reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Madalina ;-) Babcia tą metodą wyliczyła sobie trzy córki, później tym trzem córkom wyliczyła narodziny po dwójce dzieci. Musi coś w tym być... Jak będzie u Ciebie to zobaczymy :happy: Co do imion to mam kuzynkę w UK i też musieli córce dać imiona uniwersalne- Józefina Helena ;-)

reklama
Dziewczynki...dostałam zielone światełko od specjalisty od toxo :-D
Takze ciesze sie ze w kwietniu zaczeliśmy staranka :-)

Pan Dr powiedział że "bezpiecznie mogę próbować zajść w ciążę"......tylko co 3 miesiace do końca ciąży będę musiała kontrolować wyniki .........SUPER.....Jestem bardzo zadowolona z wizyty :-D

Naala, już wstępnie sprawdzałam możliwości wyjazdowe i terminy okołoowulacyjne ;-):-) i wychodzi na to, że gdybym zrobiła sobie długi weekend „Bożociałowy” i pojechała do J to wstrzelimy się w dni płodne:tak:

Cieszę się, że zatoki przestały dokuczać. Niech maj będzie miesiącem rozpieszczania/dopieszczania/uprzyjemniania życia naala !!! Co Ty na to?:-)

Alza, nie tym razem niestety. Dziś już mam plamienia przepowidające @… z tym siusianiem to chyba norma, w końcu macica się rozrasta i uciska pęcherz…

MisiaMonisia, ja też się nie napalałam… nawet gdzieś podświadomie czułam, że owulka mi się sporo przesunęła (bo jej nie czułam) i nie załapaliśmy się na nią podczas mojego pobytu u J, a jednak rozczarowanie jest, tzn. wczoraj było… SUPER wieści – miałaś nosa :happy2:

Wiecie, po tym teście załapałam doła nie powiem, ale dziś już jest lepiej. Tak sobie myślę, że tak miało być, że uzupełnię sobie jeszcze witaminy, zadbam o siebie (ale nie dzisiaj - dzisiaj napcham się trochę śmieciowym żarciem na pocieszenie :-p). A jak wystaramy się w lecie to dzidzia na wiosnę się urodzi, tak jak zawsze marzyłam:happy2:

Renata, gratuluję niespodzianki :-) i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&

malgonia, będzie dobrze :tak:im gorzej Ty się czujesz, tym lepiej maleństwo - zobaczysz ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Ja już po wizycie. JEST DOBRZE!!! Dzidzia ma 17mm, serduszko bije jak dzwon 166/min, widziałam i słyszałam je. Na tym etapie jest dobrze. Następna wizyta za 2 tyg. Wstępny termin porodu 23.12. , ale będzie wcześniej.
Boże, zaczynam wierzyć, że może się udać.

Ja już po wizycie. JEST DOBRZE!!! Dzidzia ma 17mm, serduszko bije jak dzwon 166/min, widziałam i słyszałam je. Na tym etapie jest dobrze. Następna wizyta za 2 tyg. Wstępny termin porodu 23.12. , ale będzie wcześniej.
Boże, zaczynam wierzyć, że może się udać.
UDA SIĘ!!!!! Gartuluje!!!!

Malgonia i tak trzymać:-) Gratuluję serduszka i pięknego suwaczka!!!

OneMoreTime czytasz w moich myślach:tak: W końcu maj piękny miesiąc, a życie trzeba sobie uprzyjemniać:-) I coś mi mówi, że przyszła wiosna będzie dla Ciebie szczęśliwa i pełna nieprzespanych nocy, czego Ci z całego serca życzą:-)

MisiaMonisia to cudnie, teraz możesz spokojnie czekać na II kreseczki:-)

Małgonia OneMoreTime ma rację- im gorzej się czujesz, tym dziecku jest lepiej :-p Jak nie wymiotuję 3 dni z rzędu to zaczynam się martwić. Tak więc głowa do góry, jakoś to przetrwasz :happy:

MisiaMonisia trzymam kciuki za owocne staranka :-)

Nie dziękuję...... żeby nie zapeszyć ;-)

Test zrobie jak coś ok 18 maja :-p Może się uda i zrobie sobie prezent na urodziny (22 maja) i spóźniony mężowi (13 maja) ;-)

Miłego wieczorku Wam życzę :happy:

Alza ja też miewam takie bóle - to faktycznie więzadła:)

Malgonia rewelacja!!! Bardzo bardzo się cieszę - strasznie się kibicuję i wierz mi że na tym zestawie leków się uda:-)

reklama
Enya, wierzę że się uda . Mam przeczucie, że teraz będzie wszystko dobrze, że najgorsze minęło. Twoja ciąza była dla mnie wielką nadzieją, tyle się nawalczyłaś. I na mnie spadł cud i niech trwa, trwa , trwa .

Do góry