reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

jesień_na, bardzo mi przykro, zapalam światełko dla Twojej kruszynki
[*] Jeśli do poronienia doszło samoistnie, to idź na wizytę kontrolną po pierwszej @ od poronienia i jak się ładnie oczyściło to można starać się od razu. Mamy tu kilka przypadków dziewczyn, które zafasolkowały w pierwszym cyklu po # i mają zdrowe dzieciątka. Jeśli Twój organizm nie będzie gotowy to nie dojdzie do zapłodnienia, czy zagnieżdżenia zarodka. W Twoim przypadku zależy to tylko od Twojej kondycji psychicznej i tego czy jesteś gotowa już starać się. Trzymam kciuki, żeby się udało kolejnym razem &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak::happy:

reklama
Zdj_cie0168.jpgto Filipek Agnieszki:-D SŁODZIAK:-D

Załączniki

• Zdj_cie0168.jpg
    Zdj_cie0168.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 50
Czesc Dziewczyny

Nisiao noszzz kurde co za babsko z tej Twojej tesciowej jak ona moze takie rzeczy gadac a Twoj maz??? jeszcze ma pretensje ze sie nie dogadujecie bo to pewno Twoja wina no nieeeee ale mam nerwa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!!Wiadomo to jego matka ale bez przesady teraz Ty jestes jego najblizsza rodzina!! Mam nadzieje ze przemysli sprawe i sie opamieta Wasz spokoj jest teraz najwazniejszy no i mam cicha nadzieje ze da namowic sie na badania bo ze zdrowiem nie ma zartow:tak:

Karola jak tam wizyta u pediatry mam nadzieje ze to nic powaznego duzo zdrowia dla Aluski :****wspolczuje sprawy z piwnicami strachu sie najadlas:szok:

Loi gratuluje udanej wizyty ciesze sie ze Hania rosnie no i juz zaciskam kciuki za Wasz wielki dzien:tak:;-)

Czekamy
duzo spokoju zycze, tak naprawde tylko tyle mozemy zrobic reszta nie zalezy od nas, tak wiec odpoczywaj duzo i chociaz to trudne nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze zobaczysz:tak:;-):-)

Jesien_na
witaj, swiatelko dla Twojego Aniolka
[*]podobno po samoistnym mozna zaraz po pierwszej @ zaczynac staranka takze jak tylko czujesz sie na silach do dziela &&&&&&&

OneMoreTime
&&&&&& zeby wszystko poszlo pomyslnie i zebyscie mogli zaczac juz staranka

Aga ale Cudo jeszcze raz gratki!!!!!!!!!!

U mnie owulka sie zbliza takze dzialamy, bedzie widac czy cos z tego bedzie;-)

No to w tą okoliczność trza zapodać fluidki ciązowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uda się i trzymam kcuki za staraczki wszystkie i brzuchatki

Dziękuję Wam za słowa otuchy, dzisiaj mdłości wróciły :) Wydaje mi się że od piątku ich nie było bo zanim wstałam z łóżka to troche poleżałam i zawsze coś zjadłam, a dzisiaj sie zerwałam z łóżka i mnie wzieło :) Niestety ale trzeba iść do pracy :)

Agnieszka śliczny Filipek :tak::tak:
Jesien_Na Zapalam
[*] dla Twojego Aniołka

CzekamyNaIgorka no widzisz,są piekne mdłości wszsytko jest dobrze.Długo w tej pracy bywasz??Masz duzy w niej wysiłek fizyczny??
Agneszkaala ale super Filipek wyglada,śliczny chłopczyk
Loi dzieki za info od Agi,że nam zapodajesz:)
Jesień na jeśli macica sama sie oczyściła,to wlasnie jest lepiej dla Ciebie,bo można pwcześniej się starać,zawsze to jest oszczędzenie macicy,gorzej po łżeczkowaniu...światełko dla Twojego Aniołka (*)

Ja dziś świętuje 27 :)

reklama
Do góry