reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

naala z Alą tez dowiedzieliśmy sie na 100% w 21tc,ale juz wczesniej moj lekarz coś wspominał o dziewczynce i się nie pomylił,wiec licze na to,że i tym razem tak będzie.

edytka nio mąż szczesliwy.chce druga dziewczynkę,ale i ja jestem zadowolona,bo jednak gdzies w głebi serca też pragnełam dziewuszki.nie mam parcia na parkę.

a u nas zima na całego.sypie tak,że nic nie widać:crazy::wściekła/y:

reklama
Różnie to bywa, ale zazwyczaj lekarze się nie mylą co do płci:-)

Wczoraj moja szwagierka dowiedziała się, że będzie miała kolejnego synka (ma już córkę i syna). No i mała jest załamana, bo cały rok modliła się o siostrę a tu nici z tego, musi się dalej modlić:-D

Ja dzisiaj dostałam @, mam nadzieję ostatnią w tym roku;-)

Kat, ja też dowiedziałam się ilu kobiet to dotyczy dopiero jak mnie to spotkało. I nie mówię o forum, lecz kobitki obok…

Magdalena, słyszałam o tej książce, ciągle zapominam zapytać w bibliotece. A autora możesz podać? „Przerwane oczekiwanie”…

Asta, strasznie ubolewam nad tym, że nie możemy spokojnie przynajmniej przez pierwsze 2 latka z maluchami pobyć. Zawsze te finanse…:baffled:

U nas jest odwrotnie, ja ciągle myślę, rozpamiętuję, nie doszłam do siebie psychicznie po stratach, a mój J ma motto: zapomnieć, bo na pewno będzie dobrze, następnym razem się uda! Hmm… a ja nie potrafię…

Karola, kobietka super wieści, nie mogło być inaczej:happy2: czekamy na fotki:tak:

Neta, dobry pomysł z tą listą:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.

Mogę się tak nieśmiało wprosić?
Staram się o fasolkę 3 miesiąc. Poroniłam jak widać 09.2013 r.
Lubię rozmawiać , pisać z osobami które przeżyły podobnie, dlatego się tu znalazłam.
Testuję w sobotę, aczkolwiek czuje że i tym razem nic z ♥

Pozdrawiam!

Witaj sysiq:-) Wpraszaj się i to zupełnie śmiało:-) Ja jestem tu zaledwie kilka dni, dziewczyny są świetne i to naprawdę duża ulga móc porozmawiać z kimś kto przeszedł to samo. Przykro mi z powodu twojej straty
[*] Skoro w sobotę testujesz to trzymam kciuki i czekamy na wieści:-)

Okładka wspominanej książki:

158_norm.jpg

widzę że na aukcjach można ją kupić.
Pozdrawiam Was dziewczyny serdecznie, ja zapiszę się na listę jakoś od marca-kwietnia :tak:

Załączniki

• 158_norm.jpg
    158_norm.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnia edycja:
EDYTA89 u nas w porzadku, kamilka rosnie i po grudniowej wizycie w szpitalu wszystko juz w porzadku, dzis bylismy na pobraniu krwi, bo w szpitalu stwoerdzili u niej niedokrwistosc niedoborowa, ale nasza lekarka powiedziala ze nie ma co martwic sie na zapas bo w tym okresie wystepuje u dzieci fizjologicznie.
KATHERINNE Sprobuj zmienic pozycje karmienia, moze mu nie wygodnie, my obecnie karmimy sie tylko na lezaco bo mala w innych pozycjach wygina sie jak sprezyna.

Loi
nic a nic,dzisiaj bylam na kontroli u gin i szyjka nic nie ruszyla,nic nie zapowiada porodu.
W dodatku zagiąl mnie ginekolog bo tydzien temu malutka ważyla 3400 a dziś po tygodniu 3900g,aż dwa razy mierzył no szok!!
No i mam czekać gdyby nic nie było 20tego mam sie zgłosić do szpitala :wściekła/y:wolalabym żeby się zaczelo a nie tyle czekać kurde flak.
nie dość że ja nerwus i panikarz to jeszcze mnie tak wlasna corcia przetrzymuje w niepewności ehhhh

Sisiq zapraszamy szkoda ,że po takich przejściach jesteś swiatełko dla aniołeczka(*), teraz pzostaje trzymać kciuki za pozytywne testowanko w sobotę.
Czasem trzeba czasu aż organizm dojdzie do siebie,każda jest inna jednym udaje się zaraz po # a innym troszke później.

reklama
Sysiq witaj, my się znamy ze starań po straconej ciąży :happy2:

Nisiao ale budujesz napięcie
:-) oby szybko ruszyło :tak::tak:

LISTA STARACZEK 2014:

Igusiad - termin niechcianej @ 23 styczeń
Elka_30- termin niechcianej @ 2 luty
Naala - termin niechcianej @ 12 luty
Edyta89
- termin niechcianej @
Neta81
- termin niechcianej @ 14 luty [mógłby być prezent Walentynkowy :)))))) ]