Kat super, że znalazłaś wkońcu idealnego lekarza i że na wizycie ok.
Hona ja próbowałam tej metody z Aluśką i u Nas po 2 dniach Ala już sama ładnie zasypiała bez płaczu. Ja ją od początku przyzwyczajałam do spania w łóżeczku i tak ładnie spała do około 8 miesięcy, potem był bunt i sama nie mogła sobie zasnąć i M nauczył na rękach, ale po zastosowaniu metody 7,5,3 szybko wróciła do starych nawyków. Ale budzi się do tej pory i woła. a teraz Filip śpi ze mną w łóżku bo mu się ulewa i się boje, żeby się nie zaksztusił. Pozatym nie bardzo umie sam zasnąć, w dzień kilka razy go odkłądam do łóżeczka zanim zaśnie, najlepiej mu się zasypia przy cycu. Chyba musze dać mu smoczka, może łatwiej nam będzie. A co do książeczek to ja Alę przyzwyczajałam od niemowlaka, że co wieczór miała czytane przed snem i tak jest do dzisiaj.
Nisiao oj czas leci i nim się obejrzysz będziesz tuliła Kinie w ramionach.
Loi jak się masz? Ja bym się nie śpieszyła bo długi wekend zaraz się zaczyna i mogą Cie olać tak jak mnie i będziesz czekała do poniedziałku na wywołanie jeśli sytuacja sama się nie rozkręci.
Ja dzisiaj mam kryzys. Filip marudził od 1 do 5 w nocy, a to jeść, a to pierdy, a to niewiem co i tak nie spaliśmy, a jak już zasnął to Aluśka się obudziła o 6.30:/ Padam dzisiaj Odkurzyłam, miałam się wziąść za prasowanie,ale odwlekam ile moge
Filip coś ma problemy z zasypianiem samodzielnym, najlepiej zasypia mu się przy cycu. Chyba będe musiała dać mu smoka, żeby mieć chwile wytchnienia.
Ocho królewicz się obudził. Pospał całe 20 min