witam
anty miło cie widzieć.pamiętam jak tu trafiłaś,jak cie wspierałyśmy wieć nie pisz,że nie powinnaś sie wypowiadać.każda ma prawo wyrazić swoje zdanie.co do podziału...jest jak jest...tutaj,na odskoczni też był w pewnym momencie zgrzyt,że głownym tematem są dzieci...ale nie mam za złe liljanie,że przywołuje nas do porządq...w końcu jest moderatorem,to jej obowiązek aby dbać o porządek na forum i przejrzystość w wątkach.myślę,że sama sobie tego nie wymyśliła...ktoś nad nią też jest,kto daje jej do zrozumienia,że nie wykazuje sie w swojej pracy tak jak powinna...no chyba,że się mylę...faktycznie szkoda,że musimy sie teraz szukać na kilku wątkach,przyznam,że sama nie zawsze mam na to cza,bo jak uda mi się wejść na cpp i np na odskocznie to już nie mam czasu np na wieści.kiedyś wchodziłam tylko na cpp i było ok,ale może faktycznie zrobił sie z tego taki ogólny wątek a to nie każdemy musi pasować.
nisiao na porodówkę marsz!!!:-).
kobietko dziekuje.boje sie usg,bo od wczoraj brzuch kłuje,ciągnie,pobolewa takim tępym bólem.nie to nie ze stresu...poprostu Ala daje nam popalić swoimi problemami sennymi i w nocy wiele razy do niej wstaje,zrywam się nagle jak zacznie płakać,czasami muszę ją nosić,a to nie jest już łatwe,bo waży ponad 10kg...za ciebie także &&&.
naala witaj.być może ,że twoje # było nie związane z żadną konkretną przyczyną...dobrze,że porobiłaś badania.odczekacie trochę i próbujcie dalej.będzie dobrze choć wiem,że teraz cieżko w to wierzyć.ja po dwóch stratach mam córcie 1.5 roq i jestem prawie w 13tc.
kat wszystko zależy od faceta...kobieta z gołym cycem też jest atrakcyjna:-) przynajmniej nie musi cie namawiać abyś sie rozebrała
.może niech sam cie trochę wyleczy
? a jak psinka się odnajduje w nowej sytuacji?
kochane usg mam na 14.00 jeśli dziśnie uda mi sie tu wejść to napiszę do którejś smska;-).