Kaira u Ciebie też już magiczna "3" z przodu
jednak leci ten czas szybko... ja się czuję jakbym wczoraj skończyła 20tc a tu już 30...
Edytka, Matita imię wybrane - Tymek :-) No chyba że po cc mnie olśni jakoś, jak było w przypadku chłopców. Miałam wybrane imiona Kaspian i Cyprian, a leżąc na sali wybudzeń jak przyszli się spytać o imiona powiedziałam Kaspian i Dominik... nie wiem skąd taka nagła zmiana, ale tak już zostało. Matita ja też już sie nie mogę doczekać Tymka ale również mam dużo obaw czy sobie poradzę i czy spełnię sie w roli ziemskiej mamy. Ale chyba każda z forumowiczek tak miała i radzi sobie świetnie! A u ciebie poród sn czy cc?

Tekla super wieści :-):-) to już 30 tc :-) bardzo się cieszę że idzie ku dobremu, jak dobrze pamiętam pisałaś że chłopak będzie? macie imię? kciuki za wizytę i buziaczki :-)
tekla, u Ciebie już 31 tc, też szybciutko to zleciało!! cieszę się, że wszystko jest dobrze, szpital itd - wszystko to można znieść byle by Maleństwo dobrze się miałoNo u mnie już końcówka, też nie wiem kiedy to minęło
do 20 tc była masakra, tak się czas dłużył a potem zleciało jak w jeden tydzień. Trochę będę tęsknić za brzuszkiem ;-) Ale już nie mogę się doczekać Malutkiej, jak będzie wyglądała, jaka będzie i to uczucie jak będziemy się poznawały...strasznie się boję, ale w głębi wiem, że sobie poradzę
Macie już imię dla synka wybrane? Nasza Niunia to Inga
![]()
Edytka, Matita imię wybrane - Tymek :-) No chyba że po cc mnie olśni jakoś, jak było w przypadku chłopców. Miałam wybrane imiona Kaspian i Cyprian, a leżąc na sali wybudzeń jak przyszli się spytać o imiona powiedziałam Kaspian i Dominik... nie wiem skąd taka nagła zmiana, ale tak już zostało. Matita ja też już sie nie mogę doczekać Tymka ale również mam dużo obaw czy sobie poradzę i czy spełnię sie w roli ziemskiej mamy. Ale chyba każda z forumowiczek tak miała i radzi sobie świetnie! A u ciebie poród sn czy cc?