1388
Poprostu żyj...
małgonia gratuluje.będzie kochana dobrze.kiedyś musi być
kochane a ja byłam na usg dziś.wszystko dobrze,mały głowką w dole,waga 1230kg,a bóle już wiadomo skąd-leży bokiem.plecki i dupka skierowane na lewą str a nogi i rączki w mojej prawej pachwinie,boku
kochane a ja byłam na usg dziś.wszystko dobrze,mały głowką w dole,waga 1230kg,a bóle już wiadomo skąd-leży bokiem.plecki i dupka skierowane na lewą str a nogi i rączki w mojej prawej pachwinie,boku

enya81
Fanka BB :)
Malgoniu jeden cud już się u Ciebie stał - słyszałaś serduszko!!! Kolejne cuda będą Cię dopiero czekały
Ja też w to wierzę bo ten rok to rok cudów!!! Wiesz....ja do tej pory nie wierzę, pomimo że już czuję lekkie ruchy dzidzi i przecież widzę brzuch, chodzę na USG to nadal czuję się jak w śnie....Chyba uwierzę jak urodzę!!!;-)

RenataT na dotyk to znaczy jak?
Karola dobrze, że tylko od takiej pozycji te bóle. Super, że wszystko w porządku :-)
Enya mam tak samo- też nie za bardzo mogę uwierzyć. Niby widziałam dziecko na usg, chodzę na te wizyty kontrolne, ale jakoś tak jak by się to wszystko działo obok mnie.
Karola dobrze, że tylko od takiej pozycji te bóle. Super, że wszystko w porządku :-)
Enya mam tak samo- też nie za bardzo mogę uwierzyć. Niby widziałam dziecko na usg, chodzę na te wizyty kontrolne, ale jakoś tak jak by się to wszystko działo obok mnie.
OneMoreTime
Fanka BB :)
karola, pewnie mały jogę ćwiczy, aby w dobrej formie na świat przyjść ;-)
nie będzie bolało mniej, ale przynajmniej spokojniejsza będziesz o powód.

Mam takie pytanie do ciężarówek: jaką macie szyjkę macicy? Nie chodzi mi o długość tylko o konsystencję.
U mnie taka jakby rozpulchniona jest. A na dotyk to tak metodą macaną. I wlasnie po wydotykaniu szyjki. Bez zadnego USG. w 3 ciązy, przy pierwszej wizycie mialam USG robione od razu, a tu niema w gabinecie takiego cudu techniki. a szkoda.
Cześć dziewczyny, w środę miałam wizytę i wszystko ok tylko Tymek jak podejrzewałam malutki, rośnie wolniej niż powinien, ale mieścimy się w normie. Waga miedzy 1700 a 1800 a na wydruku mam 1740g. Szyjka bez zmian 16mm szew trzyma, ale lejka juz nie mam, który był nad szwem, tak się rozszerzył, że T. leży główką centralnie na szyjce i opiera sie na szwie. blizna po cc 3mm.Lekarz rozwaza czy w ogole mi sciagac szew w 37tcjak to było planowane, zeby nie podrazniac szyjki i nic nie prowokować. Moze byc tak ze sciagnie go albo przed samym cc albo podczas cc. Ciecie najbardziej chcialby zrobic okolo 39tc ale powiedzal ze zobaczymy jak to wszystko bedzie, jak sie bede czuc jak blizna, jak cisnienie i wyniki itp. Dostalam skierowanie na badania no i kolejna wizyta za 2 tyg.
Małgoniu kochana GRATULACJE!!! Tak się cieszę
trzyma kciuki z całych sił
Matita śliczna córeczka, gratuluę i życzę aby rosła duża i zdrowa
Małgoniu kochana GRATULACJE!!! Tak się cieszę
Matita śliczna córeczka, gratuluę i życzę aby rosła duża i zdrowa

RenataT ale taka bardziej twarda czy miękka? Bo wszędzie pisze, że rozpulchniona, ale co to tak dokładnie znaczy? Moja jest większa, dłuższa, czasami twarda, a czasami miękka, pulchniutka. I teraz nie wiem, kiedy mam powód do martwienia się... A że w gab nie ma usg... Chyba czas zmienić gabinet. To tak, jak by dentysta powiedział, że nie ma wiertarek i nie wywierci dziury...
reklama
karola1388
Poprostu żyj...
tekla najważniejsze,że z małym wszystko dobrze,a z wagą nadrobi po urodzeniu;-).33tc to już bezpieczny czas także myśle,że masz dobrego lekarza,który wie co robi i nie pozwoli ci " zginąć";-).
onemoretime nio mniej wcale nie boli.wczoraj w nocy znowu zaczął swoje akrobacje i znowu ruszyc się nie mogłam
...
onemoretime nio mniej wcale nie boli.wczoraj w nocy znowu zaczął swoje akrobacje i znowu ruszyc się nie mogłam