Może jeszcze uda się wrócić do piersi, jeśli masz pokarm to nic straconego:-) Ja niestety od początku karmiłam w sposób mieszany, córa była małym głodomorem, a ja po cesarce nie miałam kompletnie mleka (choć to nie wina cesarki jak się potem okazało). Także po 2 miesiącach rozkręcania laktacji poddałam się:-( Potem się dowiedziałam, że za brak mleka bądź małą jego ilość może odpowiadać niska hemoglobina, a moja po cesarce była mega niska. Jakoś nikt w szpitalu nie raczył mnie oświecić, bo po co
reklama
Naala ja tez miałam mega niską hemoglobinę przez krwotok. Dokładnie 3 tyg po porodzie rozkręciła się laktacja, a Zosia na moim pokarmie zaczęła szaleć i lekarz stwierdził skazę białkową. Odstawiłam pierś i przeszliśmy tylko na mm, ale może teraz jest szansa wrócić.
Magda u mnie po 2 miesiącach nic nie drgnęło, mleka miałam tyle co kot napłakał. Mam nadzieję, że z kolejnym dzieciaczkiem się uda. To jednak niesamowita wygoda i oszczędności Jeśli mała ma skazę to niestety trzeba bardzo uważać na dietę, ale opłaca się. Córka przyjaciółki też miała skazę białkową, i mimo przerwy na nutramigen udało się i karmiła piersią przez rok.
OneMoreTime
Fanka BB :)
kat, kurcze, myślałam, że jakaś reklama przesyłek kurierskich w Twoim profilu się pojawia a dopiero teraz przeczytałam chociaż jakby nie było, to reklama dla Twojego boćka, bo w końcu dotarł do adresata;-)
Lilijanna, dopisana
LISTA STARACZEK 2014:
Sysiq - termin niechcianej @ 18 stycznia.
Igusiad - termin niechcianej @ 23 stycznia
Elka_30- termin niechcianej @ 2 lutego
Naala - termin niechcianej @ 12 lutego
Edyta89 - termin niechcianej @
Neta81 - termin niechcianej @ 14 lutego [mógłby być prezent Walentynkowy ))))) ]
Magdalena1607 - termin niechcianej @ 13 lutego
Malgonia1 - termin niechcianej @
OneMoreTime - termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście
Lilijanna - termin niechcianej @ lipiec 2014
Lilijanna, dopisana
LISTA STARACZEK 2014:
Sysiq - termin niechcianej @ 18 stycznia.
Igusiad - termin niechcianej @ 23 stycznia
Elka_30- termin niechcianej @ 2 lutego
Naala - termin niechcianej @ 12 lutego
Edyta89 - termin niechcianej @
Neta81 - termin niechcianej @ 14 lutego [mógłby być prezent Walentynkowy ))))) ]
Magdalena1607 - termin niechcianej @ 13 lutego
Malgonia1 - termin niechcianej @
OneMoreTime - termin niechcianej @ wiosna/lato - doprecyzuję jak będę gotowa na walkę o szczęście
Lilijanna - termin niechcianej @ lipiec 2014
Ostatnia edycja:
Naala nienawidzę wstawać w nocy,gdy mała płacze i chce jeść i robić jej mleko. Mimo tego, że mam wodę w termosie i trwa to krótko, to jednak podanie piersi jest wygodniejsze No i tak jak napisałaś - koszt jest spory.
katherinne
Nisiao, teraz rozumiem. Obysmy nie musiały się w ten temat wgłębiać.
Onemoretime, myślę, ze wczesniej mój bociek wspomagał się mapami Google i dlatego wyszło jak wyszło, mój adres tam nie istnieje
Onemoretime, myślę, ze wczesniej mój bociek wspomagał się mapami Google i dlatego wyszło jak wyszło, mój adres tam nie istnieje
Kwiatuszekk23
Magda : https://www.babyboom.pl/forum/mamus...ych-mamusiek-45833/index997.html#post10410194 tam spokojnie możemy pisać na temat mleka
K
kobietka22
Gość
Hej dziewczynki
Karola - napisała mi esa ,że ma problemy z netem i jej może nie być i żebyśmy się nie martwiły o nią
Mamusia synka - ja jestem z Kutna ,a Ty bo widzę też łódzkie
no dzięki dziewczynki za miłe słowa , nie doczytałam wszystkiego niestety ,ale dodaję zdjęcie naszej pociechy maleńkiej
czy nisiao urodziła?Bo jutro mam księdza i ogarniam chałupkę nie ma za bardzo czasu doczytać...
Karola - napisała mi esa ,że ma problemy z netem i jej może nie być i żebyśmy się nie martwiły o nią
Mamusia synka - ja jestem z Kutna ,a Ty bo widzę też łódzkie
no dzięki dziewczynki za miłe słowa , nie doczytałam wszystkiego niestety ,ale dodaję zdjęcie naszej pociechy maleńkiej
czy nisiao urodziła?Bo jutro mam księdza i ogarniam chałupkę nie ma za bardzo czasu doczytać...
reklama
K
kaira24
Gość
Kobietko cudownie że Wasz skarb rośnie.!!