reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no jestem , najpierw czekałam na moją kolej bo gin miał opóźnienie , potem pojechaliśmy do mcDonalds ,a potem wisiałam na telefonie , otóż wszystko jest dobrze, dzidziuś ma 4cm machał rączkami i nóżkami ,a serduszko pięknie bije , pomiary wszystko są ok i ogólnie wszystko gra , mam fotki jutro wstawię dzięki za Wasze wsparcie dziewczyny ;*

reklama
Kłaczek ,zjola z tego co pamiętam też staraczka,choc dawno jej nie widziałam
Elka30 no trzyma ,trzyma wnapieciu,wiece ja juz odchodze od zmyslow,mąż znowu na nocce ja sama w domu a malutka od 20tej wierci się,figluje,ja mam nadzieje ze wszystko dobrze jest.
Dzis idę do ginekologa sprawdzic przepływy,tydzien temu w srode bylam u niego szyjka byla zamknieta ,dluga,także nie wiem.....

Krocze aż mnie boli tak sie wierci mała.
Katherinne dobre rady,ostatnie 4 dni non stop porzadki itp dzis jakaś slaba,stopy jak balony i ciśnienie 143 na 89 :( to pewnie stresowe,bo już jestem nerwowa.
Katherinne odnosnie odginania głowki małego,też mi to przyszlo na myśl,ale może lepiej zapytać polożna ktora przychodzi do Ciebie.Przychodzi??
Mąż po nockach zmęczony,także plany z dzikim seksem odpadly dziś.

Kobietko
wooow to rosnie malutka kruszynka,super że badania wyszly dobrze.

Kobietko, gratuluje :) Na pewno jesteś przeszczesliwa :)

Nisiao, zapytam jutro pediatrę. To całe wzmożone napięcie mięśniowe ostatnio wyjątkowo modne jest i wszyscy się na to rehabilituja, podejjrzewam, ze u noworodka to norma ale lepiej zapytać.

Nisiao? Meldujesz się?

Eve, co z Toba i maleństwem? Dawno sie nie odzywalas, jesteście juz w domku?

Ostatnia edycja:
kobietka super wieści z wizyty, bardzo się cieszę :-)

karola tak czułam że u ciebie również wszystko będzie dobrze, fajnie że będzie siostrzyczka dla Ali, oby to się nie zmieniło ;-) mąż też szczęśliwy?

naala witam cię i zapalam światełko dla Kruszynki (*) kciuki za brak @ &&&&&&&&&&&& :-)

juchu, agnieszkaala a co u was dziewczyny? jak maleństwa?

ja dzisiaj mam wolne, ufff bardzo się cieszę bo na dworze minus 20 brrrrr, wczoraj prawie sobie palce odmroziłam w pracy :no: masakra

Katherinne melduję się,żem jest jeszcze w dwupaku.Dziś idziemy do ginekologa spprawdzić przeplywy.Jestem zdolowana tym czekaniem,coraz bardziej niespokojna.
Może ona chce wyjść a nie może :(
Katherinne to fakt dużo sie mowi o tym wzmozonym napięciu,,tak naprawde to dzieci będąc w brzuszku tak ściśniete może maja na początku własnie takie odginanie itp.Niektorchy rehabilitanci robiąc wywiad i dowiadując się,że w ciązy bralo się nospe-to zrzucaja min wine na ten lek.Ale jakoś trodno mi w to uwierzyć,że to wina nospy
Co ja pisze.....:no:
Mamusia Synka
dziś jest dobra data i moglaby już być,bo już to czekanie doprowadza mnie do jeszcze większej nerwowki....

reklama
Do góry