Loi, tu nie ma shematow... W ostatniej ciazy mialam kiepskie objawy, co teoretycznie moglo wskazywac na problem, ale w ciazy z Karolem tez objawy mialam slabe. Zeby bylo smiesznie, w ciazy tuz przed Karolem, objawy mialam bardzo przyzwoite, z mdlosciami lekkimi wlacznie i te objawy utrzymywaly sie jeszce kilka dni po poronieniu. Samoistnym, zeby nie bylo ze sztuczna ingerencja a hormony zostaly. Nie ma reguly, wiec tak naprawde nic nie wiesz, a skoro nic nie wiesz, to nie martw sie na zapas. Czekamy do poniedzialku, ok?
reklama
dziewczyny,
przepraszam że tak tylko o sobie
dzis zrobilam test hcg total i wynik 2,4
miesiaczke powinnam miec 26.03. cykle 31 dniowe, ostatnia miesiaczka 24.02, a prawdopodobnie owulacja nastąpila okolo 12- 13- 14 marca......
bardzo bola mnie piersi... okropnie.. nie moge ich dotknac
czy mozliwe ze test z krwi nie pokazal ciązy bo zrobilam go za wczesnie?
Boze bardzo sie boje ze to jednak ciaza ale nieprawidowa.......;///////
przepraszam że tak tylko o sobie
dzis zrobilam test hcg total i wynik 2,4
miesiaczke powinnam miec 26.03. cykle 31 dniowe, ostatnia miesiaczka 24.02, a prawdopodobnie owulacja nastąpila okolo 12- 13- 14 marca......
bardzo bola mnie piersi... okropnie.. nie moge ich dotknac
czy mozliwe ze test z krwi nie pokazal ciązy bo zrobilam go za wczesnie?
Boze bardzo sie boje ze to jednak ciaza ale nieprawidowa.......;///////
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
liluś następnym razem zrób beta hcg a nie hcg total, owszem może być za wcześnie tym bardziej, że nie jesteś pewna czy owulacja była 12 czy 14 marca, poza tym ewentualne zapłodnione jajo musi mieć czas na zagnieżdżenie i może mu to zająć nawet 7-10 dni po owulacji, ze względu na to że nie wiesz kiedy dokładnie była test może być za wcześnie. ponów test w poniedziałek (ewentualnie w sobotę) - będzie wiarygodniejszy. &&&&
Ostatnia edycja:
Pleni, Kłaczek, jak zwykle niezastapione
Tak, czekamy do pon. Jestem spokojna i staram sie skupiac na mdlosciach, ktore mi doskwieraja i innych pozytywach.. Wierze, ze w pon wieczorem wroce naprawde zadowolona
Lilus, beta potrafi wolno przyrastac. Mysle, ze nic nie jest przesadzone, w pon zrob znowu
Tak, czekamy do pon. Jestem spokojna i staram sie skupiac na mdlosciach, ktore mi doskwieraja i innych pozytywach.. Wierze, ze w pon wieczorem wroce naprawde zadowolona
Lilus, beta potrafi wolno przyrastac. Mysle, ze nic nie jest przesadzone, w pon zrob znowu
Ostatnia edycja:
Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
loi właśnie takie nastawienie pomaga, myślenie o pozytywnym zakończeniu wyzwala nowe pokłady sił ( ja to stosuję..) tak więc czekamy do poniedziałku &&&&
Pleni, Kłaczek, jak zwykle niezastapione
Nooo, soorryyy... Rzygulec pod kokarda i Ty sie skarzysz ze objawy zanikaja?? A to to niby co jest? Przejadlas sie pizza?
Loi mi w poprzedniej ciąży koło 9 tygodnia minęły wszystkie objawy i ciąża obumarła. A w obecnej ciąży minęły mi w 8 tygodniu, nie wiem co to mdłości, nawet piersi mnie nie bolą, widzę tylko, że są większe i że brzuch urósł, a z dzieciątkiem wszystko w porządku. Wiem, że przeraża Cię brak objawów, bo jesteś wyczulona tak jak ja. Ale stres nie pomaga, weź się czymś zajmij, żeby nie myśleć. Ja właśnie za chwilę będę krochmalić zazdrostki, które w końcu dziś skończyłam
sabena ja mam małą torbiel na jajniku, dowiedziałam się jak już byłam w obecnej ciąży, lekarz powiedział, że w ciąży nic z nią nie będziemy robić i że w niczym nie przeszkadza. Czyli pojawiła się po zabiegu, ale nie wiem czy zabieg przyczynił się do jej powstania, czy to zbieg okoliczności.
sabena ja mam małą torbiel na jajniku, dowiedziałam się jak już byłam w obecnej ciąży, lekarz powiedział, że w ciąży nic z nią nie będziemy robić i że w niczym nie przeszkadza. Czyli pojawiła się po zabiegu, ale nie wiem czy zabieg przyczynił się do jej powstania, czy to zbieg okoliczności.
reklama
Camilla85
Fanka BB :)
Kochane podczytuję Was codziennie kibicuję każdej z osobna i wierzę że każda z Was spotka to szczęście zajścia w upragnioną ciążę i urodzenia zdrowego maluszka.
Loi kochana ja zaszłam w ciąże zaraz po pierwszej @po poronieniu i też się stresowałam bo najpierw krwawienie i strach że znowu poroniłam a krwawienie okazało się spowodowane krwiakiem,jednego dnia mnie mdliło drugiego nie raz mnie bolały piersi potem kilka dni nie panikowałam przed każdą wizytą a stres szkodzi maluszkowi.
Wiem że łatwo się mówi nie stresuj się itd bo jedno jest pewne każda Aniołkowa mama będzie stresować się w ciąży ale kochana myśl pozytywnie będzie dobrze,panikowałam strasznie a dziś moja księżniczka ma juz 7 miesięcy,będzie dobrze zobaczysz życzę spokojnej ciąży.
Życzę Wam każdej żeby jak najszybciej zaszły i za 9 miesięcy tuliły maluszki trzymajcie się cieplutko "WIARA CZYNI CUDA"
Loi kochana ja zaszłam w ciąże zaraz po pierwszej @po poronieniu i też się stresowałam bo najpierw krwawienie i strach że znowu poroniłam a krwawienie okazało się spowodowane krwiakiem,jednego dnia mnie mdliło drugiego nie raz mnie bolały piersi potem kilka dni nie panikowałam przed każdą wizytą a stres szkodzi maluszkowi.
Wiem że łatwo się mówi nie stresuj się itd bo jedno jest pewne każda Aniołkowa mama będzie stresować się w ciąży ale kochana myśl pozytywnie będzie dobrze,panikowałam strasznie a dziś moja księżniczka ma juz 7 miesięcy,będzie dobrze zobaczysz życzę spokojnej ciąży.
Życzę Wam każdej żeby jak najszybciej zaszły i za 9 miesięcy tuliły maluszki trzymajcie się cieplutko "WIARA CZYNI CUDA"